7 de març del 2007

UNA DE VARIOS

Bones a tots es seguidors de sa secció "Una de Varios" (n'hi ha algun? (autoderribo)), avui faré sa secció per punts perq me surt de sa punta de sa fava:

1.- FC BARCELONA

Sa confraria està de dol. No va poder ser gent. El Liverpool va trencar ses nostres aspiracions europees. S'eliminatòria la varem perdre al Camp Nou però tots confiavem amb es milagre. Tot i que a sa segona part varem tenir opcions per decantar s'eliminatòria al nostre favor varem dur molta monya de que no ens en fessin 3 a sa primera. En Valdés va fer un bon partit llevat de sa cagada que casi mos costa un gol. En defensa en Thuram i en Puyol correctes però n'Oleguer va tenir un parell de nedades. En Marquez va estar en sa linia d'akesta temporada i en Deco, n'Iniesta i en Xavi varen apareixer a estones. Es mal de veres va estar en atac: amb sa mitja inoperant i sa poca movilitat que varen demostrar tant n'Eto'o com en Ronie no hi havia res que fer, pensau que per dir q es bo va ser en Guddy mare meva. És a dir: fa mal dirho però el Liverpool crec q va ser just guanyador de s'eliminatòria. Mala sort gent, l'any que ve serà una altra història.

Tot i així voldria fer unes reflexions:

a.-) mos queden lliga i copa
b.-) akest dissabte mos defogarem
c.-) Ronie i Eto'o ahir vespre patates calentes amb mahonesa

2.- Una mica de política NPFGM

Suministrant material a sa secció "Política" de recent creació voldria deixarvos akest link. És una noticia apareguda avui a Diario de Mallorca. Realment sa gent no pot analitzar minimament ses causes per ses quals es PP convoca una manifestació i compararles amb coses com akesta? Realment té alguna validesa política sa oposició que realitza el PP o ,com pens jo, només té validesa electoral? que en trobau?

3.- Marrullerisme

No sé si a voltros vos va passar però com que qun va acabar el Barça vaig passar de veure més sa tele no m'he enterat fins avui mitgdia...estopa al tope...



4.- system de dois

a.-)
ki de tota sa confraria des cans vells no ha somniat fer-ho amb dues dones a sa vegada? és més fàcil de lo vos pensau...
b.-) un gran remember que tots el teniu arxivat a sa memòria...
c.-) sistema de derribos, dedicat al senyor Company
d.-) aigua + gent inepte = waterstupidpeople
e.-) el truco del almendruco
f.-) sempre és d'agrair un video d'akests

au idò! i ja ho sabeu: A la mujer bigotuda, de lejos se le saluda.

11 comentaris:

marco ha dit...

molt bo aquest "una de varios", sobretot es sub apartat de system de dois. Aquesta secció tira endevant!

Marc ha dit...

Dos caps, quin puta system...
Qui mou ses cames? Qui nota que té ganes de cagar? Qui disfruta quan se fan un ditet?
Preguntes intrascendents, però de resposta inimaginable...

company ha dit...

quin derribo/autoderribo més autèntic. A tir de pedra
Seria un bon operari per derribos Ureña

lluc ha dit...

es indignant sa manipulació que hi ha actualment i a sa que esteim sotmesos.. en 5 dies he sentit dir barbaritats a gent sobre el tema de juana chaos a sa qual no havia sentit dir res mai sobre política.. clarament posaven a parir al govern, que si era una vergonya lo k haiven fet k si eren un fills de puta.. be.. llogicament amb una breu explicacio de lo que realment pasa callen sa boca i no saben que dir.. xo es problema ve amb sa quantitat de gent que no sentira sa veritat o no la vordra escoltar.. i votaran al puta PP! vaia puta pais dignorats i hipocrites cony!

tofito ha dit...

es molt trist pero això sempre ha passat. No sé exactament ki ho va dir (esper que algú m'ajudi): "si en España la gente hablase sólo sobre lo que realmente sabe habría tal silencio que podríamos dedicar al estudio"

crec q va ser n'Ortega y Gaset pero no ho sé segur

company ha dit...

En mayo la cibeles con la copa de europa... i avoneres, (polomenos perd també el Madria)

tofito ha dit...

q se fotin me cag en recristo

roseta ha dit...

molt be lo dels globos, no sabia que es petaven amb tanta gracia... i el video de waterstupidpeople es genial!! segueix en aquesta línia tòfol i ja no t'hauras d'autoderribar...

tofito ha dit...

com q no m'¡haure d'autoderribar? de q punyetes vas tu irish?

marco ha dit...

...xe va a armá un follón que no sabe ni dónde s'ha metío

tofito ha dit...

y las sufixies donde tan? ande ta la mierda la sole?