25 de novembre del 2006

Pes bé de sa cofradia des cans vells

Com ja sabeu tots, demà sa juga una jornada clau pels interessos de sa nostra molt estimada cofradia de cans vells.
A les 16:00 ET (East Time) se juga es partit entre Cocos Locos (líders imbatuts de sa lligueta dels diumenges) i els nostros molt estimats The Buidadotes. Una derrota dels primers i una victòria al partit contra Roca 29 podria significar per els Gerrets acabar sa jornada com a líders de sa lligueta, cosa que realment demostraria es companyerisme i s'estima que hi ha entre els membres d'aquesta gran cofradia a sa que pertanyem

Des d'aquí donar tot es meu suport gerrètic a s'equip verdesc i desitjar-li tota sa sort del món.

De totes maneres crec més factible una altra cosa que ha proposat mestre Company "ca padrí" en possessió d'una gran saviesa i sentit comú. Demà diumenge s'equip verdesc podria anar a fer una volta per sa ciutadella a menjar una paella i disfrutar des paistatge de sa costa Barcelonina mentres els Gerrets ocupen el seu lloc al camp i intenten guanyar un partit que a priori se presentaria molt més disputat. Això sí, hauriem de menester ses camisetes, per disimular un poc.

Recordau que és pes bé de sa cofradia!!

Noltros sa propera volta vos deixariem jugar contra els joves tenres, ai no, ses xapetes, ai tampoc, contra els Angels den Tomeu, q vos pareix??

3 comentaris:

Tekiss ha dit...

Compi no és tan descabellat lo que estas proposant... sembla que ha hagut negociacions per a que en puça intenti treure des pou (buit) en el que ha caigut s'equip verdet...

Noticia d'última hora:
Pau Company es descarta pel partit de demà.

Anònim ha dit...

Segons notícies de font fidedígna
també cauen de sa convocatòria: Marco Llull, Oriol molt probablement Marco Vallejo.

Xisco ha dit...

Agrair també s'afició que setmana rera setmana està allà i destacar es ridícul den Gaspar celebrant es gols de Roca, això són amics!!