11 d’abril del 2007

PASQUA: Berena 2007 - Son Serra de Marina

Hola a tots!

Ara que ja estic a Irlanda i no tinc més remei que estar davant l'ordinador tot el dia crec que és hora de fer un post sobre sa inoblidable Berena de la setmana passada. S'ha de dir que la presència de la cofradia es va fer notar a Son Serra del dissabte al dilluns, i el mal temps va decidir deixar-nos en pau en aquests dies d'acampada. Degut a un fallo tècnic (bateria baixa a la càmara) no hi ha tantes fotos com hauria volgut. Tot i així crec que són suficients com a record d'unes festes de Pasqua més aviat entretingudes.

També posaré un parell de fotos del divendres abans de partir a Son Serra, on els que no erem a Manacor lligant amb el Nadal i el Moyà varem anar al Pas a Nivell. Quin system de cap de setmana!!!


Tekiss, Loko i Tofòl en la seva linia, "la pared es mi gran amiga" :)
Això era al principi de la nit al Pas

Ja tirant cap al final de la nit els caretos canvien, tothom somriu i sembla que a algú l'han d'aguantar... Sembla que no erem pocs els que ens vam passar de beure... jeje

Primer dia d'acampada. La pregunta que ens pot venir al cap és: "Què feies Marga???"

Entrada triomfal de na Cris i en Pau despés d'una nit de "mini-crucero" y fiestón per Menorca - Cris la gran muda... jeje
Los cuatro niños de acampada: caudi, cuads, chops i gaspi no es prenen les acampades en broma... Si s'ha d'anar guarro, amb pintes de guiri i s'ha de fer un apalancament a saco ells hi son.Un gran fallo de la cofradia inexperta en acampades va ser dur colchons per dormir a les tendes desinflats. Només en Gaspi, tan previsor tot i les ressaques, va mig inflar el colchon abans de partit cap a Son Serra. Els altres (tipo Tòfol i jo, Pau i Cris) vam haver-li de donar a l'inflador durant hores i hores (sense exagerar) per poder inflar-los. Sort que a l'últim minut vam decidir portar un inflador!!!
Que es de guapo tot això... Una nit de relax (weno, almenys al principi eh Manti)...Palermus va ser el gran guitarrista de la primera nit a Son Serra. Molt bé Palerm!! Cada cop que vinc per aquí toques millor!! I no una mica... Un mogollón millor!!!Ses ninetes de sa primera nit. Que mones... jeje ;)Edu!! Ya la estás liando!!! No juegues con fuego... jejeEl system de percussió del Gaspi va ser brutal. No hi ha tambors? Weno, hi ha garrafes d'aigua per algo no???System d'excursió roba-cadires protagonitzada pel cuaters, en gaspi i n'edu... I Edu, ¿que tienes en la mano? Por cierto, ¿dónde està ahora? ¿La perdiste por la montaña...? Ah no, ahora me acuerdo... ¡¡¡La quemaron!!!Com veieu l'excursió en búsqueda de cadires no a acabar malament a excepció d'un susto per la Claudieta i una cagada garrafal del Cuaters dient que havien arrestat a l'Edu i al Gaspi i que se'ls havien endut a Algaida!!! Erem a Santa Margalida, com molt bé va dir el Manu que com sempre està en tot!! ¡¡Muy bien Manu!!Comentari de la foto: Puto Xoparro!!!En Fires intentant parlar, però no hi havia manera eh!! En Palerm s'agafa a la guitarra i no para!! Un bon musicó tota la nit, així m'agrada!!Chilling out by the fire...En Mantilla i en Xops a prop de la beguda per si s'escapava! I Xops, que el flaix de la càmara és molt més potent que el de la llanterna!! Al igual sortia malament la foto!! jeje Quina aura que deixes anar Xops!!Uns més torrats que altres...La nit anava de parejitas ben avingudes... Que és de guapo això... Un bon foc no pot faltar mai a una acampada... Això si, recordeu pel pròxim cop que per molt fred que es tingui només es pot encendre després de que fagi fosca perquè el fum dona el cante de mala manera i també que la carn cremada sobre flames és absolutament asquerosa!! Oiosa!! ¡¡¡Que asco!!!
Va haver-hi una sortida robatòria per anar a buscar una taula amb caballitos, llàstima que algú decidís seure a la taula i en trenqués un... Sort del Tofito i la seva taula de plàstic que serviren de caballito. La cofradia estava en totes i de seguida es va montar la taula per poder-hi posar tota la beguda (ah, i el menjar també..., però en aquelles hores era bastant menys important...)Tothom cau de son o de borratxera, però el Xopo mai!! He dit que MAI!!! Molt bé Xops!!Olé quina marxuki... Hi havia fum per exterminar el que fos, però el Manu i el Cuaters continuaven amb la marxa...En Gaspi, gran guitarrista diürn... Ell guardava el campament mentres tots els altres anavem a la platjeta a tirar amb fona o a fer es ca vell.La gran tendida... Que guapo això!Segón de Balears de tir amb fona... Però Tofito, encara ets segón de la cofradia també... Perquè això de tocar l'ampolla no va anar gaire bé per ningú... En Rufire mantén el seu estimat títol de l'any passat!En búsqueda de la fona perdida... I mira que era aprop eh Marc... Però tu vinga a endinsar la ma dins les algues... I tots ens xapavem... Va ser un gran autoderribo del caudillo, ja era hora no???Ehem... Exhibisionista! (a conjunt)Un altre cop inflant matalassos!! Mira na Marga! Quina gran força... Enga, que queda poc... Ja està quasi inflat!! I la Cris i la Claudieta per la tenda, menjant pipes, jugant a cartes... Bona vida, que és el que toca de vacances!!! Tofito en su salsa envoltat de les dones presents a l'acampada...La gran barrera... Va el Marc i xuta!!! Ya ves! Quin nin! :)Marc campeón! Ueeeeeeeeeeeeee!Segona nit d'acampada... Bateria de la càmara baixíssima... La presència de les dues noies brasileres es fa notar... I per uns més que altres...Anava per això el comentari de dalt... Bé, i aquí tenim els dos abstemis de la nit... Com es pot veure van mantenir una distància bona amb la barra, així com toca en una acampada en mig de la nada...El Pau i el Tofito ens van fer gaudir amb la guitarra la segona nit... Es van marcar un musicón important, i va estar molt i molt bé... I el Pau s'ho passava d'allò més bé tocant... jeje ;)Finalment aquí tenim la última foto que va permetre la bateria... Sa Pobla va fer presència en forma de na Bel (que bé!) que va trobar un bon seient sobre en Xisco. Va ser una gran nit!

Això és tot de moment, espero que us agradi perquè han sigut dues tardes de pujar fotos i més fotos! Com tarda això!! Però bé, és tot un system!!

Kisses d'Irlanda!

Roseta

12 comentaris:

roseta ha dit...

És molt llarg però no us podeu queixar... Ara ja teniu intervenció femenina al blog a més de tenir un reportatge complert!

Nate ha dit...

bé rosa bé, gran esforç per sa cofradia. Això sí, menos mal q al principi dius q no hi ha tantes fotos com voldries...
Per cert, com ja va demanar en kempes, q putes ha passat amb mestre tofrito q no fa acte de presencia al seu habitat natural (lease blog)

Marc ha dit...

Niki, roseta, ultraniiiiiki...!
Massa fotos caudiderríbiques, però molt guapo es reportatge...
Quin puta system que són ses acampades!

roseta ha dit...

Nate, en Tofito no té ordinador a Son Servera ja que el va portar a Palma per poder fer treballs, conectar-se al messenger, etc. i quen té vacances està per sonser doncs no es pot conectar. Osease: fins diumenge l'activitat Tofito es mantindrà a 0.

Espero que això respongui la teva pregunta i la del Kempes.

Enga, fins després!

Nate ha dit...

gràcies rosa!ja estava preocupat, me deixes molt mes trankil...
mos les feim!

company ha dit...

jajaj, bona bona. Veig que en Todorov està bé.
38 fotos de s'acampada npfgm, a mesura que les vaig llegint una per una dius: dioss no s'acaba mai!
però veig que va està bé sa cosa, a nes final ni vaig venir, també si vens cinc dies com jo, t'acaba venguent UG

Nate ha dit...

kempes no vulguis qdar sempre be (el teu famos "saber estar" o "ca vell")... vares passar i punt (tipo jo q vaig anar unes horetes)... i avon eres!!??

Marc ha dit...

Kempes, ca vellot, vas de trajeador i t'acabes autoderribant...
Posa't es batín i a les 11 a jeure!

Edu ha dit...

Bien Rosa, te lo has currado!

La bandera que robó el Comando Sants (un comando muy, pero que muy profesional) la quemó, quebrando la constitucionalidad de España y mandando a tomar por culo el consenso de La Transición, el Sr. Caudillo.

...MOOOOOOOORDOOOR...

company ha dit...

venga Cànoves, vaia merda d'autoderribo que dius, iavoneres?
Per autoderribo sa teva foto fent es puta paripé

roseta ha dit...

Le tendría que haber puesto el título al post de MORDOR... Realmente fue la expresión más utilizada de todas el finde pasado...

Y una bandera de barco robada y quemada significa el quebrando la constitucionalidad de España malament anem...

Us deixo un link COPY/PASTE per si voleu veure de que va això de ser un forastero per catalunya... (46 minutets)

http://www.youtube.com/
watch?v=UB9DehZYEAw

tofito ha dit...

fas pena company amb es tema acampades