21 de novembre del 2006

Més cans vells

Bones tares a tots i totes. No sé molt bé què hi pint aquí entre jerretistes i buidadorers, però accept gustosament sa oferta de obrir es blog cansvells (gran blog i millor títol) a n'es mercat corí (segons paraules textuals d'en Marc Ca Noves).

Trescant per una web que recopila ses fotos més famoses de sa història m'he fixat en una foto en que surt en Chaplin amb un nin a davora (película The Kid, 1921), lo qual m'ha recordat una dada freak: aquest "raterinho" de sa foto nom Jackie Coogan, i amb es pas des temps no deixarà de fer cine sinó que se convertirà en un tal Fétido (qui no recorda "la familia Addams", amb en 'Guerxu', en Gómes & co. Estic xerrant de sa serie autèntica, sa que està en blanc i negre!).

Per indagar més sobre què se n'ha fet d'aquests antics cans vells televisius lo seu és visitar aquesta pàgina. A sa part d'abaix de sa pàgina podreu descobrir què se n'ha fet d'autèntics mites com en Batman i Robin de TV (un mite gay, en aquest cas), del Equipo A... i ja de passada destrossa es mite de que aquell nin de sa sèrie "aquellos maravillosos años", aquell que tenia una retirada a n'Elvis Costello, amb es temps s'havia convertit en un tal Marilyn Manson (Marilí Mansó, ponunciat en bon corí).

Per indagar més profundament sobre tot aquest tipo de "ca-vellor", entrau a la pàgina "qué fué de...?", i cercau es nom d'aquell ca vell que més rabi vos fa.
Com a proposta... què se'n va fer d'en Luke Perry? (gran actor I MILLOR LLINATGE).
Resposta: s'ha convertit en tot un jugador jerrètic, sota l'àlias de Joan Company.

Document gràfic que ho demostra:

***

P.D.: com a document històric, gran vídeo: "grandes pifias del Madrid" (...font: sport.es)

PP.D.: Ei Marc, fixa’t que a lo de “fotos més famoses de sa història” hi surt... na Lena!

7 comentaris:

lluc ha dit...

gran video!!

cuads ha dit...

penya kin honor!
i kin gran article! sa pagina de velles glories des cione pot ser bastant system...sempre he pensat q en brandon (companyero d'en luke) acabaria venent perritos a NY amb un tatuatge des NY yankees i una butza d'espant...

Xavier Peña ha dit...

Ese Cuadros!
Pues flipa amb lo que se pot trobar a sa pagineta aquesta:
"Chelo Vivares (Espinete) y Juan Sánchez (Chema) contrajeron matrimonio antes del programa y siguen estando casados actualmente". Jo que sempre havia pensat que en Chema li pegava fort a sa coca i que a n'aquestes altures ja hauria mort de sobredosi... se me cau un mite!
Per cert: te record que cert dissabte en acabant s'estiu, i en evident estat etílic, me vares prometre una pachanga sa primera setmana de clase en arribar a BCN... ejem... veig que aquí hi ha por d'es potencial corí!
Au loco, un saludo!

Nate ha dit...

Es blog comença a internacionalitzar-se! Esteim d'enhorabona.
Rebem amb es braços oberts a tota bona persona de Corilandia q vulgui participar en aquest gran blog.

Marc ha dit...

gran penya!
aquest video és es millor des youtube després des den calde!!
molt bons es links freaks, crec que es nostro nivell de frikisme té es seu tope en es futbol, tu i es teus mos superau en tot lo altre...però sempre està bé empapar-se des coneixements aliens...
un saludo!!

PD:No se qui es aquesta lenna...

Marc ha dit...

ah, per cert, com a bon gerret de segon ordre,no te pots deixar enganar pes buidawaves....gerret s'escriu amb 'g'!

tofito ha dit...

realment s'escriu llerred