21 d’abril del 2007

Videos futbolistico-derribistics varis

Penjaré uns videos tipo light, vist q això està un poc turat.
Primer vídeo diga-li històric amb Frank Rijkaard com a protagonista. Es tracta d'un partit del mundial d'Itàlia 90 entre Alemanya i Holanda, on es dona un pique que ha quedat per la posteritat entre el nostre estimat Frank i en Rudi Vöeller (un altre ca vell per excel·lència). A partir d'això, podem dir q el poble ari li té bastant rencor i s'enrecorda d'aquesta jugada com si fos ahir. No vos perdeu sa part final q és on surt s'escopinada a matar den Frank a ses grenyes den Rudi. Sa cosa acaba amb tot dos expulsats.


Dos vídeos més de caire més derribístic:
1) el senyor Caminero fent-l'hi un trajot espectacular a nes nostre pepero més "estimat" , don Miquel Angel Nadal, q fa un bon redicul. (sa cosa va de cans vells com podeu veure)


2) Un altre detall de qualitat enorme, la famosa "Gravesinha"!(Explicació per a qui no sapi q és: El amago regate en el que la rotula, el menisco y el ligamento cruzado se ponen al servicio del espectaculo). Mirau com li qda es genollet...jajaja

4 comentaris:

cuads ha dit...

puta frank! se veu q encara no fumava es puta...

deman a nes món des futbol q tornin a dur a nen gravessen a espanya, en el mallorca npfgm...quin espectacle dhomo..

xavi santvi ha dit...

que be raijart! escopinadota a vessar de THC! Per cert no em demaneu pq....pero mhe fixat amb els pantalons den frank i ma semblat que tenia una bona eina alla amagada...res mes. Ara ja em podeu acribillar titllantme de gay, pervertit i tot lo que volgueu. Pren nota 221!

roseta ha dit...

com li queda el genoll deu meu! aixo es una torçada un poc fatigosa... molt be el sr. rijkaard amb el super escupinajo... que be!

tofito ha dit...

impressionant gravesen, kin regat mes plastic