5 de març del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

aquí teniu es resultats de sa darrera enquesta, que va inaugurar un nou format. Per fer honor a aquest nou format, he fet captures des resultats des primers 4 dies, per poder seguir una miqueta com anaven es vots, i des resultats finals. Com a anàlisi, he de dir que sa majoria d'adjectius eren de caire negatiu (supòs que perquè n'existeixen més d'aquest tipus) i que, d'acord a aquesta dinàmica, es vots a estats d'ànim negatius han estat majoria (concretament un 71,8%). En particular, empanat ha estat s'estat d'ànim amb més votacions (11%). Una reflexió que faig és si pot veure's com a causa d'aquesta victòria es fet de que sa majoria de vots se fan es dematí (i sa gent té son) o, també, es nivell de THC de sa cofradia. En segona posició se col·loquen, en canvi, estats d'ànim positius: relaxat i content (9%). Destaquen ses importants pujades de content, il·lusionat, oiat, cansat i confós durant es cap de setmana, provocades possiblement ses primeres per s'estat etílic i ses segones per sa posterior resaca.
Res més, vos deix amb es resultats i vos anim a tots a començar amb optimisme aquesta setmana, encara que sigui dilluns. Pensau que demà ja hi ha el Liverpool i dissabte toca el Madrid!

4 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Molt bona enquesta i millors conclusions. Olé caudillo, te present els meus respectes!

Marc ha dit...

Gràcies Caudillo Rodètic!

tofito ha dit...

system

Llorenç de Pina ha dit...

Molt bé s'anàlisi de s'enquesta...
Curiosament, no només es resultat més votat, sinó sa majoria des més votats se poden deure a estats (o ses seves causes) d'embriaguesa/col·locada... no pot fer gaire mal (NPFGM)