17 de desembre del 2007

Notícies de tot tipo

Uns desconeguts roben el nen Jesús i decapiten la figura del rei Melcior en un pessebre del Prat


La policia intenta localitzar els autors de l'acció incívica que es repeteix cada any des del 2000

Un portaveu del col·lectiu de persones grans autors del pessebre ha explicat que al vespre d'ahir es va assabentar de la gamberrada, que es repeteix en aquest pessebre cada any des que es va crear aquesta tradició, el 2000.

Aquest portaveu ha afegit que s'havien trobat trossos del nen Jesús en una plaça pròxima i que el cap de Melcior va aparèixer flotant a l'aigua de l'estany del pessebre, que aquest any s'ha recreat amb temàtica marinera. (Hi ha gent per tot...)


Font: El Periódico de Catalunya




A Amsterdam ya no le va el rojo

A Amsterdam ya no le va el rojo


El ayuntamiento quiere cerrar la mayor parte de los escaparates de prostitutas del famoso barrio rojo

El ayuntamiento de Amsterdam ha presentado hoy un proyecto que incluye el cierre, en un período de 10 años, de la mayor parte de los escaparates de prostitutas de la zona más turística del conocido "Barrio Rojo" de la capital holandesa.

El alcalde de Amsterdam, Job Cohen, ha explicado durante la presentación que "la imagen romántica del 'Wallen' es tiempo pasado, por lo que nos vemos obligados a actuar".

Sólamente se permitirá un número reducido de escaparates en las inmediaciones de las calles Oude Niewstraar y Oudezijds Achterburgwal, también en el centro de la ciudad, pero bajo condiciones muy estrictas.

El Ayuntamiento considera que la capital holandesa tiene suficientes atractivos como para que este proyecto no reduzca el elevado número de turistas que viaja a Amsterdam. (ehem, ehem...)


Font: Cadena SER



Un home de Badajoz mor abatut per la Guàrdia Civil després de matar la seva germana i ferir tres veïns


L'agressor havia matat a la nit diversos animals dels seus veïns, segons alguns testimonis

L'home, José Manuel Agüedo, de 37 anys i anomenat el Bueno, s'havia presentat abans de les nou del matí al domicili d'uns veïns, un home de 54 anys i una dona de 55 als quals va agredir amb un pic, cosa que els va ocasionar ferides de les quals han estat tractats a l'hospital Infanta Cristina de Badajoz. Avui mateix s'espera donar-los d'alta, segons han informat des del centre sanitari.

Després d'aquesta agressió, Agüedo ha anat a casa seva, on ha coincidit amb la seva germana, de 26 anys, treballadora dels Serveis Socials de l'ajuntament i a la qual ha apunyalat mortalment a l'abdomen amb un ganivet de cuina. Posteriorment, ha sortit al carrer i ha agredit amb un ganivet una dona de 75 anys, i li ha causat una ferida penetrant a l'abdomen per la qual ha estat intervinguda quirúrgicament i ingressada a l'hospital.

L'arribada de la Guàrdia Civil

Més tard, ha arribat la Guàrdia Civil, que ha intentat que l'agressor deposés la seva actitud mitjançant la utilització de porres. Després de constatar que els seus intents eren infructuosos, els agents s'han vist obligats a disparar-li en una cama. No obstant, com que persistia en la seva actitud i avançava cap als agents, els guàrdies civils li han disparat al pit, moment en què ha mort.

Els veïns han constatat que Agüedo no tenia un comportament agressiu, "encara que de vegades, quan bevia, perdia el cap", com dissabte passat, quan va encastar el seu automòbil contra l'entrada d'una caseta on se celebrava un dinar del club local de senderisme.

No obstant, segons els mateixos veïns, pel que sembla, l'agressor havia matat a la nit diversos animals que els veïns tenien als seus patis, com algun gos i galls dindi. (Dios, no puc amb aquesta història, surrealisme pur... Segur que només bevia?)


Font: El Periódico de Catalunya

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es ben hora de que poseu és resultats de sa jornada...si es gerrets haguesin guanyat és new ja esterien pejats és mateix dia.
AU IDÒ VAGI BÉ
XD vaja pallisota vos vam donar!!!

tofito ha dit...

hauria de saber senyor anònim ue sa pantomina de no posar el nom als coments està molt vista en akest venerable blog i que si no s'han posat es resultats de sa jornada deu haver estat per causa major.

he dit.

Xavibanyo ha dit...

Agüedo no tenia un comportament agressiu, "encara que de vegades, quan bevia, perdia el cap"...

jojo... sort que no era agressiu!!

..kin espectacle!!

Anònim ha dit...

quiero volver a verte....