6 de desembre del 2006

AVONEREEEEU!!

Cristo bendito, quanta tensió buidadojerretera!! Això ja pareix es puta congrés des diputats en comptes d'un blog caveller!

Tranquilitat i bons aliments! Alegria, que mos n'anam rumbo a Atenas! (mos hem de desquitar d'es 4 a 0 contra el Milan com sigui!)


Auauau, vos deix un parell de parides futbolístiques perquè vos entretengueu un poc i destenseu ses cervicals:

*** Remember d'un gran anunci de Nike: "It's just a ball...", "NO!! IT'S ROUNDER!!!", <-- només es gran Fangaal podria dir algo tan estúpid a un anunci. Atenció a s'aparició d'es ca-momia Guardiola, que el tenen marginadíssim a n'es fondo de sa flagoneta. Vaja un ca vell de carn tirosa.

*** Quedauvos amb Aquestes chinorris. Fan més poreta que un equipo de 10 Drogba's i un Buffon! Té tota sa pinta de que jugues una patxanga amb elles i acabes humillat i plorant...

*** Un recull de gols d'en Gerrard (que com tothom sap significa "gerret" en anglès). Es gol en que surt com la reb a càmara lenta (min. 2:10 d'aquest video) és INCREÏBLE.

*** I per acabar un
video d'un fan d'en Giuly emulant a n'es seu ídol, intentant fallar un gol encara més clar que es d'ahir... Si falles això mereixes morir.

-----------------

P.D.: Aquest mago és un autèntic crack. Quina pose, quin porte, quin saber estar! Amb tots vostès,
David Chesterfield!

PP.D.: Vaja amb aquests dos chinorris jugant a ping-pong! Toooma puntazo que se marquen!

1 comentari:

tofito ha dit...

akest q intenta fer de giuly supera el seu mestre de bon troç...