30 d’agost del 2007

Grups Champions 2007/2008

Recent sortejats, aquí vos deix es grups que conformen sa primera fase de sa Champions League d'aquest any... Com sempre, al Madrid li ha tocat un grup de merda, i al Sevilla tampoc li ha anat del tot malament. El València se pot dir que està en el "grupo de la muerte", mentre que es nostro estimat Barça no se pot dir que hagi tengut massa sort, ja que li ha tocat es millor equip des segon bombo (Olympique de Lyon), un des millors des tercer grup i darrer campió de sa Bundesliga (Stuttgart) i un des millors des quart grup (Glasgow Rangers).

Esperem que no entrin dins sa secció eu pas puta i sa cosa se suri...

Salut!



Vos deix també amb es calendari del Barça!!!




- DIMECRES 19 DE SETEMBRE:

Barça - Olympique de Lyon

- DIMARTS 2 D'OCTUBRE:

Sttutgart - Barça

- DIMARTS 23 D'OCTUBRE:

Glasgow Rangers - Barça

- DIMECRES 7 DE NOVEMBRE:

Barça - Glasgow Rangers

- DIMARTS 27 DE NOVEMBRE:

Olympique de Lyon - Barça

- DIMECRES 12 DE DESEMBRE:

Barça - Sttutgart

Llibertat d'expressió...


Estimada cofradia, després d'una gran absencia es meu fugaç retorn és simplement per informar que un cofrare poseeix sa famosa portada i que ara la liarem un poquet si es caudi no ho impedeix

Per cert, m'han dit que sa revista ha arribat a subastar-se per 3.000 eurazos... si així fos, assegur un botellon d'un 10% per sa cofradia!!

Salut! i visca s'estiu!

29 d’agost del 2007

Cracks: Antonio Puerta

Segona entrega de d'aquesta secció, que s'ha vist sacsejada com tot el món de s'esport, per la tràgica i sorprenent notícia de sa mort d'en Puerta. Sa veritat és que es una pena q succeeixin coses com aquestes, però també sorpren molt la importància que reben per part des mitjans i de sa societat en general aquestes anomenades morts mediàtiques (en aquest cas mai millor dit perquè pràcticament ha estat vista en directe).
Tots sabem que moren milers de persones al món per causes injustificables cada dia i tot s'accepta, són simplement números ja habituals en la quotidianitat diària (fam, malalties, guerres,...). La resposta q mos donam és "no hi podem fer res, el món està fatal". En canvi quan es produeix la mort d'un futbolista, d'una víctima etarra, d'una nina dins un cas criminal mediàtic, tot s'ha d'aturar i totes les tertúlies giren entorn al mateix tema, com si el món s'hagués aturat. Avui, per exemple al món des futbol, es discuteix qui fa millor, el Madrid suspenent es trofeu Santiago Bernabeu o el Barça disputant (sense festa) el trofeu Joan Gamper. Xorrades!
A sa nostra societat una mort d'aquest tipus no es comparable a les morts a les obres, a les carreteres, a les de "violència domèstica", etc. Ningú discuteix q s'haguin d'aturar obres a la construcció o q es tanqui el tràfic a les carreteres després d'una mort igual d'injusta. No es produeixen mobilitzacions massives després d'aquestes morts.

Bueno, tot això ve perquè no volia penjar el següent vídeo sense més, volia fer sa miqueta de reflexió...tot i que això dona per molt més, ja ho sé.

Vos deix amb un vídeo, que serveix un poc d'homenatge a un futbolísta de 22 anyets q començava a destacar i q segur havia de donar moltes alegries als amants del futbol i al Sevilla. Es vídeo mostra el gol contra el Shalke i un parell de jugades bones contra el Barça. Com a curiositat dir q va marcar a l'any 100 de la història del Sevilla, al minut 100, el gol q classificà al seu equip a la final de la seva primera copa de la UEFA. Fou l'inici del gran Sevilla actual, que duu 5 títols en un any i mig..

27 d’agost del 2007

Una de fotos imprescindibles....

Aprofitant que sa cosa està més turada que en Ronaldinho a sa banda (oh shit!), i que es puta pis borrellià se pareix més a l'Oeste que a una altra cosa, m'he proposat fer algo que feia temps que deia que faria però que, per una cosa o per altra (eufemisme de "vagueria"), no he fet fins avui... (No, no és estudiar pels exàmens de Setembre, ni posar-me a tope amb es PFC, ni fer neta s'habitació a fons...)

Amb tots voltros, una selecció de fotos IM-PRES-CIN-DI-BLE.

#1: NIGHTVELLA OF YOU

Realment era 'immigrant' que encara no haguéssim penjat aquesta foto. Una instàntania que inaugurà un cicle de fotos que, any rera any, perdura. Una imatge que serveix, a més de per evocar aquells grans temps i per recordar sa que vàrem liar aquell any, per veure com mos afecta es pas des temps... I només fa 5 anyets!



#2: CRAZY IN CIUTADELLA

Aprofitant ses festes de Sant Joan a Ciutadella, un grupet de cofrares mos vàrem embarcar cap a terres menorquines amb s'intenció de donar-ho tot... Sa trobada amb un grupillo de locos sense excepció (Kempes, Thierry Enric, Ministre Caldera, Artur 'Rodett' i Xesca) va donar peu a aquesta imatge per sa posteritat. A destacar es caretos den Kempes, Monxo, Xesca, Artur i Caldera i sa meravellosament elegant postura des Comandant Viñas. Malgrat sa baixa qualitat (supòs que ve de s'scanner...), no podia faltar aquesta foto mítica "donde las haya".



#3: LOS 6 FANTÁSTICOS

Encara que sembli mentida, aquesta foto està presa sobre les 7 des dematí després d'una intensíssima jornada de Rock'n'Pina, amb es concert de Karronya i es setentot col·lectiu corresponent. Ho dic perquè pareix que siguin les 7 des capvespre i acabem d'arribar a s'estadi, pes saber estar que desprenem. Corrien es temps en que es Cuadros encara no havia protagonitzat es 'Cas Saviola' (per no dir es 'Cas Milla') i encara militava a ses files des Gerrets F.C. Es senyor Neta se va afegir a sa foto d'equip en un gest 'a lo Dani Alves', però sa directiva va fer 'oidos sordos'.



#4: VERANO AZUL

Què me'n deis d'aquesta? Corrien temps feliços, on sa cofradia agafava motxilla, tovallola i gelereta i s'embarcava en es Jeep den Barral cap a Aquacity, com a mínim una vegada cada estiu. Aquí podeu veure tota una panda de pipiolos de diversa índole, d'on destaquen dos allegados que han donat (i donen) molt de joc en ets estius mallorquins: en Maties i en Barral. Mola molt sa careta de bons al·lotets que fan tots...



#5: SWEET (AND ALCOHOLIC) DREAMS

Ningú pot dir que coneix vertaderament es gran Pinero fins que no l'ha vist en aquesta posició, que desafia totes ses regles de sa física, sa lògica i es 'decoro'. Excel·lent especialista en ses distàncies curtes, mestre Pina pateix d'una estranya peculiaritat que fa que un nivell etílic en concret activi es seu costat més narcolèptic. Morfeu i Bac en un mateix. Pinero for ever.
Sa senyora Tuan aprofita per completar sa foto i donar-li un toc eròtico-còmic molt especial.



#6: SUPERMASSIVE NITVELLA

No sé que tenen ses fotos de Nit Velles però m'encanten. Potser siguin es caretos, tal vegada siguin es trajes que se posa sa penya una vegada s'any, a lo millor només és es fet de veure una quantitat tan gran de gent coneguda en tant poc espai... I quin millor millor exemple per il·lustrar es darrer argument que sa propera foto. Nitvella 05/06, sa més multitudinària de sa nostra (curta) història. Personatges irrepetibles (o no!) com na Maria Femenies i en Jordi, en Maties i s'al·lota, sa cessió per un dia de 'mafiosos' tan sagrats com en Tofito i na Marga, aparicions estel·lars com sa den Pep Toni 'penalty den Campins', na Carmeta 'te queremos' Riera, en Juanju & Senyora, i sa representació gairebé perfecta de sa cofradia, fan d'aquesta foto un regal pes sentits i una xapada de cul automàtica. 29 cofrares, érem!!!



#7: EL FUTUR JA ESTÀ AQUÍ

Impressionant document datat en ets anys 92-93 que recull sa flor i nata de sa cantera del Badia de Cala Millor, amb sa presència estelar de dos cofrares (Fires i Nate, els trobau??), dos allegados de nivell (Piraña i Robin Alba) i un reguitzell de persons a cadascú més espenyat. Enormes Toni Gallego, Roberto 'Cortina', Fullana, Santi Sevillano, Fran 'Pollo', Dani Rodríguez, Grego, Gorrión, Xino, Juan Carlos 'Schelotto', Pep Daniel 'Havanero'... Casualitats de sa vida, cap d'ells (amb excepció de'n Fire i en Nate) ha arribat a jugar a un equip de renom... Això sí, es sector de sa construcció des Llevant de Mallorca estarà eternament agraït a aquesta (mai millor dit) 'pedrera'.



#8: VIDA UNIVERSITÀRIA

Si hi ha una foto que resumeixi perfectament lo que estan essent aquests anys per aquí, crec que aquesta s'hi acosta... Cervesses, porros, sofà i beneitures, tot mesclat amb sa seu Buidawave i amb un toc boig (Calde) i un altre de català (Banyo). Enormes es jetos den Manti i en Kempes, i genial es saber estar den Fire. Tot es qüestió de pràctica, al·lots... Per cert, a sa paret de darrera li faltaven un parell de portades, encara...



#9: WE LOVE 'SA PUA'

Era imprescindible una foto des lloc que mos ha vist créixer, que ha viscut mil i una anècdotes i locures perpetrades per cada un de noltros, que mos ha format com a persones, i que mos ha perjudicat per sempre més es fetge... Estic xerrant, òbviament, de 'Es Carreró'. Aquesta imatge pretén il·lustrar lo que han estat més de 10 anys de festes a aquest mític emplaçament. No sé si ho recordau, però aquest és es famós dia des triplete den Kempes i en Pinero, que varen acabar perjudicadíssims, sobretot mestre Pina que va pegar amb so cap per sa terrassa de Sa Pua. A més, hi apareixen altres mediàtics personatges com es senyor Sentve, en Juanito 'Lavate ya!' o es ca vell Peter, que pobre al·lot se va deslomar currant tot s'estiu a Pikolo. Aquí el teniu, com estava, pobret... Se fa difícil endevinar qui de tots anava més cego...



#10: BONUS TRACK

Acabam amb una exquisidesa, un regal només per a ses ments més privilegiades i ses mirades més selectes... Una escena de llit surrealista amb tres protagonistes principals, però amb elements secundaris dignes de menció. Aquella caixa d'ensaïmades de Ca'n Tòfol, aquells paisatges illencs tan estimats pes nostro metereòleg preferit, sa foto de s'extrem superior dret amb es ministre en una postura d'autèntic ca vell... En definitiva, un luxe de fotografia. Sa pregunta és: de qui va ser sa idea de ficar-se tots tres dins es llit? I encara més, a qui se li va ocórrer, a més a més, immortalitzar aquest meravellós moment?



Com podeu imaginar, sa llista de fotos nikis és gairebé infinita... A lo millor quan torni a estar avorrit aquests dies en penj un parell més... Crec que de moment és suficient per riure una estona tots... Au idò, gaudiu de s'estiu que (per qualcuns) encara no s'ha acabat!