23 de novembre del 2006

BOMBAZO informativo!

SPORT, sempre amb The Buidadotes
IKER CASILLAS A TIRO

Després d'unes jornades de tranquilitat en l'ambient que enrevolta dos grans clubs com The Buidadotes i els Jerrets, les declaracions explosives d'un crack com Iker Casillas a la revista de prestigi internacional "Cuore" han començat a fer corre rius de tinta a la premsa esportiva.
El gran porter ha manifestat la seva intenció d'entrar a formar part de la disciplina del gran club verdesc. El jugador ha reconegut sentir-se totalment identificat amb la filosofía buidadora de l'equip de l'eixample barceloní. Després d'aquesta primera passa donada pel jugador, s'espera que la directiva buidadora comenci a moure fitxa, ja que sempre ha donat a entendre que abans de fitxar ningú, ha de ser el propi futbolista el que es manifesti en aquest sentit.
Per tant, sembla que aquest tema es comença a aclarir després de la gran rumorologia que l'ha envoltat a les darreres setmanes.
Decepción en la cúpula gerretica.
Aquestes declaracions han caigut com un gerro d'aigua freda a les oficines de l'equip dels gerris ja que, després dels insistents rumors apareguts aquesta setmana que apunten a la incorporació d'un porter (fixe) en el mercat d'hivern, esperaven unes declaracions en sentit contrari. Pareix que l'opció "A" de l'equip negre s'enfonsa i que les opcions alternatives comencen a agafar força. Els noms que sonen apunten a Ablanedo, Cedrún, Buljubasich, Angoy, Lopetegui, Mono Montoya, Stelea, Miki Garro o Aizpurua.


"LA ARAÑA" FIRE, TOCADO!

Després d'aquesta noticia bomba, un tema de preocupació ha envaït el club verdesc ja que l'arribada d'aquest crack afectaria de gran manera el paper protagonista que ha jugat Fire sota els pals de la porteria buidadora. Preocupa que aquesta notícia pugui afectar l'estat d'ànim de "la araña".

El considerat "jedai dels batins en potència" ha demostrat un gran nivell als dos partits jugats defensant la porteria i ha estat una peça clau en la seguretat defensiva i en els pocs gols encaixats. Des de el club, tothom s'ha afanyat a sortir al pas de les possibles especulacions que puguin sortir respecte al seu futur, i han destacat unànimement la seva condició de "pilar" aquesta temporada i les vinents.

Queda clar que la secretaria tècnica verdesca valora enormement la condició de "ca vell" que representa el jugador dins el vestuari i la seva gran qualitat alhora de salvar l'equip en els moments més dificils dels partits. De fet ja es comença a xerrar de la possibilitat d'una millora en el seu contracte que faria aumentar considerablement els extres firmats. Tot apunta q les millores afectaran a punts claus i extremadament complexos del seu contracte relacionats amb les subscripcions a PC World, la connexió a internet, els sandvitxos especialitat de la casa, la qualitat tèxtil dels batins i tot un llarg etcètera al qual ja hi dedicarem un article quan es renovi el contracte.

En definitiva, l'actualitat al voltant del club verdesc torna a ser tema de comentari a tots els racons del país.

10 comentaris:

tofito ha dit...

esperem q akestes noticies no desestabilitzin l'entorn verdesc q sempre ha pogut presumir d'una esfera de companyerisme i bon ambient

Marc ha dit...

una vegada més, a la mínima crisi de l'equip verdesc, ja es comença a desviar l'atenció sobre el rendiment de l'equip mitjançant l'aparició de falsos rumors i noticíes extradeportives...
mentrestant, l'Esport segueix sense fer-se ressó de la derrota patida contra uns Joves Tenres que aconseguiren el seu 2n gol de la temporada, ni tampoc de les cares llargues que es veuen últimament per la seu de l'equip verdesc, situada al Carrer Mallorca...
des de El Món Esportiu volem animar l'equip buidawaver, que si la setmana passada es creien ja classificats pel play-off i encara no havien aconseguit res, ara tampoc es poden deixar endur pel pessimisme i han d'afrontar el proper duel contra els totpoderosos Cocos Locos amb fam de victòria...

Amunt Gerrets!

cuads ha dit...

q be casillas afirmant sa seva condicio verdesca amb un "me siento vacio"!!
aixo si...la araña trob q es intocable..sobretot per es seus "b al·lots be!" i es seus comentaris motivadors tipo "va nin amb confiança!"

xavi santvi ha dit...

Pel que fa a la possible incorporació d'un porter als gerrets, haig de fer saber que li he comentat al meu amic Nanu, i que si no hi ha cap inconvenient podria debutar aquest mateix diumenge. Alguns ja l'haureu vist en una sortidota per les rambles, la nit que van detenir tots els amics militars de n'edu. És un porter capaç i contundent en el mano a mano, l'únic inconvenient es que segurament no podria esser present a tots els partits (treballa en el món de la faràndula i molts diumenges té funcions i tasques diverses, que no redaccions)
Així que tenim una opció a valorar, per bé que no sigui un fitxatge fix. Que m'en dieu!?
Gerrets! Gerrets! Gerreeeeeets! (crit consigna rollo barça,je!)

Xisco ha dit...

El tema porter sempre ha estat una de les mancances de l'equip gerrètic. Des de la secretaria tècnica ja et vam donar tot el suport i tens coneixença de que el presupost no és un problema, ja que acabam de firmar un contracte amb un sponsor que repercutirà abundantment a engradir el nostre club i la seva cartera.

company ha dit...

Jo apostaria per un "porteret" basicament a nes partits importants. Per exemple, aquest diumenge no pot fer gaire mal que vengués.
Seria important aconseguir sa sexta victòria seguida i deixar sa lliga "mano a mano" amb es Cocos, que curiosament juguen contra l'irregular equip buidador una hora abans.
Aquest partit està a cotes altes, uns 12 euros guanyats per euro apostat pels de les colfloris.
Res, mos veim

Marc ha dit...

jojojojojo!

Tekiss ha dit...

Be! compi beeeeeeeee!!! trajeant a muerte...

referent al tema porter me pareix be, ja que me es exactament igual estar a sa banda que estar de porter i aixi no arriscam amb ses cagades tipo "mantilla"...

Gerrets!!

cuads ha dit...

ses cagades tipo mantilla no se redueixen a sa porteria..se fan extensibles per tot es camp i fora d'ell..
ses apostes pes buidets estan sobresuelo..es obvi...pero es nostro objectiu es playoffs..si gonyam diumenge q t cagues 3 punts collonuts per es nostro casiller...pero si perdem almenos no sera contra un rival directe...i sa lliga se vos complicara...pa pa pa

cuads ha dit...

per cert s'esponsor des q xerra en xisco es "papel albal"??...m'agradaria vore-vos amb "albal a sa camiseta-bossa" i a nes calçons podrieu duur "bolsas de basuras industriales"....es una idea....pa pa pa!

salut a tots!