19 d’abril del 2007

Inaugurant sa secció Art...Leo Messi!

Perquè xerrar?

Versió Rac1 (no se veu massa bé). M'han caigut ses llàgrimes escoltant-ho...

Millor que Maradona?

Voltros direu...

FORÇA MESSI!

PD: En Puyal (Catalunya Ràdio) i n'Alfredo Martínez (Onda Cero) també s'apunten a sa festa...
PD2: Mes i Mes i Mes i Mes i Messi: reaccions de sa premsa internacional
PD3: Recopilació de sa majoria de locucions de sa ràdio des golazo


PD4: Fucking copyright!

10 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

clarament és millor es d'en Messi. Com he posat a Rodett sa diferència està clarament en ses ganes que li posen els defenses anglesos (ganes nules) i ses ganes que li posen els defenses del Getafe que ja se conèixen en Messi i que ja de per si són un equipo defensiu. Es regate a 2 defenses en 3,5milímetres de davant s'àrea és INCREÏBLE (més tenint en compte que s'ha xupat ja 60 metros corrensos a tot quan dona!).
Vale que es d'en Maradona té més mèrit per ser una copa del món i un partit més important, però es gol és clarament millor es d'en Messi! I qui digui lo contrari està confirmant sa teoria d'en Tòfol de que en Maradona està sobrevalorat. Trob, vamos.

marco ha dit...

els dos gols són increiblement semblants i extraordinaris, me qued amb es den messi pes canyo de mig des camp i pes retall en milímetres, com diu en penya, que fa en darrera instància. Que bueno que viniste...

company ha dit...

Jo me qued quan després de sa galopada arriba davant es porter. Es tio s'atura, aixeca es cap i pega una alenada i el dribla com vol.
Què gran Messier !

cuads ha dit...

han llevat es videosssss!!!!!!!!!!

jo vull sentir en pujal!!!!!!!

tofito ha dit...

sa cosa esta en q es gols s'han de jutjar per lo q es el gol en si i no analitzar es contexte on es troba. Si analitzam es gol per contexte és molt més important es gol den Belletti a sa final de sa xampions (tecnicament una cagada de xut q feria al banderin de corner) que es gol den Ronaldinho a davant el Chelsea(es q se keda aturat a davant sa frontal i la coloca a sa dreta de sa porteriA)

tofito ha dit...

i ademes sempre hi ha es pensar generalitzat de que lo que hi ha haugt sempre serà millor deque lo que hi ha. Com diu en penya fixauvos amb lo q fan es defenses anglesos i fixauvos amb lo q fan es defenses del getafe.

Marc ha dit...

Ara ja se veu es vídeo den puyal, a més amb ses declaracions posteriors de mestre Messi i de mestre Schuster, lamentant sa jugada...
Força Barça!

Edu ha dit...

Bueno...

1) En el año 86 ningún futbolista esperaba que un jugador hiciera lo que hizo Maradona, tratándose de un puto Mundial. Intentan soltarle dos hachazos en el medio del campo y antes de que llegue al area los dos ingleses esperaban lo lógico y previsible, un pase a Burruchaga. Una vez cruza la linea del área le entran a saco, de ahi que se caiga al suelo. Vestra brutalmente absurda teoría del "pasillo" parece idea del Sr. Acebes.

2) El contexto es muy importante, claro que si, para ver la calidad de un gol... Grandes goles se habrán metido en pachangas brasileñas o jerezanas...

3) Un puto Mundial, contra Inglaterra... No jodamos.

El gol de Messi es enorme, rapidísimo. Pero lo de nuevos Maradonas es una chorrada.... Leo es Leo y Diego es el puto 10.

Edu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
tofito ha dit...

venga hombre!!!

el gol de ronaldo en la final del 2002 = golazo

el gol de belletti en la final de la champions --> golazo

el gol de eto'o contra el levante que dio la primer liga al barça de la era laporta --> golazo

el gol de ronaldo en la final de la recopa contra el paris saint germain --> golazo

q no eduardo que no, y la teoria dela pasillo es obvia