8 de març del 2007

Comunicat d'un cule derrotista.

Molt s’ha parlat aquests darrers dies de que si hi ha gent de sa penya que és derrotista, de que si n’hi ha que no ho són, etc. Segons algunes opinions, entre els derrotistes hi entrava jo, i per aquesta raó ja no estava ben vist que escrigués un post en favor d’una plantilla que, RECORDEM-HO ha tret al barça de sa puta misèria. Doncs be, només recordar, que jo SEMPRE, però SEMPRE, he seguit i defensat al barça, inclòs durant ses èpoques més negres de no fa tants d’anys. A tots aquests que, segons alguns, som derrotistes, lis voldria demanar que, per favor, canviin l’adjectiu per realistes, ja que crec q és molt més adient. El barça esta fent una temporada penosa, ja que no ha guanyat cap partit important i ha anat perdent títol rera títol dels set que suposadament havia de guanyar. Així que baixeu dels núvols i no critiqueu tant s’estat d’ànim d’uns seguidors del barça que no estan tant cegats pel passat més recent. El partit de l’altre dia va ser penós. Hi va haver un passotisme total i s’ha perdut una eliminatòria contra un rival que, sobre el paper, és molt inferior. Sa lliga se guanyarà, passant per una victòria contundent contra un Madrid que esta pitjor que nosaltres, però tocarà patir i molt, tan si ho voleu com si no. I és que és evident que aquest equip no esta al nivell que estava l’any passat i que la plantilla no esta tan agermanada com se’ns volia fer creure. O això tampoc és veritat?. El que si és segur, és que seguiré confiant amb els jugadors que tenim per conquerir els títols que queden, sense criticar, com si fan alguns d’aquests cules tant optimistes, per exemple, al nostre porter, del qual se’n recorden més les errades que no les moltíssimes més bones accions que realitza. Per a mí, el problema és dels altres jugadors, dels cracks, que són els que han de treure les castanyes del foc quan les coses estan difícils i que, de moment, enguany no ho estan fent. No tan sols em refereixo a Ronaldinho, que esta en un nivell de forma alarmant, sinó a tota la resta de jugadors desequilibrants que tenim i que, ara per ara, per les raons que siguin, ja no ho son tant de desequilibrants.
Això és tot, i per favor, no titlleu de mals aficionats a alguns seguidors que veuen una mica més clares les coses, perquè cadascú és lliure de tenir les sensacions que vulgui sense que venguí ningú a criticar-li's. Que jo recordí, abans del partit, ningu us va dir que fóssiu uns il·lusos que vivíeu dels somnis. Tan de bo jo tingués la vostra fe cega, però no la tinc, sobretot tenint en compte els molts precedents dolents d’aquesta temporada.
Amb això no estic recriminant res a ningú, només demano, de manera sincera, tranquil·la i amistosa, que no desacrediteu les opinions dels seguidors del barça que tenen opinions diferents a les vostres i que ara per ara, són als qui el temps i el joc de l’equip els hi ha donat la raó.
Salut i FORÇA BARÇA

4 comentaris:

Marc ha dit...

Monxito, sa mica de comment:
Supòs que lo de s'acusació de derrotistes va (entre d'altres) per jo, però crec que a tu mai t'he titllat de derrotista, li vaig dir en es seu moment a en Marco i en Kempes perquè pràcticament donaven s'eliminatòria per perduda contra el Liverpool. Crec que tu sempre has defensat el Barça i has confiat en aquest equip. També crec que està bé ser realistes, però no té perquè ser s'opció més vàlida. A lo millor no val en es cas dets aficionats, però crec que a una plantilla li convé més ser optimistes a s'hora d'intentar una remontada que no pensar que ja no hi ha res a fer. Jo confiava en el Barça perquè hi ha hagut moments d'aquest temporada en què hem tengut un bon joc (recordem fa una setmana Saragossa) i creia que amb en Messi i n'Eto'o suposadament en forma teníem opcions a Anfield. Per desgràcia, es plantejament del Barça no va funcionar i no passàrem. Està clar que era complicat però s'havia d'intentar i confiar en què podríem aconseguir-ho.
Després, jo no he dit en cap moment que siguis (ni tu ni cap confrare) mal aficionat. Cadascú és s'aficionat que és i crec que tots noltros som uns excel·lents aficionats que sempre estam amb el Barça.
Respecte a en Valdés, no el consider un mal porter, de fet el consider un porter de qualitat, però no és es en Casillas. Raons n'hi ha mils, està clar que contra el Liverpool va fer dos o tres paradons, però recordem que un d'ells ve després d'un rebuig defectuós (sa pilota surt rebotada a s'àrea petita) i que un altre rebuig seu (en aquest cas amb es peu) quasi provoca un gol. És bò, però no és es millor, simplement. Que me doni més confiança en Casillas deu ser per algo, igual que també és per algo que me'n doni més en Xavi que n'Emerson.
Finalment, respecte a en Ronnie, tots tenim clar que no és el que era, però així i tot el consider clau i titular indiscutible, ja que té una capacitat de creació que poca gent té. Si sa jugada des pal hagués acabat en gol ningú xerraria de sa baixa forma den Ronaldinho.
No crec que se li puguin donar ses culpes de s'eliminació als REM, perquè entre tots 3 varen tocar 10 pilotes en tot es partit.
Força Barça!

tofito ha dit...

me cag en dcristo monxo, només llegir es títol des post ja sabia q l'havies escrit tu. Ets un derrotista i punt! segur q avui has llegit es diari Sport i t'apuntes al carro des que opinen q s'ha arribat al fi des cicle , no? vale q el barça no ha guanyat ni un patit important pero anam segons joder! com va sa lliga anlgesa? i s'alemanya? per no xerrar de s'italiana i sa francesa q pareixen lligues regionals... Q te penses q sa xampions se pot guanyar cada any? vale q el barça no és es de l'any passat,pero lo q passa és q per veure'l com l'any passat estarem 10 anys a lo millor! enguany entram a dins sa norma, es darrers dos anys varen ser ses exepcions! Tu creus realment que a dins europa hi ha molts ekips superiors al barça? jo crec q no

oriol ha dit...

a tots els cules!
Monx, jo estic d'acord amb en Marc amb una cosa, si abans d'un partit tothom(jugadors, entrenadors, aficionats...) no confien en guanyar-lo, aquest partit esta practicament perdut.. Tots sabiem que era molt xungo, pero...s'esperanza es l'ultim que es perd!
En quan a derrotista, jo no crec que ho siguis, ets realista, pero com ja te dit, per guanyar s'ha de confiar amb un mateix..
LO que es pitjor, i gent que critica la teva crítica ho és, és ser conformista. No se pot dir que no guanyarem la champions cada any quan, amb aquest equip, la podriem guanyar un parell d'anys seguits, una pandilla de perros que no se que se creuen i que no donen es "callo"! Ara tenimm sa plantilla per fer mal a europa uns quants d'anys i ho estiem desaprofitant. Si tot segueix aixi, tots els cules m'hos convertirem en derrotistes....
Una altra cosa: el barça és l'equip més superior a europa (la meva opinió), pero no es un equip que vulgui dominar europa, per lo menos, no ho demostra...ja veurem com acaba aquest any..

FORÇA BARÇA!!!

tofito ha dit...

gent, hem de partir des supòsit q per guanyar sa xampions necessites 3 coses: jugar minimament bé, no rebre casi ningun gol a dins ca teva i, sa mes important, tenir la ostia envinagrada de sort i el barça en guany no n'ha tenguda cap de ses tres. Je està, clar q el barça té una de ses millors plantilles d'europa però enguany no ha pogut ser i punt.
Força Barça!
Bien Ori!















Monxo derrotista