3 de novembre del 2006

T- SYSTEM

Estimats companys de blog,
Com a introductor ordinari de primer ordre de sa paraula "ca vell" i tots es derivats i efectes colatarerals que ha suposat, volia fer una presentació oficial (diguem-li inaguració) de sa meva aparició i col·laboració a n'aquest "bloquet" tan interesant. Seran útils es meus coneixements de ca vell per tirar això endavant i no faré de ca pucer.
Aprofit per escriure des de sa feina (a lo Fires i Canovelles) ja que tenc es jefe per Madrid i fa un poc de vent i peresa anar a s'obra a seguir es "derribo" i veure els operaris. Xerrant de feina, donar coratge a nen Marco (que pot passar a ser es tercer currant des pis, això canvia al·lots! ) per sa seva entrevista a sa potent empresa multinacional des sector: T-System, quina empresa més system ! esperem que hi hagi sort !; per cert, podrem anar a berenar junts ja que està a tir de pedra de s'obra de s'hotel que estic.
Bono joves, mos na feim unes:

PS. Aquest finde:
- Sortideta per Girona que no pot fer gaire mal.
- Cap de setmana amb partit plàcit per uns "arrolladors" gerrets que pareixen més llubines voladores i complicat partit de tu a tu des The Buiders contra Los Angels den Perry. Desistarem sort a nes personal