28 de febrer del 2007

I es festival aquí darrera...

Després de reveure un des mítics vídeos des ministre (cada vegada me xap més es cul quan el veig) amb sa seva famosa frase xerrant de ses tapes i es pintxos d'Euskadi, m'he decidit a fer un altre post xerrant des festivals d'aquest estiu.

1. Summercase

De moment es que millor pinta, amb grups tan coneguts i variats com Air [Sexy Boy], Arcade Fire [Rebellion (lies) (live at Coachella)], The Chemical Brothers [Hey Boy Hey Girl], Kaiser Chiefs [I predict a riot], OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark) [Enola Gay], PJ Harvey [This mess we're in, feat. Thom Yorke], Jarvis Cocker (ex-cantant de Pulp) [Common people], LCD Soundsystem [Daft Punk is playing at my house], !!! (pronunciats Chk, chk, chk) [Hello? Is this thing on?] i un llarg etcètera. A més, s'acaben de confirmar dos grupazos més, Blocparty [Banquet] i Scissor Sisters [Take your mama out], que no poden fer gaire mal.


Avantatges:
  • Es lloc. Se fa a Barna, concretament en es Fòrum.
  • Es preu. Fins dia 15 d'Abril s'entrada per dos dies val 85 €. A més, tot lo que t'estalvies en viatges, allotjament, menjar, etc, etc...
  • De moment, es grups. Me morc de ganes de veure Air, Arcade Fire i PJ Harvey, i Chemical, Blocparty, Kaiser Chiefs i LCD no poden fer gens de mal.
Inconvenients.
  • Sa durada. Només dos dies de concert.
  • Perd sa màgia d'un festival, perquè sa penya se'n va por tiempos cadascú a ca seva.


2. FIB

Encara amb pocs grups confirmats, és es festival més conegut de ses nostres terres i és que, abans de que aparegués es Summercase, millors grups duia. Meam com reaccionen enguany en es cartelón des Summercase. De moment, com a caps de cartell té a grups com Muse [Plug in Baby], Arctic Monkeys [When the sun goes down] i es mítics Iggy Pop & The Stooges [Lust for life]. A més, hi podem trobar altres bons grups com The Human League [Don't you want me], Mando Diao [The Band], The Hives [Hate to say I told you so] i ets anteriorment mencionats !!!, o es mític DJ Armand Van Helden [You don't know me, ballada per tots noltros mil milions de vegades a S'estil]. A més, es típics rumors des món internetero (fòrums, blogs, pàgines especialitzades...) apunten que ets organitzadors van a per es següents elements: Radiohead (oh my god) [Karma Police, live at Glastonbury], Björk [It's all so quiet] i Coldplay [In my place]. Com vos podeu imaginar, si duen com a mínim dos d'aquests tres s'estadi s'enfonsa i jo me compr s'entrada demà.

Avantatges:
  • Sa duració. Comença dijous i acaba diumenge (crec que han tret sa festa a sa platja de dilluns).
  • Sa magnitud. 4 escenaris, música fins tard amb DJ's, molt d'anys d'experiència...
  • Es rollo: Sa penya queda a dormir allà, tema càmpings, es concerts comencen prest i pots anar-hi tipo tranquis...
Inconvenients:
  • Es preu. Fins dia 30 d'Abril s'abonament de 4 dies val 160 €, mentre que es de 3 en costa 145.
  • Es lloc. Apart de que s'ha d'anar fins a Benicàssim, es tema càmping pot fer qualque mal, perquè sa calor per aquestes dates és fina, i dormir se complica (bàsicament perquè quan te'n vas a dormir ja ha sortit es sol).
Au idò, ses opcions estan exposades. Tots dos festivals pinten molt bé, i a més com a bon currante estival (autoderribo) es tema anar-hi m'afavoreix. S'ha de pensar sèriament que s'ha de fer, jo veig es Summercase com a casi segur. Com ho veis, modernillos cool?

13 comentaris:

cuads ha dit...

sistema

xavi santvi ha dit...

buf, sumerfib and chemical monkeys.
Hi ha cervesa?

Marc ha dit...

sentve i avon eres

Nate ha dit...

diooooooos!quin systemot!
es summercase impressiona, comprant entrada abans d'abril encara ho podriem surar. Com molaa!!al menys estar per aki currant tendra lo seu
Tema FIB tb comença a pintar molt be lo q no se si es pot fer tot!Muse, Artic, Iggy, The Hives i si cau un Radiohead/Coldplay ja pot ser es deliri!

Ya lo se!

xavi santvi ha dit...

em venen enormes la meitat dels grupos, i m'ha fet ganes deixar anar un comentari

Llorenç de Pina ha dit...

Systemot de festivals!

Però es de s'estiu M.V.U.E. toca currar, i sa beca des senyor ZP s'haurà dilapidada en alcohols i drogues vàries.

Mos conformarem amb es Rock'n'Pina.

Artur ha dit...

I a von eereeeeeeeeeeeu!!!!!!!! realment es summercase va a matar, fora putes bromes! pero me vac prometre k no tornaria a nedar amb es Fib, al menos enguany, estic segur que la liaran amb es cartell aquests des fib, vaig llegir que han ampliat contracte amb Heineken per 4 anys més, això fructifica i si, si duen Radiohead se cau s'estadi com molt bé has dit Kane... He vist que tb han confirmat Muse, supòs que es killers tb faran una passadeta enguany...tenguem fè!!! i per allà la liam!

Marc ha dit...

Un consell per nedadors:
Per qualsevol link (o per veure una foto en gros) pitjau es boto dret i posau abrir en una pestaña nueva (en es cas que utilitzeu Firefox) o abrir en una ventana nueva (en es cas que utilitzeu Internet Explorer)...
Així no abandonareu es Blog i podreu mirar totes ses coses que volgueu a sa vegada... Ho dic més que res pes links en es Youtube d'aquesta pàgina...
A lo millor tothom ja ho fa, però me dona s'impressió de que no, de que n'hi ha molt que pitgen a damunt amb s'esquerr i se piren des blog.
Venga campeons, meam si vos va millor...

Xisco ha dit...

Don't Push ha rebut una oferta per anar a nes Fib i a nes Summercase. De totes maneres s'únic festival que ha confitmat aquest gran grup és com no S'Alternative 2007 que aquest estiu se confirma com a un dels grans des circuit de festivals. S'ha colat des de sa direcció que estàn per confirmar els següents grups: Muse, Interpol, Arcade Fire i Coldplay.

Xisco ha dit...

Per cert!

S'està comentant dissabte horabaixa fer una Batin Jam Session a Viladomat 214.

Tothom que hi vulgui assistir ja ho sap.

S'accepta qualsevol tipo d'instrument, inclús els comprats a nes "tupper sex".

Una llista de cançons pre-acordades no pot fer gaire mal.

marco ha dit...

es festivals M.V.U.GG, son massa cars i tampoc és que conegui a massa grups. Sa jam de dissabte pot estar de lujo, jo propòs fer unes version d'Ossifar, un poc de rumba i anar improvitzant. Per cert, lleva lo de "Batin" jam session, de Batin res!!

Marc ha dit...

Per quan sa Barcelona Batin Week?

PD:Nato, el tema sopar divendres a cateva, como lo llevais?

marco ha dit...

això anava a dir, a sa penya li va be venir a sopar a ca nostra demà (divendres)? Si hi ha un altre planing se pot fer un altre dia. Es tema és fer es sopar i després sortidota aprofitant que ve en llorencet de pina. Que sa gent vagi diguent si va be o no