9 d’abril del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

després d'una setmana plena d'actes lúdics i parca en moviments bloggeracis a causa des trasllat des nucli dur de sa cofradia a terres insulars, ses coses van tornant a sa normalitat. Molts cofrares estan tornant ja cap a BCN, i molts ho faran entre avui i demà. Jo, com manen ses tradicions, vos faig entrega d'un nou post relatiu a s'enquesta. A pesar d'haver estat publicada en periode tipo light, un gran nombre de cofrares hi ha participat. Podem dir que ha estat sa tornada triomfal de Quin system! que s'ha imposat (15%) per un marge molt ajustat a ses sortidotes pes reduit grup de bars des poble (13%). Una demostració de sa unanimitat que té aquesta opció són ses sortidotes efectuades per molts de noltros es dissabte passat (ruta Cala Millor) i dijous passat (ruta Oratge + Agarrotín + Maxi). Ses terceres opcions en discòrdia (9%) per aquestes festes han estat tres: Anar a dinar en es Celler de Petra (molt celebrat i gaudit per un bon nombre de cofrares + R de Rodett + Ses Llebes), menjar panades (qui no n'ha menjat?) i, òbviament, un any més, anar d'acampada (acabam d'arribar de s'edició d'enguany i es balanç es tremendament positiu; a destacar es tresse den Manti es primer dia i ses buidades de mestre Quedres, que està a tope...esperam futurs posts amb imatges...). Així i tot, molts cofrares han decidit acudir només un dia a sa convocatòria acampadil, i han estat pocs es membres de sa cofradia que hi han estat donant-ho tot es dos dies. Per voltros, Manti, Chopo, Cuadros, Tofito, Rosa, Edu i Clàudia, com a membres de s'autèntic nucli dur de sa cofradia aquest finde, va dedicat aquest post.

1 comentari:

Nate ha dit...

jojojo quin puta redicul d foto (titulada en el seu moment com the killers per mestre Artur - R de Rodet)!per qui no estigui situat va ser fa dos estius a cala ratjada. Quins putes jetos i quin puta setentot

Per cert, grans vacances on sa majoria de les respostes q hi havia a l'enquesta donaren moltíssim joc (ha destacar es systemes de sopars-dinars, "com he menjat deu meu", i ses sortidotes)