15 de juny del 2007

I QUI DEIA QUE SA MÚSICA CLÀSSICA NO MOLAVA? IAVONERES??

Sa moda des Factors X no coneix de fronteres, ni de gèneres. Amb s'ajuda de mestre Iutup, cada vegada són més es personatgillos freaks que se donen a conéixer entre el món internauta. En general, triomfa es patetisme més lamentable, s'autoderribo sublimat que, degut a sa naturalesa humana (sempre disposada a fer burla de sa diferència), provoca s'hilaritat entre sa massa "cuerda".
A vegades, però, surt algo que s'aparta des cantó autderribístic i, simplement, emociona.
Sa reacció histèrica des públic i sa cançoneta d'Aerosmith posterior li treuen algo de màgia. Perdonau-ho...


Pels de punta???


Pes pocs (o nuls, perquè no?) cofrares interessats en aquest món, que sepáis que sa song (famosíssima com poques) és un fragment de s'òpera Turandot, den Giacomo Puccini, anomenat Nessun Dorma (en cavellístic Aquí no dorm ni en Pep Alba) Vos deix un link on es fieres des Tres Tenors (Domingo, Carreras i Pavarotti) en fan una versió, amb direcció d'un des pocs directors d'orquestra mediàtics, en Zubin Mehta.

5 comentaris:

tofito ha dit...

he descobert sa meva passió!

rufire ha dit...

Sort que de tant en quant surt qualque persona amb un poc de seny i fa alguna cosa decent no com "ponte el cinturon, protege tu vida"

marco ha dit...

puta tio akest, té una d'akelles cares que estan entre bona persona i coió, fa com a pena i tot...Argument per peli americana (sobretot amb aerosmith sonant darrera):
"era un don nadie, maltratado por la sociedad i humillado por la vida, pero su pasión por la música lo llevó a lo mas altro y al final se folló a la tia buena"

marco ha dit...

sempre ho han dit els padrins..."de bon al.lot a coió hi ha una passa"

tofito ha dit...

ara q ho he mirat amb més deteniment:

sa veritat es q si q té una mica pinta de coionet però no vegis com canta es cabrón.

fixauvos q sa tia des jurat hi ha un moment q té un orgasme mental, o no, concretament al moment 02:05.

grandes es tres tenores