8 de març del 2007

No pot fer gaire mal...

Vídeo realment interessant i enriquidor. Qui ha dit que a Amèrica siguin incultes?
(Es subtítols estan en anglès, però crec que no tendreu problemes per entendre lo que se diu...)


I, no me demanau perquè (bé, clar, perquè és un temazo), una cançoneta que no té cap relació amb es vídeo...

9 comentaris:

tofito ha dit...

vaja systemot de video tio!! alemania perteneix a s'eje del mal? jo me pensava q akella illa s'anomenava australia pero veig q no...hi ha hagut 3 guerres mundials? pero sa millor de totes és: ki és en fidel castro? un cantant? de boleros no?

marco ha dit...

impresionant

Anònim ha dit...

Uepp,Com va ??

Ara feia ganes una comentada per aquí. De fet, es vídeo crec que la mereix bastant! XD

Però bé, crec que sobren es comentaris (I don't have words)jaj, sobre sa gran fama d'intel.ligència dels americans. jojoj

Que, per cert, es tipo de sa camiseta rosa, ulleres de sol tipo sheriff i gorra és bastant bo! Quina prepotència.Menos mal que tenen un bon exemple a "The White House". (jsjs)

Au idò, res més, una abraçada des de Mallorca.

Vagi Bé !!

rufire ha dit...

INCREIBLE!!!I això és sa primera potencia mundial. Podem plegar veles!!!! Brutal. Preguntes i respostes tal com: on era es mur de Berlin? a Israel. Que és Al-Qaeda? Primera resposta: A suicide group from Israel.. and the president is Yasser Arafat..Everybody knows that". Segona resposta: "A masonic order" Brutal. Però en queden un parell més tipo: Quantes guerres mundials hi ha hagut? Resposta: 3 o Un lloc que comenci per "U". Resposta "Iugoslavia". Clar que si. Quins cracks!!!!!

xavi santvi ha dit...

Tristament impressionant!! Però bé, jo per santvi conec més d'un candidat a sortir en el video, us imaginau un video on és recollís tota la incultura española!? Més llarg que la trilogia del señor de los anillos versión extendida. I si no, lease "xe va armà un foión que...)

Xavier Peña ha dit...

Gran. Enorme. Tot i que és probable que es vídeo sigui tendenciós i hagin hagut d'eliminar centenars de respostes perquè no s'ajustaven a sa coña. Tipo Michael Moore.

En sa línea de lo que ha dit en Xavi Santvi, jo diria que si te posessis a fer una enquesta en esta nuestra Españññia te trobaries molta gent que no sap ni que Israel és un país. I si no ho creis així mirau això.

tofito ha dit...

la sufixies que es? molt bo penya molt bo

marco ha dit...

a mi me habla ma sensiyo...que gran

Llorenç de Pina ha dit...

sobren es comentaris, es vídeo ho diu tot:
"The currency of United Kingdom?" ... "What is United Kingdom? I don't know" ...
... pobres australians
... un Kofi Annan con leshe!