4 de desembre del 2006

A TUMBA ABIERTA

Chavales, llega el Derbi.

Llamamiento al estado de odio durante los próximos 15 dias.
Sacaremos un video sobre la verdad del equipo negrecillo.
Ganaremos, a la italiana o a la vasca, da igual. Tenemos que provocar que la encuesta posterior al derbi sea:

"¿Que jugador bolsabasuráceo fue mas humillado en el partido?"

PD1: A partir de ahora, en vez de Llerreds, podría llamarse al equipo bolsabasuresco como "Leprosos".

PD2: En la encuesta de esta semana, como persona rabiable, falta Xavi "Judas" Santvi (No olvidamos!)

PD3: Un golpe en el tobillo duele, una patada en la espinilla hace daño, un codazo en la boca... es un jugador menos en el campo.

¡Arriba Buidadotes! coño...

15 comentaris:

Marc ha dit...

edu, me comprometo a poner esta encuesta en el caso hipotetico de que nos ganeis (ya no digo que nos humilleis...)
eso si, si perdeis, ya sabes lo que toca.

Tekiss ha dit...

pues toca más de lo mismo,,,

si ja hi estan acostumats canoves!

Edu ha dit...

ok canovas, me parece justo y buena idea... Aunque sabes como quedará la cosa...

Canovas 0%
Company 0%
Manty 100%

etc, etc...

rufire ha dit...

Què toca cànoves? Noltros no tenim cap pressió. Si perdem pos mira no passa re, no influeix a nes nostros interessos. Si voltros perdeu, perdeu opcions a lliga i a més ridiculització a nes blog. O sigui que més val que calleu, per que pot haver sorpreses i trajes varios.

PD: Manty, no se com pots defensar un equip que confia tan poc amb tu i que qualque vegada a fet comentaris ofensius a sa teva persona

Amunt Buidadotes

rufire ha dit...

Fe de erratas:

Perdò, no volia dir a sa teva persona Manty, ma refereixo a comentaris de sa teva qualitat. Qui faci comentaris ofensius cap a sa teva persona es un coion de porc i jo seré es primer que ta defensarà (encara que siguis jerretic) sempre que sigui fora des nostro cercle.

Marc ha dit...

clar que si, fire...com que cap a tu no n'han fet...
1.baix de forma
2.batin
3.pitillo i sandwich
4.nocillov

ah, i lo de sa pressió a mi me la sua. me dius que voltros no vos jugau res, això si que es llençar sa tovallola abans de temps. vos record que fa res déieu que teníeu opcions de entrar a play-offs; que se n'ha fet d'aquest somni?
si voleu encalentir es derbi perfecte, es lo que toca. pero convé que assimileu que si perdeu tendrem dret a fer befa tant com el tendríeu voltros.

rufire ha dit...

Tot es sabre assimilar ses critiques i intentar millorar. Et record que tu vares obrir una discussió faraònica quan sa ta va acussar de baixa forma. I sino ten recordes, mira post anteriors.
No llencem sa tovallola i menos a nes derbi. Es somni d'entrar a nes playoffs segueix viu i noltros sortim a DONAR SA CARA BAIX QUALSEVOL CIRCUMSTÀNCIA A TOTS ES PARTITS. Però si perdem, pos es una cosa que influirà poc per que es nostros vertaders partits són contra rivals directes. Però si gonyam, a més de 3 punts vendrà un vendaval de catxondea i burla desmesurada. A més sabeu que s'afició està mb noltros i això pot fer esclatar s'hecatombe...

Marc ha dit...

aquest "¡Arriba Buidadotes! coño..." me recorda a coses com aquestes...

lluc ha dit...

bulla bulla!!!

xavi santvi ha dit...

Veure comentaris tan lamentables com el de fomentar l'estat d'odi. Amenaçar amb videos sobre la veritat negresca (a l'estil PP, PSOE i CIU, és a dir manipulant), continuar fent apologia del joc brut i destraler al que tu edu ens tens acostumats (me caías muy bien edu, pero se terminó) i acabar dient "¡Arriba Buidadotes!" al mes pur estil franquista, són només mostres evidents que el nom del vostre equip fa referència a l'estat de buidadota que pateix el vostre crani. Ni cervell ni cerebel ni bulb raquidi. Amb molt de respecte i indignació

Marc ha dit...

plas,plas,plas...
aixo es un traje!!!

(xavi recorda lo de s'herba...)

Gaspi ha dit...

aixo es un traje??? venga canovetes, tira mes flors a nes bolsadebasura... en judas santvi,mes ben dit, es figo jerret no te mes que defensar-se... pero ja pot lladrar que ell no hi sera a n'es derbi cosa que es una putada perque tenim un cap de porc guardat per ca nostra que l'haviem reservat per aquest moment i ara mos haurem de rumiar a qui anira dirigit!!!
Edu!! asi se hace!! hay que calentar motores yihad!! espera unos dias y cuelga el video... jejejje...

AMUNT BUIDADOTESSSS!!!

tofito ha dit...

deixalos fer gaspar, lo unic q tenen es por

Edu ha dit...

Al que no le guste un estado de odio y el juego sucio... que se compre un pack-petanca... lo podrá encontrar desde los 2€ hasta el pack-pro-petanca de 5€, en cualquier Bazar asiático. En los aledaños de la Sagrada Familia es fácil hacer amigos para pasar una tarde de deporte "de riesgo" en la arena del Petancódromo

tofito ha dit...

y q se haga llerred q es igual de mierdoso