26 de febrer del 2007

Torna el Barça!

Ja que ningú comenta res d'ahir, m'he decidit per moure fils i fer un postet, perquè es tema barça quan va malament dona per molt d'escrits però quan funciona ningú s'anima.
Pues si gent, ahir partidarro i tancament de boques general. Curiosament es partit d'ahir va coincidir amb la tornada de Eto'o a l'onze inicial. Quina llàstima q no tornes contra el Liverpool. Q bé la gacela, abans de que toqués sa pilota ja es va notar q tot seria diferent. Només de veure'l corre d'un lloc a s'altre ja pareixia un altre equip (tornava a pareixer el nostre estimat barça de fa uns mesos), com presionava fent de primer defensa i sa mobilitat i agilitat q donava a sa davantera. En definitiva va tornar ell i va tornar s'equip q tots volem. Abraçades amb tothom, dedicacions de gol i bon rollo total, al menys de portes a fora, especialment amb en Rijkaard i en Ronie (de totes maneres no crec q siguin tan falsos).
El tema den Ronaldinho també mereix un comentari. Quin crackot! Va donar un recital de saber estar, quin puta partidarro. Pareixia q ballava amb la pilota, quins moviments, quins driblings, quines assistències. Vos deix amb un "petit" exemple (ay si arriba a entrar).


Tema apart lo de si està gordo o no. Així s'acaben ses especulacions! quin derribo a sa premsa!

Tampoc mos hem d'oblidar des gran partit q varen fer la resta, destacant sobretot un Iniesta impressionant (ja pareix un veterà), Xavi, Thuram, etc.
Bueno hi ha esperança, a veure com marxa tot lo q ve ara (Saragossa, Sevilla, Liverpool, Madrid,...)
FORÇA BARÇA!

6 comentaris:

marco ha dit...

estic totalment d'acord amb tu nate!es ronnie va donar un recitalot de passes "de dibujos animados" i una jugada d'escandol va acabar a nes larguero...però per jo es millor des partit fou es puta iniesta, quin altre puta crack de sa cantera!Gran retorn d'Eto'o i gran Barça

Marc ha dit...

Què bé Mr. Neta amb sa crònica esportiva, t'has de tornar a plantejar escriure un articlet per s'Sport, rollo firma invitada.
Noltros només vàrem aconseguir veure sa segona part, perquè vàrem quedar per Banyoles fent un amistòs contra es Cercle del Drac. Sa primera part la vàrem sentir per sa ràdio (Basté TVE) i no vàrem poder disfrutar així com toca des golazos...
A pes Maños!

Nate ha dit...

A veure si demà contra el saragossa comença una fase màgica de sa temporada, començant a guanyar partits importants i remontant eliminatòries

Marc ha dit...

Eto'o no convocat contra el Saragossa...I avon eres?

tofito ha dit...

normal q no el convokin, sa lesió q ha sofert n'eto'o te això, que en qualsevol moment pot recaure i s'ha d'anar forçant molt a poc a poc, no es com sa den Messi que no se pot tornar a xapar es peu per allà on s'ho va rompre pero weno, jo crec q és una maniobra tàctica per guardarlo per el sevilla i el Liverpool perq si demà hagués tocat el Liverpool juga fijo

Tekiss ha dit...

Cagondena! Ja hagués pogut descansar diumenge ido! i jugar contra el Saragossa el Liverpool i el Madrid que son es més importants!