19 de desembre del 2007

FOTOS...NO SE DE QUANT

Al·lots i al·lotes d'aquest indret tan apropiat per sa cofradia, arriba Nadal, menjarem torró i amb sa guitarreta, cantarem cançons...basta de doiejar. Sa qüestió és que n'hi ha que tornen a cases, n'hi ha que queden i d'altres que sen van per devers Llubí, allà a von no hi fa fred i per això he pensat que abans de partir una sessió fotogràfica no podia fer mal. QUE MEN DEEIS D'AQUESTA XIDA?
Idò això!

AAAAH!, Aprofit per dir-vos que com a darrer dia abans de partir, dijous ses nines ( Sureda&company, artenenques i sector femení de lesseps, jo mateixa), farem unes sortidetes cap a RAZZ ja que és gratis! qui vengui...mos veim per allà!

Venga, vos deix ses fotos...BONES FESTES, BON NADAL, BON ANY I QUE SE JO!

6 comentaris:

Tekiss ha dit...

Olé Xiniw!! Quin gran recull! Impresionants tots es caretos i ses situacions de cada una de ses fotos... Que bona sa d'en Fullana,,, No m'enrecordava!(qe raro...) Dios Frega!: Quin saber estar en sa cúspide de s'autoderribo...
pd: Sa secció epp & qdex creix dia a dia gràcies a s'inestimable colaboració de mado Xineta.

tofito ha dit...

hem de posar un baner amb sa seva foto!

Marc ha dit...

Enormes....
Frega i avon eres...
P cert Tofi tema concurs de fotos?

tofito ha dit...

concurs de fotos crec q keda abolit per poques ganes de s'rganitzador, poca participació de sa penya i...no se, si algú vol agafar es relleu ja sap lo que ha de fer.

per cert, sa tercera foto pareix una festa guei...

Tekiss ha dit...

JOJOJOJOJOJOJOJOJOJO! (pes darrer comentari d'en tofito)

Llorenç de Pina ha dit...

tens tota sa raó, tòfol

...sa millor sa d'en Frega... enorme!