15 de maig del 2007

Es Goear dona joc

Bones a tots cofrares. Venc a explicar-vos algo un poc friki però de gran utilitat per es qui no vulgui esperar davant de s'emule a que es baixi una cançó. Bueno de fet vos deixaré sa pàgina per que allà s'explica facilment com es fa. Es tema es, que si teniu es mozilla FIREfox vos podeu descarregar cançons directament des des GOEAR sense haver d'esperar, igual que si descarregau una foto des hotmail o algun document.
Vos deix sa direcció, esper que ho pogueu fer funcionar i vos sigui d'utilitat. Certific que funciona per que jo ho he probat i xuta. Es tema es que si ho heu fet bé, vos sortirà una fletxa verda davora de sa cançó. Si no va gaire bé i os interessa es tema ja penjaré via imatges es procés. Es tema és de puta mare perque en questió de segons tens qualsvol cançó des goear. Bueno aquí vos deix es link

http://marbu.blogspot.com/2007/04/descargar-canciones-de-goear-con.html

Desde el curro con amor, Rufire

3 comentaris:

Marc ha dit...

És sa neta!

Llorenç de Pina ha dit...

Fantàstic.

No té res a veure, ni gaire importància, però me feia ganes comentar-ho.
Frikejant per sa pàgina de ses estadístiques de ses visites (es botonet blau des final de sa pàgina) he trobat aquesta curiosa dada:
visites recents:
19. 15 mayo 07:26 Telefonica de Espana, Pina, Islas Baleares, España

Sa fascinació cavellística i es frikisme (perquè vaja hores! ningú curra amb ordinador a aquestes hores des de Pina mateix, així que era un friki) arriben a Pina!!

Edu ha dit...

Buen aporte técnico Grufo. Aunque me suena que alguién ya habló de esto, pero si no me equivoco hablando del GoEar Rip, un programilla que sirve para lo mismo... Yo lo tengo y va de pm.
Con el Mozilla tambien es posible bajarse los videos del youtube o pornotube o cualquier web con video... Una vez cargado lo baja en menos de 1 segundo.