5 de desembre del 2006

Déjà Vu

Des de terres normandes, envoltat de cavalls he tengut una premonició. Una senyal que no vaig saber interpretar a temps, però que ara entenc amb claretat.

Per molts de voltros és coneguda sa meva gran passió, els cavalls, que vaig descobrir per els contactes amb uns amics de Sicilia i de Nàpols que alguns de voltros correu seriós risc de conèixer. Una de ses meves funcions era sa de mamporrero, cosa que hauria d'intimidar, si sóm capaç de manejar tranquilament un animal de 500 quilos en plena eufòria sexual imaginau que puc fer estant jo en ple estat d'ira.

Sa questió és que aquí teniu una metàfora gràfica comentada (pes que no l'entenguin) que no he sabut interpretar fins a nes dia d'avui.
Un semental (Gerrets) exemple de potència (62 gols a favor, 18 en contra), d'energia (6 partits guanyats de 7), una morfologia perfecta (8 integrants), desbordant de força i valentia. Reacciona amb bravura i sabre estar a sa situació que s'acosta (es partit).
Una pobre ego (Buidadotes) acovardada (2 partits guanyats de 8) , senzilla (plantilla idefinida), magre (23 gols a favor, 45 en contra), sense cap tipo de possibilitat d'actuar front a sa potència que li ve damunt i que se passa s'estona pixotejant (amollant parides, provocant a nes contrincants, desviant s'atenció des fets que el poden perjudicar, publicant montatges polèmics i sense cap tipo de fonament i actuant com a autèntiques maricones i victimetes davant es derbi)


Amb aquest panorama es resultat està clar...

...diumenge 17 s'aparcaràn ses paraules, i només valdràn els gols.

Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!

7 comentaris:

Marc ha dit...

Oooooooh gran gurú Xisco....
No gran, no, ENORME!!!!
Sa natura és sàvia (com es comité), i sa metàfora és sublim...
Un post de ca vell de sa A a sa Z...

tofito ha dit...

si si xisco, molt de mamporrero i molta historia, molts amiguets de sicilia i napols, molt d'intent de comparació amb sa natura i molt historia de q ets capaç de manejar un animal de 500 kilos, molt be, ja has acabat de dir dois?
o encara en diras un parell mes?
realment akest post teu se pot interpretar, perdo, s'unica interpretacio posible es q es putes llerreds nomes poder guanyar als verdets quan els verdets estan fermats, i amb ajuda, suspenent partits, jugant amb mes jugadors des q toquen etc etc etc

tofito ha dit...

lo proxim q es una foto teva tocant es baix?

Edu ha dit...

El caballo "Gerret" necesita que se la cojan para saber donde esta el Norte...

El problema es que este caballo está acostumbrado a galopar encima de lomos de otros caballos, no de yeguas..

PD: No habeis dicho todo. Se le puso el nardo caballero despues de 6 gatillazos (un caballo Llerred, es lo que tiene...)

Edu ha dit...

que grande Tofol! Los buidadotes nunca seremos la perra sumisa de un puto caballo!

Xisco ha dit...

si si tofol, una foto meva amb es baix i una teva cantant, ai no q akesta ja hi és!! jajaja

tofito ha dit...

clar, entre tots dos podem fer un si enchufe-mamporrero