19 de març del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més, i després d'un cap de setmana "tipo light" tipo les 10, toca commentar es resultats de s'enquesta de sa setmana passada.
Final de setmana d'infart, ja que fins en es darrer moment 3 candidats tenien opcions de fer-se amb es títol de "Casador de sa Cofradia". Al final, s'ha imposat sa lògica i mestre Fire (Firense, Nocillov, Rufire, Rufi, Grufire, Firestone, Batfire, Fires i Festes) ha estat és més votat (21%). Molt aprop, però, s'ha quedat un altre obvi candidat en es títol, el per tots estimat i venerat Ministre Caldera (18%). Es tercer es discòrdia ha estat es líder des sector mallorquí de sa cofradia, es viatger Tofito (15%).
S'ha de destacar que aquesta enquesta ha contribuït en es debat entre es confrares (cosa que m'alegra), i que ahir vespre a sa seu Borrelliana vàrem mantenir una interessant reflexió sobre ses bodes, ses ceremònies, es disfrassos, ses festotes, etc.
Un saludo a tots es currantes que comencen amb sa moral pels núvols sa setmana!

2 comentaris:

cuads ha dit...

he de confesar q avui demati era a sa uni i he vist s'empat entre fires i calde...això no podia acabar aixi i he tornat a votar...

camiona cap a olot ja!

tofito ha dit...

despedida al mustang!!!