16 d’abril del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

nou dilluns mordòric, nova setmana de 7 dies, però com sempre podem dir una frase atribuible a mestre Kempes: sa llum en es final des túnel és es Viña Rock...I avon eres? Bé, a lo que anam.
Ja tenim un retrat robot des gustos onanístics de sa cofradia: Es ca vell comú se fa una pruna al dia (47%), dins es seu cuarto (62%), utilitza sa seva imaginació per estimular-se (47%) i ho fa a lo clàssic, és a dir, manos a la obra (80%).
Reflexions? Vàries...
Per començar, s'únic 0 de s'enquesta mos permet afirmar que, si no hi ha hagut trampeo, sa totalitat de sa cofradia se masturba: això desmonta es mite de que ses dones no se toquen perquè (esper) ses dones SÍ participen en aquest blog, no¿? (bé xineta i galis amb es darrers comments...).
Una altra reflexió interessant és que és tan commentat TupperSex no ha estat molt fructífer, ja que s'opció Instruments varis s'ha quedat amb 3 vots... Si hi hagués un TupperSex per homos intuesc que ses coses serien diferents.
Sa major diversitat de s'enquesta ha estat a sa pregunta: Com? Casi fifty-fifty entre es que utilitzen vídeos i entre es que se pajeen self service, mirant es cel...
Finalment, sa meva opinió és que lo important és que tothom fa lo que vol amb es seu cos amb llibertat, i que cada vegada és menys estrany que se faci, que se'n xerri i que se commenti tot lo que se vulgui sobre es tema. Pau, amor, respecte i onanisme!



[OFF-TOPIC]
Després de pitjar es botó "Actualitzar" 100 vegades, he aconseguit comprar 6 entrades pes concert de The Police (Ejtiuart Cóppelan, nen, tu pa, tu pa, tu pa...). Com vos podeu imaginar, només en necessit una (màxim dues si sa senyora té previst venir...). Ses entrades m'han costat es preu mínim de 67 euros i avon eres. Així que ja ho sabeu, a abalanzarse cómo perros via comment, SMS o perduda qui tengui ganes de venir...

9 comentaris:

rufire ha dit...

Cànoves una pa mi si enkara ten queden. Apali, que be ses prunes a ses dunessssssss i desmitificant sa falsetat de que ses dones no se'n fan. Que bé cofradiaaaaaaaaaaaa

xavi santvi ha dit...

Dilluns horrible..N.P.F.G.M començar la setmana arribant mitja hora tard al curro.
En lo referent a s'enquesta prunera, vull recordar un succés recent que hi té a veure...
Hi ha qui se fa una pruna a dins al banyo davant noies que no han donat el seu consentiment, generant un conflicte que acaba amb ruixades de coca-cola i intents de contraatac amb orines pròpies.. l'onanisme mal practicat pot jugar males passades!
PD: 7 hores.

company ha dit...

jajajajja. Corten, corten ! toma buena!
Què gran Santvi.
Prunes de 7 hores npfgm



Cànoves m'apunt a nes concert des cans vells!

Xisco ha dit...

Vaig aconseguir´sa versió oficial explicats per part des cap de premsa des sector masculí. Aquesta és sa seva versió d'aquells desagradables fets:

Es tio estava pixant i se l'espolsava per elimitar sa "goteta" i evitar taques a nes calçons blancs. Se veu que va sortir des banyo espolsant-se cap a aquelles ties i un colega va dir: "más de 3 son masturbación". Ses ties se varen indignar i clar... unes pixades.

Hem d'aclarir també que segons sa versió oficial amfitriona ses ties també varen pixar dins sa banyera, que estava plena de gel i minuts antes havia donat fredor a 25 botelles de cava. Gran error!! aquesta pixada va ser protagonitzada per un confrare i amagada per un altre confrare davant els amfitrions!

Quin System!!

Seguim donant-ho tot per ses festes de pisos.

Per cert. M'he trobat na Mercé Sancho a qui se li ha tramudat sa cara en veurer-me recordant sa festa de disfrassos, cara que encara més s'ha tramudat quan li he comentat que divendres podiem fer una altra festa a ca seva. Deixa'm petjada...

tofito ha dit...

pq no començam aki un glosari on diguem tots es noms q sapiguem per anomenar sa masturbació masculina i també sa femenina (pq no se monti un pollo), aki van ses meves dues:

- ferse una gallarda
- punyirse es marisapo

cuads ha dit...

-gayola (es millor)
-manola
-sacarle punta al lápiz
-hacer el amor con uno mismo (w.allen school)

Llorenç de Pina ha dit...

celebr es resultats de s'enquesta... almanco en qualque cosa un és normal (autoderribo?)


i que s'ha fet de ses prunes foravileres?

- remanar-se-la
- espolsar-se-la
- tocar sa ximbomba
- donar manxa
...

lluc ha dit...

-fer un 5 contra 1

Marc ha dit...

-Pruuuuuuuuuuuuuuuuunes! (a ses dunes)
-Donar-li a sa manivela
-Pum pum, pum pum...