7 de maig del 2007

Encara tenc resaca

Bones a tots, després de sa gran sortida de dissabte i es fracàs de divendres, he de dir avui encara estic morta de son. Això d'agafar els vols a mig dia s'ha acabat, en tornar cap allà al vespre. Entre tots varem deixar una maleta de coses oblidades a ca na Bel.
Només dos vàreu saber "aguantar es tipo" com a campeons fins que vam acabar sa festa, en Company i en Nate. Després direu lo que vulgueu d'ells, però quan s'ha de sortir se surt.
Gran festa a sa razz amb n'Amable i en Gato amb els seus moments bons i dolents. Gran moment quant després de mil vegades de demanar-ho na Llinàs i jo ens va deleitar amb Today.
A nen Xisco li va venir gros, bé gros no, enorme, cap allà en tocar les 2 es tio se va retirar perquè no estava bé. Xisco crec que t'ho perdonarem, però ja no te tendrem es mateix respecte.
Divendres, dia per oblidar, es fantástico estava bé, però s'ambient no acompanyava, després ens van dur a enfants. No he d'oblidar el nom per si de cas no equivocar-me i tornar-hi Després de sentir celtas cortos, seguit de cycle ja vaig pensar que ho havia sentit tot, però no, encara faltaven ses Cien Gaviotas... Horrible!!!
Idò bé, me despedesc perquè faré tard, Company i Nate molt bé, els altres... (Marc encara t'esperam)
Pròxima sortida per Bcn: dia 31 al Primavera.

1 comentari:

Nate ha dit...

gran festival en es razz que segueix sense defraudar! vist lo q ja fan pagar per altres puestos es razz ho dona tot (per cert dissabte no estava massa petat, cosa q encara mola mes).
Es gallinaceos, G-2, diga-li lo q vulguis varen estar alla disfrutant a matar
be pobleres, be!