23 de març del 2007

HOMER SIMPSON VS PETER GRIFFIN




8 comentaris:

tofito ha dit...

joer orson vaja dos videos systemots q has penjat. Pero si t'he de donar sa meva humil opinió te diré que s'anyora una actitut més participativa per part teva al blog, pero weno, esper q a poc a poc vagis implicante més a dins es tema

records!!!

Llorenç de Pina ha dit...

Tots dos són grans Cans Vells, difícil elecció. Però crec que en Griffin és es crack! (alomillor perquè no el tenim tan vist)

oriol ha dit...

jo soc pro homer radical. Pens que és un humor molt més currat i que sempre dona més que pensar...

tofito ha dit...

tot i q trob q tenen moltes simulituts no acaben de ser iguals, està clar q per fer en Peter se varen mirar molt en Homer, hem de recordar q part de s'ekip des Simpson participa a Family Guy però bé, si se varen basar en algú a s'hora de fer en Homer akest va ser en Pedro Picapiedra.

oriol ha dit...

jo aquesta de'n pedro picapiedra no la sabia, pero ara que ho dius, si que ho pareix

tofito ha dit...

si tio, es picapiedra varen ser es primers dibuixos animats on s'observava ses aventures d'una familia tot i q a diferència des Simpson i Family guy es fills són massa petits per tenir un paper important.

cuads ha dit...

beatles o rolling?...no m'agrada prendre akestes decisions xq son dificils i sempre poden cambiar...pero si he de triar entre una serie o una altre, me ked amb "padre de familia"

Marc ha dit...

Simpsons, Beatles i Coldplay...