26 de febrer del 2007

Carnestoltes a Banyoles

Com bé a dit el Marc, dissabte es va celebrar el Carnestoltes a Banyoles. Havia plogut el dissabte anterior i el van aplaçar, i amb tot això que el salvado ryan i jo mateixa ens vam poder unir a la festa gràcies a un finde tipo 'ryanair'. Em vaig dedicar a fer unes quantes fotos que clarament han de ser compartides amb tots vosaltres.

La nit va començar amb una run que partia des de la plaça de l'ajuntament, amb 6 carrosses molt currades i altres petites carrossetes o carros que la gent del poble es va currar. Tot aquesta gent va acabar al pàrquing on es celebraba la festa, am un DJ i una barraca (o en mallorquí, una barra). La carrosseta que va causar més sensació per les integrants de 'ses ses' Marga i Nebot va ser el burro català que uns nois vestits de San Fermines portaven.

Els sant fermines i el burro acompanyant a la guiri Marga a fer un passeig per Banyoles...Sa Nebot i el burro, ja es veu lo fàcil que pot arribar a ser entretenir una guiri per Banyoles...

Com veieu, el temazo d'aquestes nines era el de guiris dels 60. Tant sa Xineta (foto de sota) com na Marga, sa Nebot, s'altra Marga i na Bel (per cert nines, no tinc cap foto vostra!!! és indignant!!!) portaven aquestes disfresses amb molta classe.
Per altre banda, els nois que van arribar de Barna anaven vestits de 'obreros derribistas':

En Marc mantenint la seva línia, i el company darrera també seguint amb lo seu...

Els obreros a per feina... Es pot veure com el Xavi està massa ocupat per la foto ja que ha d'anar a fer un derribo... Veieu un infiltrat? En tofito vestit de sherif.

Finalment, es veuen el dos obreros que faltaven. Un Manti més aviat blavós acompanyat d'un Frega ferit de per tot degut al fet que fa poc va voler imitar en Superman i baixar escales volant. L'intrús d'aquesta foto sóc jo fent l'indio com és habitual...

I aquí us poso el rei de la festa, l'únic integrant de la cofradia des cans vells de Banyoles, amb la seva disfressa elitista. Si si, encara que no es vegi molt bé, el Xavi és la Mònica Seles, i porta un ganivet a l'espatlla dreta i tenia una raqueta a principis de la nit... Llàstima que es perdés pel camí...

Ara us deixo que rigueu un poc amb les fotos. Només vull afegir que és una pena que el gran ca vell Marco es vegués afectat per una grip que el va discapacitar deixant-lo per batinista tot el cap de setmana i impedint la seva presència al gran Carnestoltes de Banyoles. Espero que ja t'hagis millorat!!

10 comentaris:

Marc ha dit...

Què bé roseta donant-ho tot i millorant sa qualitat de ses fotografies respecte a s'anterior post! (derribillo)
Molt bons tant ses fotos com es commentaris, quin puta redícul d'operaris de manteniment...
Me falta una foto des crack des vespre Xisco disparant a matar amb sa fumigadora, meam si sa càmera de sa Xineta té qualque testimoni per sa posteritat d'aquest gran moment...
Com vàreu aconseguir tornar, fieres?

roseta ha dit...

Vam haver de trucar en Nofre per preguntar-li què haviem de fer. Sabiament ens va dir qe en aquests pobles has de parar a la policia local i demanar números de taxis. Finalment un taxista molt amable va sortir del llit i ens va acompanyar fins a Girona. Va ser poc després que passessiu amb el cotxe.
La veritat és que és una gran llàstima que no tingui fotos del Xisco regant però clar, a la que vaig veure aigua pel cel vaig guardar la càmara per poder-la preservar...

Xavibanyo ha dit...

és complicat tot plegat.....
masses emocions...

només puc dir una cosa certa:

kin system!!

tofito ha dit...

se pot observar una linia editorial correcte pere o q encara ha de millorar una mica per estar al nivell de altres (derribillo)

System de post

Anònim ha dit...

Sip, va ser una gran festa, espero que torneu per la proxima gran festa que es prepari per aqui...

Volem la revenja del partidillo de furbol bassa que es va jugar es diumenge... 0 a 5... una pallissa :(

Nos la veiem!!!

xavi santvi ha dit...

Una sortida resumible amb el ja conegut aforisme; "no pot fer gaire mal".
Amb alguns rídiculs força estrepitosos per part de la cofradia en moments tipo cotxo i logístiques de transport. (lease; busos cap a bcn, taxis cap a girona, intents de furt en es peatges mitjançant targetes d'altri...)
Però moments molt memorables tipo;
xais a balquena, robatoris d'instrumental d'altres comparses carnavaleres, bailoteos molt originals i ja diumenge al matí uns tocs de misticisme amb la música del señor de los anillos de rerefons.
En definitiva. N.P.F.G.M (k.s)

Artur ha dit...

jajajajaj! kin puta systema de manolos & benitos! (digali benito tb a nes marron des xigarro que te sobra quan te fas un macareno) sou es putes mestres!! a matar! xD ets ulls pintats a sa solapa de sa gorra tpc té desperdici algun! salut cansvells!

joeeeeeeer maaaacho!!!

Llorenç de Pina ha dit...

Cagonredéu quin puta system d'expedició carnavalesca!!
...totes com aquesta

tofito ha dit...

q surti ja a sa llum una foto den xisco tirant aigua q va donar moltissim de joc
llastima q no hi hagi un video des robatori d'una espècie de pilota de no se que duit a terme per en Xavi Santvi, Fran Perea (Francesc Perera) i jo. Xisco no se q coño va fer i va pillar sa bolla akesta q va kedar morta per alla enmitg i jo vaig intentar fer una ruleta marsellesa q com vos podeu suposar me va sortir collonuda pero vaig perdre es control i sa bolla va kedar en "tierra de nadie", acte seguit un des propietaris hi anava a matar pero en xavi santvi va fer una entrada al mes pur estil Fernando Hiero i se len va endur. Sa següent imatge q tenc es veure en xisco corrent carrer amunt fent un pase d'assaig a en Santvi per fugir de sa pressió rival. Crec q va ser després q un pelagatos mos la va prendre i la tenia en ses mans, la va tenir menos temps es coionera...

company ha dit...

Què gran també en "Mantyl Scofield" a lo Prison Break, enormous !