14 d’abril del 2007

Canal verde i a von eres?

Bones cofrares! Ultimament escaseja es system de posts al canal verde, així que alla voy!! (m'ha vengut UG fer que els links s'obrin a una altra finestra, Caudi canvieu si pots)

Per començar un poquet de Greenpeace:
S'organització ha tret una campanya per aturar sa caça de ballenes, on convida a tothom a crear la seva propia campanya. Aquí podeu veure tots els videos que s'hi han enviat. N'han sortit qualcun de molt curios. Aquí en deix dos:





Per altra banda, uns apunts en relació a ses el·leccions municipals que ja s'acosten i els afers polítics de s'actual batle:
link
link2
link3

I per acabar i canvi de tema: Waking Life, pel·licula de dibuixos animats però feta sobre fotogrames reals. A estones se pot fer un poquet toston, però totalment recomenable ja que tracta temes interesants desde punts de vista ben curiosos. Aquí deix un trocet que he trobat relacionat amb es post, encara que a youtube en podeu trobar altres:



I per acabar d'acabar: YEEEEEEAAAAH...

2 comentaris:

deguer ha dit...

Que bò.
Waking Life la tenc des de fa uns mesos, i he necessitat tres tongades per vorer-la. Espesa, però recomanable.

Marc ha dit...

Bé, Manti, béeeeeee!
Molt xulo és waking life, i (a pesar de ses crítiques den Sentve), com a mínim original sa campanya de Grinpis...
Per cert, ahir feien un reportatgillo a 30 minuts sobre 5 persons que tenien idees per salvar es planeta de s'escalfament global... També curiós, però amb molts de peròs...Keep on rocking...