31 d’octubre del 2006

nou fitxatge The Buidadotes

Misstge dirigit als memebres de The Buidadotes:
Degut a s'absència de varis membres de s'equip a sa pròxima jornada de lliga (Ca vell fires, Johan "mágico" Cuadros i el lesionat Gaspar), he decidit, crec que encertadament, sa incorporació temporal de tot un portent físic, d'un líder indiscutible, un exemple d'esperit de lluita...aquest no és altre que es New amb més capacitat d'explosió, en Tonièl.lo Serol (gràcies per sa correcció Cànoves). Encara falten els típics "flecos" per acabar de firmar es contracte temporal, els qual es decidiran juntament amb la resta de jugadors de s´equip en els pròxims dies. Res més, recordau que avui toca Barça-Chelsea i després Muchachito.

3 comentaris:

Marc ha dit...

kin system!!!
enhorabona per aquesta valenta decisió, que pot provocar tensions dins es ja calent grup de The Buidets.confiam en que en toniel·lo activi es seu esperit cerol i doni grans capvespres de glòria a s'equip verdesc. Per començar, què millor que jugar contra tot uns colistes de l'any passat Els Angels den Tomeu. Ànims!

PD:Alerta que això no sigui un cas Saviola. Repudiat per tots es clubs, al final pot convertir-se en un intocable!
PD2:Nato, dona'm es mails den tonisureda i den dellen!

Marc ha dit...

ah pert cert nato!es tema entrades com esta?
jo vaig a veure el barça-chelsea a nes camp nou (dema hi pot haver un gran post), així que molaria tenir ses entrades abans...
o podras sortir a donar-mos-les?
xerra amb es vallej meam k diu....

lluc ha dit...

a en toni i en dellen ja els he enviat s'email.

Per Mallorca: Avui anam tots a Palma a fer un poc de festa de Hallowen, bé.. festa... I si, esteim contents ja que sortir per Palma és lo més emocionant que mos pot passar a n'aquests moments, sort a ne'n Suri, i visca el Barça!