10 de maig del 2007

Festa de dia de Telecos

Bé al·lots, com molts de voltros ja sabeu, ahir era sa festa de dia de telecos, tipo per començar a preparar i a entrenar-mos per sa TELECOGRESCA 2007. Molts de representants de sa cofraria hi vàrem fer acte de presència i lo que havia de ser 4 birres i cap a cases se va donar en més alcohol des que tocava, engegades a matar tipo les 11 perquè no mos ne voliem anar i passades pes Frankfurt Pedralbes abans d'anar a jeure. Res, a les 00:00 compareixiem per cases.
Part de ses SES (Newbot i jo, Xineta, pes qui no ho sapi) i Sureda i companyia, hi vàrem compareixer a les 12 des migdia, a veure en JOSMAR fer es paripé. Per qüestions de penjades de cartells vàries, sa nebot i jo varem aplegar veles fins les 14:00 que vàrem tornar amb ses piles carregades per beure. Sa gent va anar arribant i atracant-se a sa barra, NPFGM.
A les 20:00 el senyor Marc Cànovas, de BALEARES, alias Spike en aquells indrets i en Lerdo varen organitzar Mr. Telecos 2007. Como no, ses nines emocionades, allà on hi hagi homos... i tots es altres membres de sa cofradia hi anàrem. S'ha de dir que a ses nines es sistema d'homos representatius a Mr. Telecos 2007, no mos varen defraudar gens, tot un sistema d'homos bons i de diferents cultures; francesos, catalans, argentins...
Sa qüestió, ses fotos ja ho diran.

Aquí va es recull fotogràfic...i mos veim demà per sa barra!

Sistema de assegudes a nes inicis de sa festa, ja mos venia UG??
















Més endavant, amb s'alcohol a damunt sureda i teresa els hi va pegar per anar a fer una visita a nes toro i s'ha de dir que varen durar lo seu...serà s'alcohol?













PASEN Y VEAN es membres de sa cofradia amb so tassó amb ma i d'altres que no se podien aturar de riure.
A sa segona foto es caretos són importants, en toniet (PIBITO), se va fer por...això de tant de beure i de ser tan jovenet! jaja!





























Arriba sa competició, MR. TELECOS 2007, PASEN Y VEAN quina guarda d'homos més ben posats.

Lerdo i Cànovas com a grans presentadors des concurs, s'ha de dir que ho varen donar tot, sa seva funció polifacètica va fer que entre espectacle i espectacle se pogués xerrar tipo MANTI, valentes hores de cridar i sa senyora mama den Lerdo. Pasen y vean es primer candidat donant-ho tot, EN NICOOOO, sistema de ballades vàries amb sa senyoreta, despullades més que vàries i gatera 100%.
























Sistema de francesos amb tanga...NPFGM, ses nines vàrem quedar astorades amb n'arnaldo, o que se jo que putes li deies, mos va agradar tant... però en es nostros capets en Nico encara guanyava, tot un homo.

Per finalitzar es sistema de concurs, vàrem acabar amb un argentí, que ho va donar tot, besos a matar.

Després d'una intensa xerrada ses nines varem decidir que en Nico era és millor i es públic també va votar lo mateix. Era tan wapo eh??cagondel!

Res, si no record malament s'espectacle va acabar otorgant a MR.TELECOS 2007, NICO. No me faceu massa cas... a mi me venia UG.

Per acabar, una foto memorable de ses cares que duiem i que no eren ni les 21:00 des vespre...imaginau com va acabar es vespre, canyes pes metro cantant, crits den canovas a matar, escarrintxades vàries amb sa puta canya, que ni m'enrecord de von sortia i entrades a matar a ca nostra, a ses SES, canovas i jo ballant pes passadis cap a sa sala, marga (galis), dormint pes sofà i nebot amb s'ordenador a ma.


Au idò al·lots, mos veim demà per sa barra.

6 comentaris:

Marc ha dit...

Gran Xineta!
Vaia festota, amb un moment...
Sa tornada va ser mordòrica, tenc una puta escarrintxadota a sa panxa q fa por...
I a més estic en es curro amb sa puta roba d'ahir pq m va venir UGíssim tornar a canostra...
I avon eres?

roseta ha dit...

gran post xinis, ben gran!!

jajaja, vaya caretos... autoderribos a matar!!! que divertit, no he parat de riure!!

PASEN Y VEAN! ;P

Anònim ha dit...

veig que no perdeu es temps... sempre d festa! jo enguany no fare acte de presència a sa gran teleco, estic preparant-me per poder venir l'any que ve cap a BCN i anar a sa teleco i a totes ses que facin falta! saludos!!

marco ha dit...

be xini be! me qued amb es fracàs dels representats de sa cofradia a nes concurs de beure birra...tot i ser "los mejores hombres" varem fer es ridícul acabant amb sa camiseta ultra tacada de birra, s'arcada a punt de sortir a sa llum i sa dignitat per enterra

tofito ha dit...

per fi ja tenc una cara per associar al senyor Lerdo!!!!!

Marc ha dit...

Si voleu riure (i veure lo que vos vàreu perdre dimecres dematí), mirau aquest vídeo, on mestre Josmar fa ses delícies de tots es joves que han crescut amb aquesta cançó:
-ÉS SUPERFOOOOORT!