4 de desembre del 2006

Això és intolerable!!!

Com que aquets dies no he pogut participar a n'es fòrum deixaré anar una "perla" per començar a encalentir es derbi des 17-D. QUÈ VA PASSAR AMB ES GÈRRETS - COCOS LOCOS D'AQUESTA SETMANA? Per què no es va jugar es partit? Les fonts oficials diuen que es va suspendre per falta de jugadors. Després de crítiques implacables contra The Buidadotes per no fitxar a nen Sureda des de sa cúpula jerretica, aquesta setmana s'ha decidit suspendre es partit per l'absència d'en Parera i d'en Compi (sino m'equivoc). Per què no el varen fitxar si lis faltava gent? No s'enten. I després diuen des nostro estimat club. Noltros varem jugar sense 3 jugadors aquesta setmana. SÍ, hem perdut de pallissa però amb honor i amb es cap ben alt. O que passa que si es Roca 29 no tenen en Tomeu i es de sa camiseta d'Espanya també s'ha d'aplaçar? O que es Joves Tenres, que havien perdut tots es partits, no hauríen d'haver-ne jugat cap per que no tenien es bons jugadors? No sé, em sembla una vergonya però supòs que es sap qui mana.
Estic segur que sa cúpula jerretica contestarà que se juguen es campionat, que es un partit important, que noltros no mos jugam res i tota s'història aquesta. Però jo me deman; el Barça ha de suspendre el partit de demà, que és de vital importància per que no juguen Messi, Eto'o... O, ha de suspendre partits de lliga pes mateix motiu?
No sé, ho deix aquí. Esper que no es torni a donar una situació que me sembla vergonyosa per sa lligueta i per s'emoció des campionat.

Des de el curro con amor, Rufire

PD: Amunt Buidadotes i perdò per sa meva absència d'ahir

33 comentaris:

Marc ha dit...

contestaré amb una pregunta:
-Me podeu donar una raó (una) per sa qual aplaçar un partit sigui dolent?

Gaspi ha dit...

Fires!! despres de sa teva actuació de mister te pots permetre s'absència d'ahir, tranki... pel que fa al tema de l'aplaçament des partit jerrètic pens totalment com tu!! vaja puta vergonya aplaçar un partit mentres els altres equips s'ho curren aunque falti algun jugador o si més no, després d'una gran marxa fins les 7 o les 8 del mati!!!
simplement ho trob ridícul! A més, la setmana passada tenien la gran baixa de Marc Nash i be que varen jugar... i aquesta setmana no?? feis pell jerrets, preferesc perdre de pallissa!!

RESPECTA A SA PREGUNTA DE MARC NASH: AIXÒ ÉS TOTALMENT UN ESPERIT ESTAR AMARICONADOOOOOOO!!!!!!! jeje...

rufire ha dit...

No és es fet d'aplaçar lo lleig des tema, sinò ses circumstàncies de com i per què sa fet. Si plou, se pot suspendre i no passa res, sino hi ha euip per un infecció gastrointenstinal general no passa res, però per que faltin 2 jugadors de 7 i es partits sa juguin amb 5 jugadors, que eren els que hereu? Sospitòs i lleig no?

Amunt Buidadotes

Edu ha dit...

Una razón:

El primer equipo en aplazar un partido de fútbol fue el Real Madrid, mediante Guerra Civil.

Si es que sois unos merengones, Real Llerred.

Nate ha dit...

Molt be gaspi!ho has definit perfectament, esperit d'estar amariconado!
Un club com el negresc q farda de "saber estar" no pot actuar d'aquesta manera. Ses coses es demostren amb fets i no amb paraules.
De totes formes, aquestes actuacions siniestres no queden a s'oblit i es futbol mateix sol passar sa factura per enterbolir un esport tant guapo que no mereix aquests tipus de manipulació.

Marc ha dit...

m'agrada que surtin com a bolets es colfloris ara que ja arriba es derbi...
lo que m'estranya es que setmana rere setmana no hi hagi una cronica oficial des partit colflorier, que tant de suc han donat al blog i que últimament (per què serà?) brillen per sa seva absència...
es lectors habituals des blog se pensaran que voltros també suspeneu partits...

rufire ha dit...

No fa falta dir res des partits que no val la pena comentar. Motiu? Són intrascendents pes nostros objectius (a excepció de joves tendres). Noltros jugam TOTS o dic TOTS es partits falti gent o no. Sa gent que mos recolza i mos segueix sap que som un equip d'honor i paraula, encar que perdem, mos presentem, siguem 5 o un exercit. És igual. Tot són excuses per desviar es tema des comentari. CAUSA REAL DE SA SUSPENSIÓ? Esperem coemntaris

cuads ha dit...

ficar tres gols a nes cocos locos i estar molt a prop de gonyar-los es tenir un par de cojones..jugar sense es cracks de sequipo com en beckenpauer o n'ori i anar a nes partit sense haver dinat contra es "roca montesion 29" q mos peguin una pallissa i seguir presionant a matar a nes darrer minut es tenir un par de cojones..
aplaçar un partit quan se podia jugar no amb 5 sino amb 6 jugadors (recordar q tenen porter,,nano) no es fer pell,,es estar molt molt pero molt amariconado...ses bosses de basura feien caldillo...per aixo se va aplaçar...

firmat:
plataforma verda minut 5

rufire ha dit...

Un motiu de suspensió: presions des president i capità? Aquí o deixo,negueu-vo si podeu

Edu ha dit...

Merengones, Real Llerred, os llegan subvenciones de todas partes!

Marc ha dit...

mirau buidawaves, s'únic motiu de sa suspensió és que dos fundadors de 1r ordre des Gerrets eren baixa, i per res del món se volien perdre lo que sa premsa especialitzada ja denomina com El partido del siglo, així que tranquilament s'ha aplaçat per a que tots poguem jugar un partit que serà històric.
quan vegeu que a un partit de l'Espanyol o del Barça B se'l denomina El partido del siglo m'avisau...

rufire ha dit...

Bla, bla, bla............

cuads ha dit...

piterman te mes poder de conviccio a nes jerrets q a l'alaves,,,

Marc ha dit...

te salud oh cuadros creador de tendencies per sa teva obra mes magnifica: ses comes suspensives...mai fallen

Nate ha dit...

venga Kane q ja no saps q dir, sempre intentant evadir es temes claus fent atacs personals sobre coses q res tenen a veure.
Això de partido del siglo és una botxor. Primer pq partidos del siglo ja n'hi ha hagut mil i segon pq si nedau qualsevol partit abans del tan remarcat "partido del siglo", com per exemple contra noltros, s'aplaçament no haurà valgut per res.

company ha dit...

Amb un lliga com sa nostra, "oficial" a matar, mos podrem permetre controlar fins i tot quan volem jugar i tal. A més, davant un partit d'aquest "calibre" no podem jugar en quadre i, respectant en tot moment a sa plantilla, se va decidir que agafariem festa.
Jo per exemple era per Mallorca i vaig aprofirar per anar a fira: sa fira de sa perdiu de Montuiri

Nate ha dit...

Q bé compi utilitzant el teu verb més estimat i nucli de sa teva filosofía de vida: APROFITAR!jeje
El q no has dit es q tb vares aprofitar per fer sa BUIDADOTA!!!
No se si això hauria d ser estudiat per la junta directiva del teu club com a acte de traïció.

Marc ha dit...

be compi be!!!
quines aprofitades!!!
Com és possible que siguis tan CA VELL!!

Xisco ha dit...

Se comenta que de seguir amb sa tonteria els Gerrets aplaçaran es derbi i esperaràn a jugar-lo a ser sub-campions (en el pitjor dels casos) o campions (en cas de seguir sa ratxa fins al final) i d'aquesta manera fer que els buidawaves haguin de fer el passadís a qui tant han criticat? podria ser molt humillant.

Xisco ha dit...

Pregunta a nen Gaspar.

Diumenge no era a nes camp. Només volia saber si també vares celebrar els gols de Roca, com que la setmana passada els animaves tant...

Marc ha dit...

traje traje traje....!!be xisco be!
jo crec que el vaig veure aplaudir un jugadón den tomevet...

rufire ha dit...

Bé Xisco demostrant sa vostra idea de futbol i honor. No nau a guanyar o perdre (per que no sabeu fer-ho quan ses coses pinten malament) nau a humiliar. Visca sa deportivitat, que en es vostre cas es del mateix color que sa camiseta

rufire ha dit...

Per cert Cànoves i Xisco. Com està es tema de gravació des partit per fer unes risas desprès?segueix en marxa o feim documental fotogràfic?

Marc ha dit...

esperem que sa germana de'n xisco tengui un diumenge hàbil i se digni a venir a fer ses gravacions...
també vos pot fer d'enfermera si se vos romp sa cadera amb un quiebro...

company ha dit...

jajaja, bona segadota !

rufire ha dit...

a lo millor vos haurà d'atendre a voltros per que a algun "lance" del partit hi hagi una manotada involuntaria jejejejejeje

tofito ha dit...

si se planteja un partit fisic-agresiu deman a sa directiva gerretica q me subvencioni un passatge cap a barcelona i ja veureu q de gerrets no en kedara cap me cag en cristo q amb 110 kilos de fibra i fum vaig sobrat per acabar amb tots ells sobretot amb en canoves i en xisco q se mereixen mes estopa q un ca verd q ha matat una gallina. ah, si necessitam una enfermeta per un kiebro no sera perq mos ho faci en canoves q de tots es conegut es seu regate en sec...jejejejej

Marc ha dit...

per començar tofito, tu no necessites res perquè no jugaràs amb es colfloriers, per dues raons:
1-Perquè vius a Palma.
2-Perquè quan vens a BCN agafes bus cap a Girona por tiempos i nunca mas se supo...

Així que lo únic que pots fer es intentar donar suport a aquest equipet i veure com una jornada darrera s'altra ses seves aspiracions d'arribar a play-off se van diluint...
Ah, si, també pots anar mirant ses classificacions i veure a uns tal Gerrets amb 62 gols.

tofito ha dit...

escoltam be bosses tristes de canoves

1.- es proxim pic q mos creuem en un camp de futbol procura anar amb jo o sera es darrer q jugaras

2.- si quan venc cap a bcn he d'agafar un bus por tiempos i nunca mas se supo per no veuret l'agafare cada cop q vengui

Marc ha dit...

estas nito?

tofito ha dit...

es lo únic q se t'ocurreix bosses tristes?

Marc ha dit...

si, es lo unic que se m'ocorr per explicar tanta agressivitat gratuïta i tant poc seny...

tofito ha dit...

ido millor dediket a q es blog funcioni bé i no hi facis cap comentari q aixi tots hi sortirem guanyant