9 de març del 2007

CHE SUDAKA


Ahir vespre me vaig trobar es baixista i es teclista (sí, sí, es cunyat des confrares Pau, Cris i Cuads)de Che Sudaka dins es metro, que tornaven d'un concertet acústic a Nou Barris. En Sergio me va contar que dimecres passat tocaren en es Sorrento, un bareto de negratas ultrapetit de per davora sa Royal Place, i que s'hi va trobar s'escolanet de sa cofradia mestre Joan Palerm. També me va dir que dimecres que ve (dia 14) celebren es seu cinquè aniversari (i es seu concert num. 400, me digué) a sa Sala La República, a l'Hospitalet (metro L1, Torrassa). Crec que després des concert frustrat de dijous passat a Les Enfants (per causes que no val la pena commentar) NPFGM anar a veure'ls dimecres. Segons me va comentar en Sergio, començaran entre les 9 i les 10 perquè sa penya pugui tornar en metro (i avon eres?), i segons he vist per sa web, s'entrada és més barata que ses cervesses des Plataforma (only 3 €). Res més, només un parell de linkillos més de Che Sudaka. Es seu fotolog (mitja pell) i es seu MySpace (una cosa que se veu que s'està posant molt de moda últimament).

Per cert, ultracanviant de tema, així han quedat ses eliminatòries de Champions:
CUARTOS DE FINAL. 3/4 (ida) y 10/11 (vuelta).

1. AC Milan-Bayern Munich.

2. PSV Eindhoven-Liverpool.

3. AS Roma-Manchester United.

4. Chelsea-VALENCIA.

SEMIFINALES. 24/25 de abril (ida) y 1/2 de mayo (vuelta).

A. Ganador de Chelsea/VALENCIA - Ganador de PSV Eindhoven/Liverpool.

B. Ganador de AS Roma/Manchester United- Ganador de AC Milan/Bayern Munich.

FINAL. 23 de mayo.

Ganador Semifinal B - Ganador Semifinal A.

PD: He descobert un system que fa que es links s'obrin automàticament a una altra pàgina (o pestanya en cas de Firefox). Es tema és posar després de href="httt://www.loquesigui.com", lo següent: target="_blank". Ho he posat també a s'uabeubist, a sa llista d'enllaços, en es mapa, etc, etc. Mola perquè així pots pitjar damunt es links i no se'n va sa pàgina des Blog. Meam si sa penya que posa links hi pensa, que és molt més còmode pes personal.

1 comentari:

xavi santvi ha dit...

Che Sudaka mereix tot el meu respecte però no crec que hi pugui anar. Referent a la "champions league", espero que el Chelsea guanyi al València por tiempos i després s'autoderribi i perdi contra qui li doni la gana... a la merda el "apoyo nacional al equipo español del torneo".