9 de març del 2007

Coses bones d'amèrica

El recent video que retrata la estupidesa americana (el post den marc) ha estat tot un autoderribo que s'han fet ells mateixos i que per tant denota que alguns americans estàn ja preocupats pel tema.

Avui al metro m'han donat l'edició tarda de l'adn, i sortia en portada, que els dibuixants del "capità america" han decidit acabar amb la vida de l'heroi a mans d'un franctirador. Es veu que el capità america, cansat de l'estil bel.licista del govern americà, estava disposat a declarar coses compromeses davant d'un tribunal i el pelen a les escales.

Enllaçant amb el tema dibuixos americans, tenim els inconmensurables "Simpsons", que porten molts anys fent-nos plorar de riure mitjançant el retrat de l'estupidesa de la cultura americana. I digo yo (eres tu!); No serà que a Amèrica, encara hi ha reductes humans amb sensibilitat i ganes de construïr un món millor? Espero que si.

Per acabar, rendiré un tribut a Matt Groening, creador dels Simpsons i de Futurama, sèrie a la que m'he aficionat i on apareix aquest robot de nom Bender que em té el cor robat. És un robot i per tant no vindria a tenir sentiments, l'alcohol és l'única cosa que el manté seré...tot un sistem de màquina vamos! Aquí el converteixen en humà, no te desperdici.

8 comentaris:

marco ha dit...

vive deprisa y muere joven. Me recorda al gran "gordo cabrón"...tengo un cagarro que ahogaria a una mula!

tofito ha dit...

en bender està molt bé però a mi es q me mola de veres és en Zoiber. Én un puta màkina tio, en akest video només mos deixa sa gran frase de : Viva! Como en Las noChes de Parranda! fantàstic

Marc ha dit...

Iepa, i avon eres...
Un article que xerra del Capità Amèrica, un altre que xerra d'un altre heroi des còmic i sa seva relació amb n'Steven Spielberg, i un vídeo que mostra ses inclinacions polítiques des nostro amic Bender .
Ah, i una vuelta de tuerca a sa ja mítica història de n'Edgar (no wey!)

tofito ha dit...

puta bender jejejeje, pot ser q es dos primers enllaços q has posat canobbo duguin al mateix lloc?

Marc ha dit...

Yes, you're right...
Es link correcte de n'Spielberg és aquest

xavi santvi ha dit...

merci caudillo, m'hagués agradat fer algun link cap a sa noticia o cap altres temes, però m.v.e de moment es tema vinculos, així que gràcies reiterades.
Ja sé posar "negritas", videos i cançons xo encara em queden uns flequillos pendents. (autoderribo)

Tofi, encara fa poc que conec la sèrie, de moment m'he fixat més amb Bender tot i que en Zoiber aquest que dius tu, te moments força hilarants! què és? un calamar, una llagosta...???! Se que li agraden les anxoves i que per culpa de la seva espècie es van extingir.

Marc ha dit...

Record que hi havia un tipejo disfrassat de Zoiber al Mam de Banyoles. Per cert, era un des tios que mos varen pegar unes pallisses en es futbolin...

xavi santvi ha dit...

Era tota una cofradia de zoiber's. Ja m'en record de sa pallissa futbolinera... otro gallo cantaria en un camp de futbol real..
Per cert, es tio que anava disfrassat de padrina (amb rulos al cap i bata de flors), em sonava molt la seva cara, i ahir un documental del 33 m'ho va aclarar. Era en Lou Reed! (un poquito més jove). Res més