1 de març del 2007

Alé Barcelona alé alé!

Bon i barcelonista dia,

després des recital des saber estar d'ahir (el Saragossa se posiciona com es tercer equip que me fa més ràbia, després de Madrid i València), toca postillo commentant sa situació:
  1. Olé Rijkaard tus cojones. Trencant amb totes ses previsions i es continuismes. Tres defenses i 5 cracks des toc de pilota.
  2. Olé Messi. Aquest al·lot arribarà molt, molt enfora. Ho fa tan fàcil que un se demana perquè no tots són capaços de fer-ho. Si ses lesions el respecten i segueix sa seva progressió tenim es millor jugador del món en 2 o 3 anys.
  3. Olé Iniesta, Xavi i Deco. Tres cracks purs. Es millor centre des camp del món. Plas, plas, plas.
  4. Olé ca vell Thuram. Saber estar en tot moment, atent al tall, i apel·lant a sa lentilla per evitar sa targeta den Deco.
Després de lo d'ahir, tot es pessimisme que molts duien davant es partit amb el Liverpool (eh mestre Neta i Kempes) s'ha vengut abaix. Ara per ara tothom creu que és possible remontar a Anfield. Està clar que serà molt més complicat i que podem perdre fàcilment, però lo d'ahir mos va demostrar que amb aquest equipo podem guanyar on sigui.

Per acabar una coseta més. Resulta que es sempre actius gresqueros han decidit montar un sistema de projeccions de cara a veure es partit del Liverpool en massa. Es tema està en montar un projector a sa uni, posar-hi un sistema de barra amb catenària (per contribuir a s'estat etílic general) i aplegar tota sa gent possible per fer renou i donar suport en es nostro estimat equip. Sa cosa, com podeu veure en aquest cartell publicitari Made by Propaganda, és dimarts dia 6 de Març, i es lloc és es Campus Nord. Potser no podria fer gaire mal juntar-mos tots i anar en massa aquí dalt, perquè sa cosa promet. Sempre cau bé celebrar una victòria del Barça essent 50 que essent 10, i a més així tota sa cofradia podria estar unida per afrontar aquest partit clau (ja que a sa seu des G6 no hi cabem tots...).
Què en trobau? Pot ser un canvi d'hàbit que no pot fer gaire mal, no?
Ja xerrarem de com mos ho montam...
De totes maneres, Visca el Barça!

1 comentari:

tofito ha dit...

kina nedada cànoves, els dos hem comentat el barça...