30 d’octubre del 2006

Bones a tots

Bones a tots. No acaba de semblar-me dolenta s'idea de compartir vivències i anècdotes mitjançant aquest sistema, ja que, en el nostre cas, la situació geogràfica no permet que la densitat de notícies que arriben sigui la mateixa que la que circula entre el grup sectari de Gayxample. A més, i com molts de voltros ja sabeu, a nes pis de Lesseps, i gràcies a sa inestimable i desinteressada col.laboració d'en Toni Sureda (esperit serèl.lo) i d'en Sandro "melting pot" Fregapane, tenen lloc aconteixements amb un nivell de surrealisme simil.lar, en moltes ocasions, al del mateix Kafka.
Per una altra banda és interessant que tothom pugui expressar sa seva visió sobre sa situació dels dos equips que en aquest espai es tracten (The buidadotes i F.C.Gerrets), elaborant així diversos punts de vista que serveixin com a contrainformació per fer front a la demagògia i a la poca professionalitat d'alguns dels cronistes habituals del diari "el món esportiu".
Bé, per ara res més, en pròximes aparicions em dedicaré a explicar algunes de les anècdotes més sucoses de la vida quotidiana al pis Lesseps (amb els "mossets" com a protagonistes principals), i a intentar aclarir alguna cosa sobre les sospitoses accions d'en Tòfol en el darrer cap de setmana (alguns de voltros ja estau més o menys introduits en el tema). Au idò, Força Buidadotes (all in your face...)

4 comentaris:

Marc ha dit...

benvingut, senyor nato. gran post d'inici. mos quedam amb ses ganes i esperam post en breu sobre ses "andances" des ca vell Tofito, així com de ses accions místiques den Sureda (cerol que no cèrel·lo...potser t'has confós amb toniel·lo...XD) i es mestre des saber estar Dellen.
de lo de "Es Món Esportiu" no opinarem...:P

Sandro Llull ha dit...

Esper que la New Generation també pugui colaborar!
Vagui be!

Sandro Llull ha dit...

m'oblidava d'una cosa referent al "link" del youtube.
Hi ha un altre link que et donen quan es puja un video, que si l'insertes aqui, es pot reproduir directament d'aquesta web, aixi no has d'anar a la web. (mes comoditat)

Marc ha dit...

ja ho se, antrax....pero en es seu moment ja tenia es post fet i vaig pensar que nkara la liaria.
esper que tu com a bon friki col·laboris penjant frikades...XD