19 de març del 2007

notícies sobre viñarock i avt


Se veu que aquesta associació té molt de temps lliure o poques coses a fer i es dedica a tocar els collons manifestant-se ridículament i formulant denúncies o reclamacions com aquesta. Crec que ja sabem tots sa fauna que integra es "nucli dur" d'aquest grupúscul així que sobren ses explicacions. Vos deix sa notícia i opinau el que trobeu

4 comentaris:

Edu ha dit...

Ya lo escribí una vez y lo volveré a escribir:

Es hora de que Alcáraz muera en un sangriento atentado terrorista de ETA.

Por cierto, podríamos formar nuestra asociación:

AVVT: Asociación de Víctimas de "Víctimas del Terrorismo"

Si fueras víctima estarías muerto o caminarías de una manera rara... Alcáraz, hijo de puta.

Marc ha dit...

Xerrant d'aquest personatget anomenat Alcaraz, només commentar que s'altre dia vaig llegir un reportatgillo per "El País" o "El Periódico" on se xerrava un poc de sa seva història, i no el deixava en gens bona posició (òbviament).
Per començar, no és una víctima des terrorisme, ja que és germà d'una mort per ETA, i legalment ses víctimes són fills, pares o cònjuges de morts.
Segon, va entrar a s'AVT com a secretariet i base de maquinacions i despidos de sa gent que no li agradava va acabar fent-se amb es power.
I altres coses que no me'n record però que fan que jo pensi exactament lo mateix que ha dit n'Edu aquí dalt...
Alcaraz, gonella mort!

tofito ha dit...

no m'agradaria que es tipo akest moris a un atemptat de ETA ni comparteixc sa definició de víctima des terrorisme q dona en cànoves basantse amb sa llei. Lo q crec q jo es q quan hi ha un atemptat terrorista hi perdem tots, uns ,obviament, molt més q altres. Que es q se consideren víctimes des terrorisme tenen dret a constituirse en associació? totalment d'acord, en lo q no estic d'acord és q per les seves desgracies se pensin q tenen dret a governar es destí d'altre gent i que vulguin distorsionar drets tan bàsics com es de sa llibertat d'expressió q tenen en Muguruzza o SA. De cada vegada això és menys democràtic, i s'AVT i es PPP no ajuden sino q accentuen akesta tendència. S'església , desde sempre, i ara s'AVT tenen una opinió preferent a damunt sa des ciutadans normals i corrents quan això no hauria de ser així, a mi me pareix molt bé q se vulguin fer sentir però es batle d'un ajuntament s'hauria de plantejar si sa petició feta per s'AVT la valoraria igual si la fes qualsevol de noltros. Vergonyos. AH! estic d'acord amb sa constitució de s'AVVT ;)

Llorenç de Pina ha dit...

D'acord amb n'Edu, totalment justificada s'AVVT, ja estan tocant un poc massa es collons.
Un atemptat d'ETA contra aquest tio només els donaria més ales.
També és ben legítima una associació de víctimes, però no com la tenen aquests de polititzades... que només consideren víctimes aquells que pensen com ells (sinó véase tot es trui que han tengut amb s'Associació de Víctimes de s'11-M només per no ser peperos)

en fin...