21 de març del 2007

MONTY PYTHON

Es senyor caudillo/gran hermano/jefe de todo esto me va informar sobre un video de monty python q en xavi santvi va posar com a link a nes chat. Es por eso q: he decidit penjar un video d'aquesta tropa gens menyspreable.
Aquest video/gag en qüestió va ser curiosament es que va introduir dins es món cibernètic es concepte de "spam" (correu-merda)... cuando no es bastant curios...un poc d'humor absurdosurrealista crec q enepefegeme...



"always look on the bright side of love"

14 comentaris:

Marc ha dit...

Bé cuaders....no sé si t'has mirat es des filòsofs, és tb niki...
Per cert...
",,,,,,,,,,,,,,,,,,,, life"

rufire ha dit...

Aquesta gent estva com a putes cabres. És molt bo que es relaciona una sopa amb el correu basura i sen faci burla. Molt bona Cuads, tot un clàssic.

PD: Caudillo o Cuads, segons m'han informat el titol de sa caçó que mencioneu no és "always look on the bright side of love" es lo mateix però "always look on the bright side of LIVE". Ho dic per si qualqú cerca sa caçó...

Au pues, llarga vida al blog i d'aquí al TOP100 amb aquests gags de cultureta humoristica que N.P.F.G.M.

marco ha dit...

life fires, life...que lejos queda el ingles de bachillerato...

rufire ha dit...

Pos s´, "años ha@ de l'institut i l'anglès que sempre vai suspendre. Gracies primo, error tipogràfic i de fonètica. Ja ho haveu vist el titol correcte "always look on the bright side of LIFE"

Marc ha dit...

VVE

marco ha dit...

no m'acaba de molar massa aquest gag. No és que sigui un fan de monty phyton, però ses pelis tenen troços bons. Aquest gag en canvi...fa un poc de pell trob, segur que n'hi ha de millors.

cuads ha dit...

si si...no se com se mha colat akest love...crec q ho diu en kualke moment o algo..nu se...

si q hi ha gags millors, pero es dificil trobar-ne q estiguin subtitulats i supos q doblats perden moltissim..aquest me feia gràcia per lo d'spam..paraula q avui emplea tothom (menos jo i kualke nedador mes) i q prove d'aquest gag (diuen)

si vos donau una volta per es youtube en trobareu de brutals, pero es un humor q sino agrada no agrada, per cert marco: podries alguna peli a ses sesions des dillunsos? no estaria malament

tofito ha dit...

ja q estam en remember d'humor, link

marco ha dit...

no he entès sa pregunta...

Marc ha dit...

Crec que lo que volia dir era:

podries dur alguna peli de Monty Python a ses sesions des dillunsos?

xavi santvi ha dit...

Que bé els monty python!! Per mi són uns masters (grupie). Totalment d'acord amb en cuads, o t'agraden o els pots arribar a detestar.
Cert que hi ha molts gags millors pero jo ja el trob niquel. Fixeuvos com arriben al bar els dos personatges que volen esmorzar (volant!) i la cuadrilla de vikingos que hi ha al bar!? És surrealisme pur. S'ha de veure subtitulat.
Cuads, mira't es gag de sa final del mundial de filosofia entre Grecia i Alemanya...es bastant bo i a tu com a filosof en formacio te molara.
Llàstima que aquesta penya son tots ja ultravells i no mos poden oferir gairebé res més. A l'fnac hi ha un system de 6 dvd's amb els millors gags seleccionats per cada membre. Jo ja el tinc i m'ajuda molt en aquelles nits de remorisme.

cuads ha dit...

efectivament sa pregunta era si podies dur alguna peli seva, si en tens...

xavi, qualke dia me podries passar akests dvds per fer una jornada maratoniana de Manty Pytón

tofito ha dit...

tot i q akest video q has penjat fa pell els hi he donat minuts i m'he posat a cercar per es youtube i s'ha de dir q akest
m'ha molat

Llorenç de Pina ha dit...

es puta conejo...

... per cert, aquesta "granada sagrada" du uns records de s'època Vici-de-Worms... un poc freaks