6 de maig del 2007

1X1


Moncho "Pegamento" Robinson. IMANTADO.****
Continúa buscando el trofeo Zamora de la copa. Lo paró todo de cintura para abajo. Sólo encajó un gol, fruto de un desafortunado rebote. Jugó los dos minutos finales de delantero centro. Dio una asistencia de gol.



Agustín "Catedrático" Hierro. INEXCRUTABLE.****
Una vez más demostró su alto nivel de forma. Está viviendo una segunda juventud futbolística. Hizo su trabajo y lo hizo bien: dirigendo, controlando y mandando en la zaga buidadotil. Las comparaciones con el legendario Rufino senior ya no son casualidad.



Genaro "Mistol" Edusso. ATREVIDO. ***
El amplio marcador le permitió abandonar sus habitualmente duras y contundentes tareas defensivas en algunos compases del encuentro. Intentó realizar imposibles autopases y delicadezas escasamente técnicas de cara a la galería. Jugó limpio.




Juan Palerm "Bailaor" Sorín. REFINADO. *****
Cual director de orquesta llevó la batuta del encuentro en las dos bandas. Suyo fue la obra maestra en la que convirtió el primer gol del partido, abriendo la lata de la gloria buidadística.





Marco "Dinamita" Sch... TODOTERRENO. *****

Prodigado en ataque y en defensa. Consiguió su primer hat-trick con "la verde" demostrando su pontencial físico con tres duros mazazos. Abrió las puertas de las semifinales. El mejor del partido.





Toni "Pibito" Sureda. CUMPLIDOR. ***
Se reafirma como posible fichaje de la primera plantilla en años venideros. Marcó el gol de la tranquilidad con un espectacular disparo de fuera del área. Bregó en ataque.



Dani "Renton local" Cuadros. RENACIDO. ****
Pases de tacón y regates imposibles. Después de su gris acutación en el pasado encuentro, en esta ocasión recordó al "Mágico" jugador que brilló a principios del curso futbolístico. Volvió cuando mas lo necesitaba el equipo. Se ha vuelto a revalorizar en el mercado internacional.





* Francés
** Portugués
*** Italiano
**** Brasileño
***** Alemán

PUBLICAT PER EDU I MONX.

10 comentaris:

Nate ha dit...

jajajaja q bueno el post, sinceramente de culto!
Q be Buidadotes! quin saber estar, quina plantilla q tenim!
Sa xampions ha de ser nostra, hem de seguir així!!

Nate ha dit...

per cert en cap moment deis q hem guanyat 7 a 1!!!!

marco ha dit...

enhorabona buidadotes pes gran partit, hem demostrat que aquesta és sa nostra competició. Els millors del partit per jo son en Fires (se confirma es seu gran estat de forma) i en Palerm (tècnica pura i dura). Diumenge que ve hem de seguir en sa mateixa linia de bon joc i seguretat tant ofensiva com defensiva. Amunt Buidadotes!

Marc ha dit...

Sa directiva des Gerrets informa:
-Es Gerrets s'han imposat per un còmode 13-6 a uns desconegudíssims Roca 29, que presentaven un cinc plagat de baixes.
-Amb gairebé total seguretat, es Gerrets acabaran en primera posició a sa lligueta de classificació.
-Es Gerrets volen donar sa més sincera de ses enhorabones a The Buidadotes, virtualment classificats per sa semifinal de sa Champions League.
-Només una catàstrofe pot privar els equips cavellístics d'assolir sa primera posició des seus respectius grupets.
-Si ses coses transcorren com dicta sa normalitat, ses semifinals seran The Buidadotes - Roca 29 (una incògnita per ses seves baixes erasmussianes...) i Gerrets - Cocos Locos (partit d'infart que s'està convertint en clàssic)
-Ànims a tots!

Sandro Llull ha dit...

Que be Buidadotes i Gerretots, llàstima que no pogueu contar amb en Cristiano a la vostra plantilla...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Que bona batuadeuuuuuuu!!!!

Esteim allà donant es callo!!! Diumenge qui ve jugam? JO seré per aquí ja.

Au saluuuuuuuuuut

rufire ha dit...

Es buidadotes responen:

- Enahorabona a nes gerrets per sa seva victòria davant es sempre temibles Roca 29 (o ara no tant?). Sino hi ha cap problema estarem a sa fase final es dos equips de sa cofradia. Ja no està tan lluny una final d'infart jejeje,

- En resposta a nen Marco Llull: cedeixo es protagonisme a nen Palerm que es va càrregar s'equip a s'esquena i obviament a tú pes teu HAT-TRICK

- En resposta a nen Vallejo: t'ho confirm Nate: 7 a 1 a favor des Buidadotes (i no varen ser més per que mira): 3 gols den Marco Llull, 2 d'un resucitat Cuadros (et vaig dir que era es dia de sa teva reaparició) 1 de'n Palerm i 1 des sempres efectiu "pibito" Sureda (que bé Toni)

Bueno res més, només felicitar a sa Cofradia que una setmana més ha realitzat un paper impolut a sa lligueta

oriol ha dit...

Que be equipo! Sa gloria ja casi és nostra! No se voltros, pe`ro jo veig cada dia més propera i factible sa final.
Amunt buidawaves!

cuads ha dit...

beckenpauerr!!! sistemot de partit...diumenge jygam contra ses xapetes, hem de gonyar si o si per classificarnos primers i evitar possibles triples empats a 6 punts a nes grup...

ori, vallejo, hi sereu???

Nate ha dit...

en funció de s'evolució des turmell... lo q ja començ a estar fins als ous i a lo millor venc a matar i q sigui lo q deu vulgui...