13 de desembre del 2006

Toma de contacte

Kins Mestres!!! o com és més corrent de llegir per akestes rodalies....KIN SYSTEEEM!!!
Primerament volia comentar que ja som un digali "assiduo" a pitjar es link de sa barra des mozilla k me duu a nes blog des cans vells ja que sempre hi ha genero de calidad per fer quatre riaies, i sinos sempre me keda votar kin system a ses enquestes setmanals.


I bé comunicarvos que es dia de sa constitució no és només un dia de "festa" per es ke currau o estudiau o de "no classe" per es k només estudiau, sino que concretament aquest dia de sa constitució 06 va ser es debut de tot un mediàtic a nes món de sa meteorologia, va sortir en pantalla es MINISTRE CALDERA, amb un altre acte de voler xupar camara com ja hem vist en anteriors ocasions (sa graduació etilíca no era sa mateixa, tot s'ha de dir).



Pes que ho varem veure (m'incloesc) diré que es tio ho va fer de puta mare va donar una predicció super completa i no gens cansina, només assimilable a sa des "Ronnie" de sa meteorologia, en R. Picó. Va ser un debut estelar, en tota regla, sa de s'informatiu va deixar caure es seu nom varies vegades minuts abans de s'entrada en pantalla (fet k fa de que disposi de fotos d'akell moment, ara que no les vac fer jo, les va fer un altre mediatic com es mumpare, kin killer), se notava que era sa primera vegada perquè hi havia moments en que el podies sentir tragar saliva desde Son Servera (records a sa gent de per allà), es divendres va tornar a sortir, va utilitzar es mateix format pero aquest pic ja sense nyirvis i ho va bordar, KIN SYSTEM!

dit això i veguent que en Marco ja se m'ha anticipat deix caure unes quantes fotos d'aquells moments.








Nota: tenc problemes logistics, nomes men deixa pujar una....bé si en marc m'informa de com fer-ho ja en penjaré més!
Salu2 a tots es cans vells que pudulen per aki!

PD: si tecletges "cans vells" a sa barra des google te posa...no quiso decir "canovelles" (kin system! xD)
PD2: a ver quan feim un sopar system de cans vells (millor en tornar de nadal i fora etsamens) tipo xino aquell o toreros i després feim una bona sortida erratica!

5 comentaris:

Tekiss ha dit...

Artur!! no hi ha video!!!??
un vido de mestre penjaroi tot serio donant es temps ja seria un system amb majuscules!!

Marc ha dit...

que be artus!
lo de ses fotos no se que haura passat, en principi no te perque haver-hi cap problema...demà me mir meam com esta es tema (propines...)

Llorenç de Pina ha dit...

Saludos barcelonins, serverins, llevantins i tots els -ins habituals de x aquí.

Què mediàtic es senyor Kalde per sa nostra entranyable PP3 (IB3, perdó)... ja era ben hora!! S'ha de montar una antena per poder-lo veure des de fora de Mallorca.

Saludos!

Nate ha dit...

q be Pinero!
t'enyoram per ses terres catalanes!
T'inform q lo des viatget per venir-t a veure no està oblidat o al menys en compi i jo li donam voltes a nes tema.
Bueno fiera cuida't i a veure si participes sa miqueta mes pes blog

Artur ha dit...

Tekiss, no tenc video, sa tecnologia punta encara no ha arribat a Manacor, se la queden tota es Japos, de totes maneres en Calde me va assegurar ahir que per nadal tots podrem tornar a gaudir des seus partes, estau-li atents.