15 de juny del 2007

Com està s'educació!!!

Des de que es va posar en marxa s'ESO no mos aturam d'escoltar tots es problemes que hi ha amb s'educació. Una prova d'això són sa correcció des següents exercicis que vos deix aquí abaix. Nos se si aprendre, aprendran molt, però s'imaginació i sa picardia estan a s'ordre des dia.


Està clar no?


Joder si em demanen "expandir" pos jo "espando"


Matemàtica pura


Bona mescla d'anglès i mates




Es per tornar-se loco


S'ha de comptar amb tots els elements per tal de resoldre es problema




Per jo és millor (dedicat a nen Cuadros): LÒGICA PURA!!!


Desde el curro con amor, Rufire




21 comentaris:

tofito ha dit...

bonissim! per jo està a dins esa Top 100 de posts!

rufire ha dit...

És la ostia. Jo em vaig estar xapant es cul un coio. Lo de "el objeto nunca llega por que hay un elefante en medio" o lo "d'expandir amb s'etc. al final" és brutal. Quin morrazo es putes nins

Artur ha dit...

es de s'arrel quadrada es millor destacat, es darrer tb xapa

Xavibanyo ha dit...

jojojojo... jo quan l'he vist he plorat i tot, de riure!

es col.lega posa el 5 girat i tan ample!!!!... no devia saber ni què era infinit... és bonissim..

diu:
"expandir"...jajajjajajojo

tofito ha dit...

six=6 , amb tota sa raó del mon! m'ha fet recordar un episodi increible protagonitzat per un personatge entranyable de Sonser --> Bosbo Bin Laden a un exament d'anglés fet per na Carme Galmés.

se tractava de una serie de paraules en castellà on s'alumne havia de saber la paraula corresponent en anglés,per exemple, si l'examen deia "coche" tu havies de posar "car" i si posava "ratón" tu havies de posar "mouse". En Bosco no en sabia ni una però la darrera paraula era "red", l'alumne havia de posar "net" però com q en Bosco no ho sabia va posar "vermell". Lo bo és q es tio estava tot convençut de que sa resposta era bona...

marco ha dit...

s'hauria de valorar més sa capacitat imaginativa des personal, aquí hi ha grans exemples de saber estar...els alumnes de s'expandir i es 5 girat arribaran a sa satisfacció personal molt abans que els seus putes professors babosos (per aquests aconseguir veure es tanga de sa tia bona de sa classe o passar-se es tetrix online ja és una fita vital important...perdó als matemàtics)

xavi santvi ha dit...

jaja! ni perdo ni osties, hi ha gent a qui la matemàtica li resulta una autèntica pèrdua de temps. Penso que no s'hauria de perdre el temps explicant coses d'aquestes a qui no li interessi. Personalment no m'avergonyeixo de no saber fer limites neperianos, ni funcionals derivades, és més em complau poder ser universitari haventme passat pel forro tota aquesta pantòmima.
Jo em pregunto qui es més intel.ligent, si el que posa un elefant enmig duna rampa, o el malfollat/da que s'inventa un exercici tan patetic sobre objectes que reboten i exploten.
PD; demano perdó també als possibles matemàtics.

cuads ha dit...

q gran es "la enseñanza secundaria" en akest pais...estic amb en marco, mes respostes imaginatives! d'ingeniers ja n'està`ple per alemania...vaig un futur plegat d'humoristes en akest pais....lo des cinc girat i es q dibuixa un homo q sa penja son increibles!

Edu ha dit...

Los ineptos son los legisladores y los profesores. Estos chavales intentan reinventar la ciencia y se lo pagan con un número tan poco carismático como el 0.

Una vez, en 1º de bachillerato, mi "profesora" de filosofía me preungto quien creía yo que era el mayor genio del siglo XX... Dije sin dudarlo "Diego Armando Maradona", ante la estupefacción general de la clase y la risa cómplice del Sr. Marko, la "educadora" reaccionó de una manera poco "educativa", rechazándola dictatorialmente...

Cada dia que pasa, me doy cuenta que esa respuesta es la mas acertada que he dado en toda mi vida.

marco ha dit...

doy fe (yo feo, el fea, tu feas...)

Llorenç de Pina ha dit...

Me xap es puta cul! Són boníssims absolutament tots... aquest puta jovent canviarà el món.

Llorenç de Pina ha dit...

recorda es típic e-mail que tothom ha rebut mil vegades de preguntes i respostes a exàmens d'ESO

roseta ha dit...

jojojo que bo fire!!! gran post! el millor el del vuit i el cinc... jajaja

tofito ha dit...

per punts:

1.- a Edu:

si tu crees q Maradona ha sido el personaje más influente del Siglo XX me parece de puta madre y tu educadora una cagada al rechazar tu proposición/opinión. Yo posiblemente hubiese dicho que el más influente ha sido george lucas en general y concretamente en mi Maribel Verdú.

2.- a tota sa penya q menysprea ses mates:

que hi hagi hagut gent que li hagui costat més o menys arribar a entendre alguna cosa de matemàtiques hi estic ho entenc. El que no entenc és q hi hagi gent (Santvi) que estigui orgullosa de no tenirne ni ideaigual q no entendria que hi hagués gent q està orgullosa de no tenir puta idea de història. Jo mateix no tenc ni puta idea, però ni por asomo, d'arquitectura, pot ser no me faci falta mai però no estic orgullós de no saberne.

Jo consider ses matemàtiques com una ciència bàsica on tots hi hauriem de tenir una gran formació. En si mateixa no té cap utilitat però sense ella no existiria cap tipus de ciència, estam xerrant de: física, química, cap tipus d'enginyeria, arquitectura, aeronaútica, informàtica etc. Imaginauvos ses vostres vides sense ses matemàtiques. Ses matemàtiques han sigut igual d'importants per el desenvolupament humà com sa capacitat des llenguatje i es bipedisme, per això vos dic q, desde sa meva humil opinió, no les menyspreeu com si fossin una cosa innecessària perque si així les considerau igual de innecessari és saber els límits q tenia l'imperi romà, ses bases de sa constitució de Cadis de 1812, lo que li va pasar per es cap a en Platón o ses parts que té es sistema digestiu.

tofito ha dit...

Ah! i si voleu analitzam lo q mos costa a TOTS es manteniment de ses carreres que no tenen res a veure en matemàtiques vs es profits a curt i mitg termini que en treim.

marco ha dit...

tof darrerament analitztes es posts i comments com si féssis un examen (es relat d'en Cuads ja el vares tractar com si fos una novel.la d'autor, quan era un puta relatillo). Venga que s'èpoc d'examens t'està afectant massa...A més, des de que ets banquer ja no ets es mateix...

tofito ha dit...

vesten or ahi monei! acompanyant es teu germà en pijama ahí vespre no vares ni baixar a saludar!

Edu ha dit...

Respecto a las matemáticas... Sencilla explicación del Sr. Peter Griffin.

tofito ha dit...

grande Peter, grande

Proximo ha dit...

Tècnicament es límit de 1/x-8 no es infinit si no que presenta una discontinuitat que fa que sigui menys infinit si es 8 "per l'esquerra" o infinit si es 8 "per la dreta". I això es totalment cert.

Per tant queda demostrada (qual teorema) la incompetencia del profe

tofito ha dit...

buf buf buf buf buf buf buf...