15 de desembre del 2006

Canvi de system

Bones a tots,
m'imagin que sa majoria de voltros ja haurà vist que es blog ha canviat un poc, ja sigui s'aparença externa com sa manera d'accedir-hi i/o registrar-s'hi. Aquest post intentarà orientar-vos perquè no nedeu més de lo suficient.
Resulta que es masters de www.blogger.com han decidit juntar-se amb amb es gran Gmail i que, a més, han realitzat una sèrie de canvis a s'estructura de sa web. Sa veritat és que ara m'és molt més còmode, ja que no tenc que canviar es puta codi HTML cada vegada que vull fer algo. A canvi, vos ha putejat un poc perquè s'antic login i password que utilitzàveu per accedir com a membres s'han quedat antiquats.
Ara, per crear una entrada, ja no heu d'anar www.blogger.com, sinó a beta.blogger.com. Allà s'ha de posar un compte de gmail i sa contrasenya des compte. Se pot dir que Blogger s'ha mig integrat dins Gmail, i es membres de Blogger s'han de fer de Gmail. (Aquest punt no és del tot segur, hi ha rumors de gent que ha pogut accedir a través de Hotmail...Edu o Llobi m'agradaria confirmació).
Per fer un comentari, en canvi, tant podeu posar es nom i contrasenya anteriors com es compte de correu. Sortira es vostro nom igualment.
També hi ha rumors de que sa pròpia pàgina de Blogger te convida a fer-te un compte de Gmail, si això no és cert digau-ho i jo puc enviar-vos invitacions a qui les vulgui.
No se si heu entès res. Si no heu entès algo, de què i avon eres i feis un comment o enviau-me un mail.
Ah, i per cert, Barça-Liverpool i Madrid-Bayern.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

em seria més fàcil dissenyar un sistema de politges amb engranatges, catenàries i un parell de calderes de querosé, que no tota aquesta pamema d'aqui. Per si de cas invita'm al gmail aquest de la punyeta.
Jo no puc ni publicar un comentari amb el meu nom, "HO HAVEU VIST!!!"

Edu ha dit...

Puedes entrar con cualquier cuenta... Es algo raro, porque te pide una cuenta Gmail, pero puedes registrarte con cualquiera (yo, con hotmail). Cuando estas registrando una cuenta Gmail para acceder a Blogger, te pide que pongas una cuenta que ya exista, yo puse la mia de hotmail y funciono. Lo unico que ha cambiado esque mi nombre de usuario es mi cuenta de correo.

Marc ha dit...

Mira si es buena persona!!
Entiendes la filosofia...
Santvi, fes-me un favor, prova de fer un comment posant es teu nom d'usuari i contrasenya.
Si no te va bé, te convid, farinetes...
Ah, per cert, en Nano ve diumenge o que?
I una ultima cosa, sa teva amiga còrpora encara té chivatos?En vull 2!

Shhhshshsh....lastima, porque el video terminaba bien...

Tekiss ha dit...

Crec que es tema està en que ja no pots entrar posant nom d'usuari i contrasenya. Ara per entrar s'ha de posar correu electronic i contrasenya,,, crec... vamos,,,

Marc ha dit...

bueno gent, aixo ja esta aclarit...
anau a beta.blogger.com i heu de ficar sa vostra direccio, pot ser de hotmail...
despres vos mandaran un mail, linkau i ja esta...
que hi hagi sort!