22 de maig del 2007

100 libras esterlinas

Dire Straits (malos momentos) se presenta así a través de la BBC, en el Old Grey Whistle Test en 1978. El nombre del grupo (originalmente Cafe Racers) viene de su situación al llegar a Londres, con solo 100 libras para vivir y comer 5 personas y grabar un disco. Hay que joderse lo que cundieron...



Sultans Of Swing, en 1984, con algo mas de pasta en los bolsillos...

6 comentaris:

Marc ha dit...

Níkel Dire Straits!
Encara tenc es record des concert des tio Knopfler a Badalona amb un colega friki de Telecos. Momentazo solo de "Sultans"!
No sabia què volia dir es nom, i si me permets, Edu, no vol dir "exactament" malos momentos, és un poc més greu. Es Wordreference tradueix in dire straits com en una situació desesperada que, m'imagin, era com estaven es fieren en arriba a sa city.
Salut i melomania! (SM i avon eres)

Edu ha dit...

Buen dato... Situación deseperada, mucho mejor que Corredores de Cafetería!

xavi santvi ha dit...

Jo també vaig estar a Badalona al concert de Sir Knopfler! Si no recordo malament hi va haver un "apagón" pero el molt ca vell ho va surar! Molt bons musicalment, pero he vist alguns concerts en video amb les lletres subtitulades, i fan pell (les lletres)... mestre kanovas podries marcarte unes traduccions english-cavellí?.

marco ha dit...

kin classicot de tema! es segon solo de sa cançó és de llibre, d'aquests que no s'obliden mai i que per suposat mai passen de moda. Estic d'acord amb lo de ses lletres, no és sa primera vegada que que me trob un grup des qual no vull entendre lo que diu, millor quedar-se només amb lo musical...Per una altra banda vull remarcar que es ca vell knopfler toca sensa pua, fet que li dona akest so tan característic...per cert, ses pintes dels altres músics son lo más de lo más

cuads ha dit...

moment des solo = pels de punta i gallumbos banyats cual polución nocturna quinceañera

Llorenç de Pina ha dit...

d'aquí a un temps s'hauria de repetir aquest post amb una altra comparació: Karronya 2004 - ¿2010?
canviar ses cotxeres, concerts amb robatoris, músics que no s'aguanten drets damunt s'escenari... per qui sap què