30 d’octubre del 2006

Inici des blog


Hola al·lots,

hem decidit crear un blog per informar, comentar i recordar ses activitats des grupillo.
A aquest blog hi publicarem es temes relacionats amb es futbet (tant gerrets com buidadotes), es cicle de cinema digali clàssic, s'MD-corporeixon, es G-6, ses sortidotes i totes ses altres boiades que tenguin que veure amb tots noltros. Esperam que hi col·laboreu, perquè un blog viu de ses aportacions de sa gent implicada en es projecte. Xerrau de lo que volgueu, comentau ets articles fets per algú altre...En definitiva, es trajes estan permesos.

Començam idò aquest blog recordant ets actes més significatius des cap de setmana. Vàrem començar dijous amb un sopar despedida den Rafa, amb momentasso Don Julio que fots. Després, es currantes vàrem anar a dormir i sa penya sense obligacions va fer una bona sortidota. A destacar ses liades den Cabra per les Enfants i es 3 kg. de rovellons que han marcat es cap de setmana gastronòmic des pis de Borrell. Divendres, un grupet de jovençans (però no per això menys cans vells) li embarcàrem cap a Girona, a disfrutar de ses ja mítiques barraques. Hi va haver de tot, trajes a balquena, The Omplidotes, trapis a sa fira, setentots majúsculs, festival ofensiu den Nato (apoteòsic, s'ha d'explicar amb pels i senyals), imitacions, i fins i tot un intent de segrest que pregaríem que qualcú des pis de Lesseps mos relati amb tot luxe de detalls...A destacar s'explicació de sa tàctica a n'Ariza, en Sylvain i en Mahamadou per part des trajeador des vespre Nato. Dissabte va tocar concertarro de Muse a Badalona, tot un system. Després es supervivents se varen dirigir a donar-ho tot a un antro com és es Kentucky. Pregam mos informeu des trajes allà efectuats. També se comenta una sortidota de ses Ses + Tuan i Pastelera a Platatorma, amb protagonisme negatiu per part de sa Newbot i setentot col·lectiu. Obviament, no podem deixar de xerrar des diumenge futbolístic, on The Buidadotes han perdut (6-4) un partit a vida o mort contra ses Xapetes i on Es Gerrets han donat un festival de bon futbol (11-5) contra es sempre temibles Desforaesport (de Manacor). Es dos partits han estat marcats per sa bona actuació den Cuadros i en Company. Es jugador verdesc ha marcat es quatre gols des seu equip i es ca vell per excelència ha regalat cinc dianes a s'increïble i sempre fidel públic femení. Properament publicarem un article amb es resultats i classificacions actualitzats. Res més, només recordar que demà dilluns hi torna a haver sessió de cinema clàssic a sa seu de l'amo en Xisco. Vos convidam a assistir a aquestes jornades de germanor on sempre podrem disfrutar de s'eficàcia de sa germana den Xisco a s'hora d'anar a comprar es Kebab. En principi sa peli de demà possiblement serà "Alguien voló sobre el nido del cuco" (per fi).
Ah! I dimarts Barça-Chelsea i Muchachito a sa Vall d'Hebron!

Vos deix amb un petit obsequi... Sobren ses paraules

Marc

2 comentaris:

Xisco ha dit...

I hem acabat es fi de setmana amb un autèntic recital meu a nes PRO amb un espectacular 7 a 1 a n'es senyor Marc i una sèrie de goleades consecutives a nen Nato, s'únic q ha estat a s'altura és es cà vell Company que, com ha demostrat a nes futbito, avui estava en ratxa!!

Xisco ha dit...

Només afegir un altre link des youtube, d'un conegut nostro que mos dona unes classes de ball.

http://www.youtube.com/watch?v=xL-orKdr2R8