19 de desembre del 2007

Per amenitzar el matí....

Bones cofrares. Avui mos toca un poc de riure matiner, en primer terme. Es video que vos deix a continuació és un montatge (no sé di d'APM però surten imatges seves) en jugades còmiques des futbol internacional. Possiblement algunes imatges estiguin més que "recuinades" però n'hi d'altres que fan gràcia per així com estàn montades (vease "samba estàtica de'n Ronaldinho" combinat amb es famós "vamos tira pa' lante no, o os quedais aquí paraos" de s'APM )



Es segon vídeo, que va trobar en Cuadros ahir trastejant pes youtube (ja sabeu un video que du a un altre, aquest a un altre.... fins a "n" vegades) , tampoc té desperdici. Són una quantitat de barbaritats que es senyor Jesús Vazquez va anar diguent a ne's concurs "Allá Tú". No li canviaré ni es nom original des youtube ja que li escau molt bé: "Anatomia de Gai"



En segon terme i per acabar, i com que fa molt que no en xerro, vos deix amb dues pel·liculetes pes qui vulgui tenir en compte sa meva modesta opinió. Sinó, no seguiu llegint.

REC

Peli des conegut director de pelis de terror Jaume Balagueró (encara que no tant conegut com a director com sa pel·lícula d'OT, i és vera). És una pel·li curteta (1h 20 minutets) que està catalogada com de terror, tot i que per mi és una peli més de saber si es protagonistes sobreviuran a un virus que torna a sa penya xunguérrima que no propiament de terror. Es tema és que sa peli va d'una reportera que fa una feina sobre com viuen es bombers de Barcelona un torn de nit. Després d'un avis que reben d'un bloc de pisos per que una vella està com una cabra, sa cosa s'embruta per que resulta que és un virus contagiós i, després de solucionar es problema de sa vella, no els deixen sorti des bloc de pisos (veins, bombers i urbanos), tot i que hi ha ferits greus. A partir d'aquí, persecucions i sang. Jo la catalogaria com "angoixant".

Lo millor: sa càmara en primera persona, ambientació a sa ciutat comtal i un final poc "hollywoodiense"

Lo pitjor: una idea massa explotada comercialment: qualsevol peli de muertos vivientes, resident evil, 28 dias y 28 semans después...

Zodiac

De s'aclamat director David Fincher (El Club de la lucha, Seven, Alien 3) mos va arribar aquest estiu, aquesta peli basada en un fet real que per "x" circumstàcies no vaig poder visionar fins a ahir. S'argument va d'un assassí que aparentment mata sense cap sentit, que a més envia missatges xifrats a sa policia i que va tenir aterroritzada a sa ciutat de Los Angeles entre els anys 70-80. Una peli llargueta (2hores 25 minuts) que malgrat això consegueix tenir a s'espectador pendent de què passarà. Moltes pistes, molts personatges, dificils connexions entre ells, és lo que mos trobarem juntament amb una burocràcia i dificultat de transmissió d'informació i col·laboració entre es diferents estamnets policials. Dins tota aquesta trama, un dibuixant (es protagonista Jake Gyllenhaal "El dia de mañana" "Brokeback Mountain") obsesionat amb s'assassí que arribarà fins a n'es final a n'es seu impetu en descobrir sa seva identitat.

Lo millor: es paper d'obsesionat des protagonista, intel·ligents lligams que et fan pensar en totes ses persones que surten a sa peli com a possibles assassins (o coneixedors de s'assassí)

Lo pitjor: un poc llarga pes meu gust i té moments que no passa absolutament res de res. De fet jo hi va haver trossos que no la vaig veure.

Això és tot. Salut

Desde el curro con amor (i avui molta son) Rufire

3 comentaris:

tofito ha dit...

bien fires es videos mañaneros! es tema des futbol crec q no n'hi havia cap que no hagués vista però també he vist Starship Troopers 7 o 8 vegades i la tornaria a veure... Jesús Vázquez iavoneres...es tema de ses pelis molb t bé, marca de la casa, sa primera deu ser, com tu has, dit a lo Resident Evil i sa segona és sa típica peli de s'assasí en sèrie que sempre t'enganxa fins al final i no la pots veure dues vegades. Els hi donaré minuts quan pugui!

Marc ha dit...

Dios Fires es 1r vídeo és impressive, pitjau a damunt i mirau-lo en gròs pq és de vista obligatòria...
Un recull des millors talls d'APM amb ses escenes més clàssiques des fútbol...
NIKI!

Nate ha dit...

es video futbol/apm BRUTAL!