3 de novembre del 2006

Periodes en prova

Per fi m'estren en aquesta nova iniciativa tan friki que heu tingut. lo d'abans només era una prova per a veure com funcionava això vale?
Només dir que ara per ara, el millor article ha estat, sens dubte, s'escrit per n'Edu, donada sa seva veracitat i rigor cientific.
Com a capita en funció d'es The Buidadotes donada s'ausencia den Cuadros i en Rufus, expressar es meu voluntarios anims a sa nostra plantilla no absenta de qualitat i massa carregada de merda als pulmons. Va al·lotets, és ben hora de guanyar i tancar aquesta crisis de resultats que no de joc per així acabar amb aquesta "regularitat" tant funesta pels nostres interressos com a gran equip que som.
Recordar a en Manti sa seva penositat abrumadora com a persona així com a jugador de lo que ell diu, futbol.
A en Marco, recordar-li que si li donen feina, que s'en recordi dels que van darrera d'ell en aquesta cursa per trobar una feina a l'intrisec mon de la geografia, es a dir, que serveixi almenys com a trafic d'influències.
Canoves, arreglanos una mica això d'internet, que tenim un servei contractat amb s'empresa que TU REPRESENTES i que és una autentica merda. Ah, Xisco, sa foto d'en cuadros molt bona!!!!.
Be gent, aixó és tot, ja dic, només és un article de prova per a comprovar com funciona això.

1 comentari:

Nate ha dit...

bé Monxo bé, speram ses teves aportacions amb es teu típic toc d'acidesa amb impaciència!