27 de febrer del 2007

SISTEMES DE CARNAVALS BANYOLINS

Hola monais de fira del ram!

Aquí una nova entrega de s'aventura des darrer cap de setmana per terres banyolines, després des superpost de na Roseta.
Sa cosa comença amb un bon cabrit en es caliu per sa possessió de Son Cabra. Per arribar-hi part de s'expedició se va perdre pes camí, però després de ses bones indicacions des senyor Xeve varen arribar a bon port. Just després de sopar mos disposam a alcoholitzar-mos per començar amb bon peu.

Aquí sa comparsa femenina a lo "guiri setentera", mos faltava es mapa i es siscents de lloguer però no varem tardar en trobar alternatives. De fet, sa Nebot i jo mos varem estimar mes anar en pla rústic i optar pes burru català i un poc més tard anar de carrossa amb uns amiguets romans que mos varem trobar per allà...





Amb tots voltros sa guarda de xapucers varis de
s'ajuntament de Banyoles, només els hi faltava es
camión de sa brigada que els

havia deixat tirats per sa carretera després d'una feineta per s'Eden (prostíbul banyolí). Sa butza cervessera den Xavi no és part des disfraç encara que ho pareixi...

Una emergència va obligar sa fuita por tiempos de dos dels operaris per arreglar una farola enmig de sa rua. Autoderribo den Company cervessa en mà que li venia enorme i en Manti va haver de fer tota sa feina.


Aquí se demostra es sistema de feina de qualsevol brigada: un fa feina i els altres miren... Un poc de terra no pot fer gaire mal...




Després de sa passejadeta amb sa rua finalment varem arribar al sistema de festa carnavalística situada en es parking de devora can Xavi. Allà mos varem trobar personatgillos varios i fins i tot gent de per sa pobla...jijiji.






Company fent derribos









CONTINUARÀ...

13 comentaris:

tofito ha dit...

bien marga bien! system de post! per cert wapes i simpatiques ses teves amigues Marga i Bel LLobi (llobi empresarial, xiste dolent)

Marc ha dit...

molt dolent es xiste, i molt bones ses fotos, quin saber estar que tenim com a operaris...
Molt bé es post nina, es texte explicatiu està molt aconseguit!
A lo Company, muaaaaaaa!

roseta ha dit...

molt bé marga!! m'agrada el post complementari!! llàstima que no vinguessim a la torrada... espero qeu tot estigui anant bé per barna

Xisco ha dit...

diven que per Banyoles va ploure a estones. Tipo com si qualqu regàs! Tema 40 litros d'aigo a s'esquena como lo llevais?

Marc ha dit...

Jojojojo 40 litros NPFGM!
Xisco te varen venir enormous!

Xavibanyo ha dit...

REalment no se sap ben bé si plovia, o si era un pixa amb problemes de ejaculació precoç jajajjaja....

xavi santvi ha dit...

Bravo Marga, pensava que ja no feries es post!! Aquestes fotos donen molt de joc, la veritat és que pareixem "brigadas autentiques". I no gens menys adhuc que les nines esteu estupendes amb aquest look.
Per cert, tinc unes ulleres guiris, i un barret de sheriff a la furgoneta per si ho voleu recuperar.
Vull aclarar el tema panxa, que com be apuntava na marga es 100% autèntica i va fer que ninguna persona de sexe femení s'acostés a mi durant tot el vespre,(excepte les ja conegudes i estupendes setenteras, que m'accepten tal com sóc...
lo millor del post:
Aqu
i
sa
co
mp
ars
a
fem
eni
na
a
lo "
guir
i
set
ent
era"

Marc ha dit...

Ostres, jo no veig així....
Quin ridicul de configuracions de pantalla, windows fas pell!

Anònim ha dit...

Ei Marga! quin system de post,fantàstic! Sa veritat es que estavem estupendes! Quin glamour que varem donar a Banyoles. Segur que l'any que vé ens contracta l'ajuntament.

Una sortideta wapa, wapa, però extra cansada, encara pag les conseqüències, ja tenc una certa edat i no puc fer tot el que vull.

Ei, tofito, veus com te faltava lo milloret de sa pobla per conèixer?
Des daqui vull agrair a nen tito i en xavi santvi que no ens deixassen tirades per dins el caixer.

Res, una besada grossa per tots i esper tornar aviat.

Au a la dutxa i de marxeta per sa pobla.

Anònim ha dit...

ei barna! soc la pesada e mallorca. esteim fent una festa privada tipo dia de gracia a can marc i man enviat a posar música i mirant si hi havia algun desenfeinat o algu tan tocat com jo us torno a dir cosetes. El que fa un cego!
aqui a mallorca dema és festa i aquí la super teacher té un pont de 5 dies, toma que mala zuerte pels qui tenen feina!
ei me reclamen, no saben estar sense aquest personatge loco. quin system passar el colocon xerrant tota sola jajajja. b ja me coneixeu soc així i al qui no li agradi, que es posi un floc com diuen ses modernas cool, o no sé que se diu...
no mho tengueu en compte, deu der l'edat que me pega per escriure sense aturar.
us deixo pq pot ser que bloqei aquest blog, tota la cupa es vostra que no dons les hores que me touen i se men va l'olla.
que us donin a tots i a fer feina, putes currantes, el que heu de fer és fer vos funcionaris que amb un poc de saber estar te les regalen, si voleu us don classes de saber estar.
b una loca gata de per aquesta petita roca.
QUIN PUTA SYSTEM

Marc ha dit...

jojojojo quin setentot....
be merga be!
Qualcú entén aquesta frase??--->
us deixo pq pot ser que bloqei aquest blog, tota la cupa es vostra que no dons les hores que me touen i se men va l'olla.

Nate ha dit...

diooooosssss marga quina crackota!!!torna ja per aki q necessitam gent amb es teu saber estar!!!! quina gran funcionaria estas feta, si tots es profes fossin com tu es nins creixerien com toca i aquesta societat seria ben diferent...jeje

tofito ha dit...

primera aportació cega al blog?