11 de maig del 2007

Proposta musical pes blog

Fa uns dies q m'he aficionat a una pàgina bastant system q recoman a nes cofrares amants a sa música q es diu last.fm
Bàsicament és una radio en que tu li poses el nom des teu grup preferit i et reprodueix cançons de grups similars. Si et crees un usuari li pots anar especificant ses cançons q més et molen perquè cada pic posi cançons més parescudes al vostres gustos. És tot un system, vos ho dic. Només cal fer-se un usuari i anar fent, a més et pots baixar un programet que es qda amb la musica que escoltes al windows media, winamp, etc, del teu ordinador per qdar-se amb es teu estil musical i artistes preferits. Una flipada! (al menos jo flip amb lo q ja hi comença a haver pel món). A més pots anar-te creant una llista amb les cançons q més t'agraden... bueno ja ho veureu.
Ah, a lo q anava, pots penjar musica rollo goear abans, per això propos q mestre caudi vagi posant una llista (com la q vos posare com exemple, q va posant musica de grups d'estil similar) al costat dret des blog, q vagi canviant tipo cada setmana segons lo q vulguin anar escoltant els cofrares membres. Donaria més joc encara a sa pàgina crec...
Bueno proposta feta, ja direu q en trobau!


Salut!

2 comentaris:

roseta ha dit...

be nate, em sembla molt be la proposta! ben trobat!!!

Llorenç de Pina ha dit...

Molt interessant.
M'hi acab de registrar. Me pareix que és molt semblant (millor i tot) a una pàgina que te feia lo mateix (www.pandora.com), però que ara (de moment) està inactiva... cómo no, per problemes de copyrights i demés pollades.

Meam si amb aquesta podem disfrutar un poc de sa música sense deixar-hi un ull de sa cara.