25 de maig del 2007

EH, QUE SOM JO!

Un divendres demati totsol a sa feina és lo més gran, és sa neta. Fer dues telefonades en tot es dematí per veure com està es tema obra i per avall, ja se pot considerar feina trob. Això és Nikky Hayden!
Aprofit aquest factor per fer postillo totalment prescindible comentant quatre temes frescos que estan a s'ordre del dia.
- OFM, passa a ser sa web més visitada per molts de cofrares, se pot dir que ha canviat ses nostres vides. Ja s'haurien de fer posts a lo futbolitis analitzant sa situació de cada equipo, estaria interessant.
D'ahir destacar ahir es 2-0 del Llevant de mestre Tofis a nes potent Barça des mestre Parera, ses llargues negociacionts tot s'horabaixa per fitxar en Belletti i en Silvo (redactant contracte i tot) varen deixar en Xisco sense pensar amb s'equip titular i més pendent de s'economia. Resultat just.
Mestre Nato, ex-lider va fer aigües per Madrid, 5-1 patetec, un lider no pot caure tan humiliat! (es canvi tàctic de darrera hora no degué donar resultats).
Lo altre resultats previsibles.

- Donar s'enhorabona a nes blogs allegados, Rodis i Tudats (es turats han posat segona darrerament i m'agrada molt sa secció "eu pas puta" amb una foto il·lustrativa des tema).

- Per cert aquest finde seré baixa pes tercer derbi oficial Gerrets- Buiders, sort !

Ale ( com diria la sr. Kepa) men vaig a s'aeroport, Vagi bé això!

8 comentaris:

Marc ha dit...

Què bé Kempes, com se nota que no tenies absolutament res q fer i ja t'havies mirat i remirat mil vegades s'OFM. Bon post prescindible.
Lo des contracte den Tefes i Xeque i pareix de culte, propòs que qualcú dels afectats el pengi pq és una xapada (per friki)

Anònim ha dit...

Ueeep es germà...

Dir que jo tmb ja estic ben viciat a s'OFM, duc l'Osasuna i va benot, però no conec ni cristo de sa lliga i faig ofertes a sa penya amb un inglès mordòric...però està canat!!!

A quina hora hi ha partit diumenge?

Marc ha dit...

Uep pau!
Diria que és a les 5, però comenta-ho amb sa directiva de ses colfloris, que t'ho confirmin...

Xisco ha dit...

Estic indignat avui! me cag amb s'OFM!! o bé és 100% aleatori o bé qui ho va inventar és un fanàtic des "catenaccio".

Sense voler faltar a nes joc del Llevant. No estic gens d'acord amb es resultat des partit i molt menos amb s'expulsió den Ronnie a sa primera part des partit, si bé era falta, no era ni molt menos vermella!! i com pot el Barça amb un 3-4-3 jugant ofensiu i passing game, només crear 4 ocasions i tenir només un 35% de possessió?? indignant!! i per si fos poc resulta que s'scout me troba mestre Robben i que no el puc firar pq me falta menos d'un milló d'euros per arribar a nes preu i a més he posat a reformar s'estadi antes de mirar-ho!! gran nedada. Esper q t'aprofiti senyor Nate!!

tofito ha dit...

Victoria clar i merescuda del levante!

Nate ha dit...

jojojo xeque quina pua
pues sa història meva tb es bona. Tot va començar ahir quan en es darrer moment vaig decidir canviar es sistema tàctic que haviem estat entrenant tota sa setmana per passar a un 4-3-3 q al final va obternir uns resultats ultramordòrics. Lo penós, o no, es q ho vaig canviar pq si jugava amb més mitjos no tendria ningú per entrenar... Des partit destacar sa goleada encaixada (sobretot es 4 gols encaixats entre es minut 23 i el 33 de la primera part) i la clarissima ocasió de Luis Fabiano al primer minut q podria haver canviat el signe del partit 8P
Avui,només arribar a la feina he fet scoreboard. Vista la debacle he decidit pegar un cop damunt sa taula donant un bon sermó a sa plantilla i he cercat un cop d'efecte mediàtic. Quan he entrat pt a sa transfer list i he vist en Robben s m'ha enlluernat es careto. Sa putada es q m faltaven 3 milions!
llavors he hagut de fer de ca vell, tipo Lopera o Jesus Gil en epoques passades i moure fils a matar per treure recursos de davall ses pedres en questió de minuts ja q sino m'ensumava q mestre kane només arribar a nes curro el fitxaria. Després d'unes gestions telefòniques (m'haurie d'haver vist a nes Cartogràfic donant-ho tot per s'ofm) i la inestimable cooperació de mestre Kempes (amb el Depor hem signat un acord de cooperació tant esportiva com institucional de per vida) sa cosa sha concretat ràpidament.
Bueno ultra rollo... això si: Sevilla, Sevilla, Sevillaaaaa

Nate ha dit...

per cert ara mirava per sa secció de política i mirau aquest post den kane des març, concretament sa portada des Marca...
nomes fa dos mesos i mos feia rialles!

cuads ha dit...

beckenpauer: thas de pillar un equip de sa lliga des cans vells ja...nhi ha un parell de lliures!

es partit es a les 5, n'edu es a mallorca i qui sap alomillor en palerm pegara per port bou...jejejjj

ofm: atleti colider, levante revelacio i sorprenent na rosa