23 de novembre del 2006

Viatge a Normandia

Bones a tots,

un parell d'integrants de sa cofradia des cans vells han decidit aprofitar es pont de sa Constitució per montar un viatget a sa mansió que té en Xisco P. a Normandia. Es viatge consisteix amb una estància amb tots es gastos pagats (per s'M.D. corporeixon) a ca seva, juntament amb una sèrie d'activitats lúdiques vàries, com seran:

=Visitar es llocs més emblemàtics des voltants.
=Gaudir de sa meravellosa possessió den Xisco P.
=Jugar al SingStar.
=Beure sidra.
=Menjar.
=Beure sidra.
=Jugar a cartes.
=Beure sidra.
=Menjar.
=Fumar porros.
=Menjar.
=Fumar porros.
=Menjar.
=Beure sidra.
=Dormir.

Se preveu sortir de Barcelona en dos cotxos (llogats aquí) es dimecres dia 6 de Desembre sobre les cinc des dematí, per arribar a ca'n Xisco sobre les set des capvespre. Això no és segur però és lo més probable. Se tornarà diumenge dia 10 es dematí, per arribar a Barcelona tipo vespre. Es montant des lloguer des dos cotxos puja fins a 300 euros, a pagar entre tots ets integrants d'aquest viatge.
De moment ja som en Xisco P. pròpiament dit, en Company, en Nato Vallejón, na Cristina Capó, sa Llobinera, una amiga seva poblera presuntament anomenada Marga (al·lota den Vicenç) i jo. És a dir, som set.

Si a qualcú de voltros vos fa ganes apuntar-vos a tan magne event, basta ho digueu. Enviau A MATAR PA PA PA al 5550 i quedareu enregistrats a sa base de dades. També podeu telefonar a qualsevol de noltros i vos atendrem gustosament. Si no voleu gastar, podeu accedir a aquesta web i posar ses vostres dades, o fer un comment a n'aquest post, i mos posarem en contacte amb voltros de qualque manera.

No importa decidir-se demà, es cotxos se reservaran avui perquè ja som set. És a dir, si vos ho pensau i vos mola, estau a temps d'apuntar-vos durant aquests dies. Lo que passa és que si som més de deu haurem de llogar un altre cotxo, així que o se fa un grup gran ara i en llogam un altre, o només hi ha tres places.
Meam si vos animau perquè promet.

Au idò, un saludo i visca es cotxos de lloguer.

10 comentaris:

cuads ha dit...

es viatge pareix molt system..sempre mhe volgut corea amb sa alta "societé" de gabachia amb un peta a sa mà i criticant sa rev.francesa...pero no tenc moltes peles disponibles...de totes formes kualku podria especificar a q sa fa referencia kuan se diu tots es gastos pagats?? s'unic preu q he vist es es des cotxo...tipo menjar??

Xisco ha dit...

lo des gastos pagats se refereixen a estança pura i simplement. Lo demés va a compta de sa vaca q farem entre tots (entenguent vaca com a nes fet de reuinir una quantitat de doblers a parts iguales entre tots i que servirà per pagar els gastos generals de menjar, beure, entrades a museus si hi anam, drogues i qualque puta si elles hi venen a bé)

Marc ha dit...

bueno,bueno,bueno...això ho ha posat en xisco per sortir des pas, però realment lo des gastos pagats ve perquè son pare i sa mare seran per allà i mos faran dinar i sopar cada dia...
i si no, sempre podem fer sa tàctica:"fregidora en marxa..."

Cuads no nedis que per dos-cents eurets tenim un viatget...

xavi santvi ha dit...

200 eurets... Aixi en diminutiu, he estat a punt de picar i tot! Per mi son 200 euracos, pero la idea em mola. Suposo que sent una trista basura obrera que no se sap administrar les peles, el meu lloc és aquí. Passaré el pont menjant pa de serradures i caldo fet amb pedres de galliner(pq tingui una mica de gust). De moment només puc dir que disfruteu molt!!
PD:prenc nota de la existència d'aquesta mansió a normandia, per si mai passejant em perdo i necessitu aixopluc.

Marc ha dit...

hombre, santvi, a tu te podem fer un preu especial...
si dus es cotxo això baixa irremisiblement, a més, crec que podem eximir-te de pagar peatges i benzineres en tot es viatge per sa teva aportació...
com ho veus?

xavi santvi ha dit...

Em faltaria quadrar el tema del pont.En principi no en tinc! Pero encara tinc 2 dies de vacances (as de la manga)que s'han de bescanviar abans no acabi l'any. Ara vaig a la uni, i de cami i entre piti i classe m'ho penso. Gràcies per l'oferiment.

cuads ha dit...

definitivament 200 euracos...q no eurillos...i si adamunt no tenim cotxo encara es mes xungo...en definitiva...ked totalment exclos d'akest viatge system amb vasallos mansions sidres i gabachos...es una fucking pena...

Nate ha dit...

Cotxo santvi seria treure tot un as de sa maniga.
Va santvi a matar, pa pa pa sera gros i ho saps, no fallis!
Sa resta de sa penya q?? no deis res maxo

Marc ha dit...

jo lo des 200 euros ho he dit a bot pront...posau 35 euros de cotxo (si en santvi ve ni 20 euros), 35 mes de benzina+peatges, i uns 25 euros diaris (poco mas o menos) a gastar per alla (en total 125)...
es a dir, casi 200...
un viatge per menos d'aixo no existeix...
santvi ja saps lo que has de sumar...

xavi santvi ha dit...

a matar!