23 de maig del 2007

ENHORABONA!

Voldria deixar constància d'un parell de coses:

1.- Hem arribat als 500 posts i això no fa més que pujar. Destacar també sa consolidació de sa secció Produccions Cansvells.com amb unes darreres aparicions estelars, ses primeres aportacions de na Xisca que unit amb s'augment de sa quantitat i qualitat des posts provinents de fèmines fan que sa participació femenina sigui una realitat creixent i que millori cada dia. També saludar a Marco Llull i animarlo q segueixi editant sa seva gran secció Setmanari Musical que va camí de convertirse en una de ses seccions de referència d'akest blog.


2.-Hem traspassat sa barrera de ses 30.000 visites. A poc a poc sa xarxa cofrare s'està estenent per tot el món. Per Son Servera hi ha hagut penya q m'ha demanat per akest blog i m'ha dit q ,al manco, riuen quan el visiten. Fins i tot hem rebut sa visita de embaixadors de partits polítics com el Independents de Son Servera via coment i sempre tendrem s'ànima d'esquerra unida via Manti "Piscinazos" Penya.


També voldria dir a tothom q cada dia mola més akest blog, ses millores q introdueix es Caudi (sempre vigilant) fan q estiguem a l'avantguarda del disseny blogistic. Sa qualitat conceptual de ses portades de premsa va creixent dia a dia (especial menció) i es posts, en general, cada dia són més i millors. Per vos vull dir a tots q akest acabarà sent el millor Blog de la xarxa, si encara no ho és...

Fins aviat penya i recordau: Salut i feina per ses dones!

36 comentaris:

Marc ha dit...

Clar que sí Tofi conyo!
Qui s'hagués imaginat que lo que va començar com una proposta de mestre Xisco Parera per informar sobre es resultats i ets horaris des partits des personal s'acabés convertint en lo que tenim ara: una puta pàgina plena de dois i records, i que no fa pinta de tenir fi. Ses darreres creacions des cofrares (vídeos, portades, 1X1...) no fan més que donar-li vida i personalitat a sa web. Això és tot un puta systeeeeeeeeeem!

tofito ha dit...

és a dir, es visionari va ser en Perea?

Anònim ha dit...

Si senyor, es puta bloc mos està fent que quant estas aborrit,si no tens ganes de currar, estudiar o simplement vols comentar algo que et resulta curios, catxondo... tenguyis un lloc on fero i a més to passis de puta mare. Llarga vida al blog

Anònim ha dit...

Cultura "Forast"... Chavales, sois unos artistas, coño. Con dos cojones... ¡Ay! Mi torito, mi torito bravo...

Xisco ha dit...

Crec també que fora es caudillo tot aquesta evolució "bloggerácea" no seria possible. De totes maneres enhorabona a tots els que hi participam activament i que vos bombin a nes que la vos sua es blog!!

Aps! i especial menció a nes 221. Estatuilla a nes personatge més patetec. 1 entre 30.000!!

Fuck the gabbers i llarga vida a sa confraria i a nes blog!!

Xisco ha dit...

per cert marquet. Se pot saber quin dia va nèixer es blog i se va posar nom a sa confraria? per fer-ho festa nacional!!

marco ha dit...

up the cofrares! Ja era ben hora de fer un post auto-homenatge, mos ho mereixiem. Estic d'acord amb tot lo que s'ha comentat, sobretot amb sa participació femenina que tant desitjavem i que finalment ha obtengut els seus reconeixements. En quan al setmanari musical akests dies m'ha vengut enorme pes tema examens, però demà hi haurà nova edició. Salut a tots els cans vells i llarga vida a sa cofradia!

marco ha dit...

per cert, lo únic que falta ara és que torni sa gran secció d'en Tòfol...esperam es post de retorn amb ànsia..."uno de varios is back"

Lida ha dit...

Quin senyor homenatge !!
Sa veritat es que de moviment "blogger" no vos en falta! videos interessants, caxondos, crítics... reculls de fotos, posts en matèria política, de vocabulari, de dades curioses, de crítica, portades currades ...
Bono,bono, que hi teniu de tot ! i no precisament dolent !! au, s'enhorabona per lo bé que feis funcionar aquest blog i records des de s'illa.

Au idò, q feia temps q no deia res!
jaj.

Salut, Besades y Abraçades!

monxo ha dit...

Acabo de darme cuenta de que de "perros viejos" no tenemos una puta mierda... Mucho video y mucha polla, pero ninguno porno... Manda cojones!

Anònim ha dit...

Mol.lta puta lletra y automamada veig.

Anònim ha dit...

Bien, es un Blog, no empecemos a chuparnos las pollas.

Nate ha dit...

Be blog be! quin sistemot, com ha canviat ses nostres vides...juntament amb s'ofm fa que ncara mos moguem menys de davant sa pantalla de s'ordenador..
No pero nikel es moviment q hi ha, sa mediatització de ses nostres vides i moments, el poder enterar-te de lo q ens enrevolta diariament encara q no ho estiguem visquent directament,...etc
sistema de fumades q no se ni q escric

Marc ha dit...

@xisco:

es blog, mira tú quina casualitat, va néixer es mateix dia que jo, però 24 anys després. Per tant, es cumple des Blog és dia 30 d'Octubre.

@carlos el zorro:

què penós que és posar-se un nomet i mollar lo primer que se te passa pes cap...es blog té llibertat d'expressió, di-mos qui ets i ja s'encarregarà es departament de derribos i ureñazos de respondre't així com toca...

@sr. "lobo":

lo mismo digo.

Anònim ha dit...

Es meu nom és Carlos, i el teu Marc. que més necessites? no conec a nigu de voltrus tanmatesh.

Anònim ha dit...

Bien, era un comment, no empecemos a chuparnos las pollas.

xavi santvi ha dit...

Aquest blog enfonsarà la poca vida estudiantil que tenia...pero bueno, tantmateix com que carlos el zorro i el sr.lobo no estaràn allà per renyar-me, me la suda. Llarga vida al blog i a tota sa cofradia. Per quan una quedada i unes automamades col.lectives? zorro i lobo convidats sens dubte.

Llorenç de Pina ha dit...

Clar que sí!
Allà està es blog, no només donant-mos informació i entreteniment (tenim posts des de lo més seriós fins a pollades per riure i punt), una de ses coses més importants és que mos permet estar en contacte siguem a Barcelona, Son Servera, Irlanda, Granada...

Cans Vells forever i al que no le guste que no mire

Anònim ha dit...

Més automamades... cunec blogs molt millors que aquest. Tots els vídeos que poseu, estan vists de fa mesus.

Ara, recunec que un de cada 10 posts, em diverteix. Sinó no passaria per akí.

P.D: No tinc res a veure amb el señor Lobo.

Marc ha dit...

Mira al·lotet (m'imagin que ets jove per sa teva superortografia:tanmatesh), què sabràs tu fins a quin punt mola aquest blog quan segur que no entens ni es 20% de lo que xerram. Es Blog no pretén ser un nou yonkis.com (o al menys jo no ho pretenc), sinó un lloc on es grup d'amics puguin compartir ses seves experiències i "digali" coneixements. Si mos feim automamades és perquè mos agrada, quan tu tenguis motius per fer-te'n de ben segur que tb ho faràs, perquè no se si ho saps però una mamada sempre s'agraeix...
A part d'això, estic content de que 1 de cada 10 posts t'agradi.

cuads ha dit...

carlus el zorro:

quan vulguis surts de menorca, vens amb es teu antifaz i sa teva espasa i te feim un bukake amb tots es fruits de ses nostres automamades...

per cert, un saludo i estic content de q hi hagi posts q t molen, ja es algo

tofito ha dit...

i akest dos autogilipolles de noms animals q pinten?

vos ho diré per tofipunts q segur q deu ser lo q te mola d'akest blog:

1.- a tots dos: si no te identifiques sa teva opinió conta lo mateix q es pel mes risat q tenc a s'ojete. Per si no ho heu pillat vol dir q no conta gens.

2.- sr zorro: si es videos q penjam estan vists de fa mesos perq les veus i arribes a fer una estadística sobre sa qualitat des posts?

3.- sr zorro: si mos volem autohomenajear tu no n'has de fer res. De fet, la teva mare et va parir i noltros no varem dir res i mira q si ho haguessim sabut ho hauriem considerat una mala idea.

4.- sr lobo: akesta coletilla de "empecemos a xuparnos las pollas" te fa ser ultraenrrollat. Per si no ho saps és una petita ironia. Per si no ho saps lo de "petita" també és una ironia.

5.- es teu nom (sr lobo) i es des teu novio són coionuts (mateixes aclaracions q al punt 4) (4 = el q va abans del 5)

6.- podeu seguir fent coments estúpids o identificarvos, deixar de dir tonteries i sempre q volgueu dir qualsevol cosa serà benvinguda.


firmat: secretari des departaments de Derribos y Ureñazos.

Llorenç de Pina ha dit...

Tuadéu Tòfol! se coneix que t'ha indignat, jejej
Senyors Lobo i Zorro (més m'estimaria trobar-me ses respectives senyores), com ja han dit, no pretén ser es millor blog del món (encara que evidentment ho és (automamada)), sinó que és un lloc de trobada per quatre amics i un lloc on amollar ses nostres palles mentals.

Lo millor és que està fet per noltros mateixos i hi posam lo que volem i mos identifica (automamada).

En fi, me n'alegro des teus comentaris i que, de tant en tant, hi trobis qualque cosa que t'agradi. Aquí seguirem perquè és es millor blog que tenim (automamada)...i si no és es millor és es nostro.


podemos empezar ya a chuparnos las pollas?

Anònim ha dit...

No vus ofuesqueu, atl.lots.
No tinc 15 anys precissament. Escric un article sobre 'la red' el diumenge a l'Ultima Hora, i per això comentava.

Massa hostilitat, fins molt tard.

marco ha dit...

quina cegada tofito

tofito ha dit...

1.-Llull: de cegades res

2.- Zorro: per jo com si escrius a sa biografia de sa reina.

Marc ha dit...

Jojojo molt gran tofito.
Pareix que no coneguessiu s'style den Tofi, pur art...
I a en Zorro, només dir-te que això de ses descalificacions gratuïtes és sine qua non en aquest blog, així que no importa t'asustis. Això sí, lo de que siguis periodista no ho acab de veure clar, mes que res perquè tot periodista (encara que sigui de s'Última Hora) hauria de saber escriure sa paraula al·lot.
Igualment, salutacions i que hi t'ho passis bé per aquí...

tofito ha dit...

Ureñazo ultima hora, Visca es Grup Serra!

Anònim ha dit...

No som periodista professional, només un simple col.laborador eventual.
Vaig veure el tema de ses descalificacions. I per això me vaig apuntar, sense por, a amollar termes com "automamada" a companys de ses mateixes illes...
De totes maneres, vos assegur que sé escriure igual ò millor que es més bò de tots voltros.

'al.lot' res de res, amic: ATL.LOT.

Una abraçada a tots, excepte a n'en Tofito. (te fiques coca, no?...)

deguer ha dit...

Ei, jo no he escrit això, encara que sigui des de es meu ordeñador.
Tenc el Zorro ben davora jo.
En Carles (Pelegrí) és un baleàric frustrat que ronda per Bcn des de es 17 anys. I sí que ha escrit coses per UH, però no és periodista (és tècnic i montador d'espectacles, like me). Li vaig mostrar es blogs fa poques setmanes, és un bon friki.
Ara arribam d'es cine, i me diu "t'he de mostrar una cosa jejeje".
Es fideputa comenta i va no posa es seu nom mordòric.
Si en Tofito vol anar a repinyar viu en es carrer València, 365. T'assegur que li pots... va magre!

Marc ha dit...

Al·lot:
[1840; de l'ant. arlot 'home o noi de mala vida', per assimilació de les dues consonants líquides, segons sembla imitat del fr. ant. arlot, herlot, d'origen incert]

1 m i f Noi, xicot.

Atl·lot: 0

Deguer, te queremos.

Marc ha dit...

Pinero crack!
T'enyoram!

Anònim ha dit...

Qui és més bò? Qui escriu millor? Qui parla millor? Qui deixa més malament a qui? A qui admiram més? Qui té un vocabulari més ric? Qui està més culturitzat?Qui sap més de futbol, música, internet,....?



Molt bé es blog, heu millorat generalment (més que res pes temes).
Però visca sa llibertat de visita sense fer comments, de visita i comment (tant positius com negatius) o simplement de passar olimpicament des blog.

Bon estiu a tots "cofrares" i no "cofrares".

I salut, feina i sobretot FORÇA a nes homos!!

Marga Bonet

cuads ha dit...

tema camisetes: seria indignant arribar a nes volley akest estiu i no tenir sa camiseta cofradica. Conec una tenda a von surten barates (uns 12 euros amb estampat davant i darrera) aixi q hem de decidir es propotip ja.

tofito ha dit...

carlitos des taller d'idees mos les fa als Karronya i mos surten més barates.

tofito ha dit...

Ah! no ha via reparat q es senyor (hijo de) zorro (a) m'ha dedicat unes paraules fentse passar per en deguer. Mira tio no vulguis fer d'això una qüestió personal perque en pots sortir molt mal parat. Si vols escriure en akest blog hi pots escriure, mai seràs censurat, t'ho puc ben asegurar. Si vols intentar derribar ho pots intentar, mai en sabras. Però per favor, no te fikis amb mi, no me facis perdre es temps en derribarte una i una altre vegada perq és molt més valuos q tu i es teu despert verb de UH. Per favor en serio, dedicat a comentar es 4 posts q surtin, si les vols criticar fes-ho constructivament i sempre serà benvinguda qualsevol opinió teva. No sé a que ve lo de q me fic coca pero weno supos q deu ser lo que té fer feina a un diari de sa reputació i objectivitat com UH.


vaja petat coelga q estas fet.